Пошуковий запит: (<.>S=Хімічний склад<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9 |
1.
| 6П8.5 Б 43
Беленький, Соломон Моисеевич. Минеральные воды [Текст] / Соломон Моисеевич Беленький, Галина Петровна Лаврешкина , Татьяна Николаевна Дульнева ; ред. С. М. Беленький. - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1982. - 145 с. - Библиогр.: с. 137-142. - 55 к.РУБ 6П8.56 Рубрики: Техніка Мінеральні води Хімічний склад Технологічні процеси
Утримувачі документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Дод.точки доступу: Лаврешкина , Галина Петровна; Дульнева, Татьяна Николаевна; Беленький, С. М. \ред.\
ДЕТ Вільних прим. немає Знайти схожі
|
2.
| 6П8 Б 63
Биологически активные вещества пищевых продуктов [Текст] : справочник / В. В. Петрушевский [и др.]. - Киев : Техніка, 1985. - 128 с. - Библиогр.: с. 118-121. - (В пер.) : 1 р. РУБ 6П8 (03) + 613.2 Рубрики: Техніка Довідкові видання Харчові продукти Хімічний склад Біологічні активні речовини
Утримувачі документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Дод.точки доступу: Петрушевский , В. В.
ДЕТ Вільних прим. немає Знайти схожі
|
3.
| 6П8.7 К 48
Клейменов, Иван Яковлевич. Пищевая ценность рыбы [Текст] / Иван Яковлевич Клейменов . - Москва : Пищевая пром-сть, 1971. - 151 с. - Библиогр.: с. 136-140. - 58 к.РУБ 6П8.75 Рубрики: Техніка Риба Хімічний склад Харчова цінність
Утримувачі документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
ДЕТ Вільних прим. немає Знайти схожі
|
4.
| 6П8.3 Х 21
Харламова, Ольга Александровна. Химический состав, свойства и вкусовые качества бобов какао [Текст] / Ольга Александровна Харламова. - Москва : Пищевая промышленность, 1974. - 119 с. - (Качество и ассортимент). - Библиогр.: с. 109-116. - 32 к.РУБ 6П8.334 Рубрики: Техніка Какао боби Смакові якості Властивості Хімічний склад
Утримувачі документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
ДЕТ Вільних прим. немає Знайти схожі
|
5.
| 6П8 Х 46
Химический состав пищевых продуктов [Текст] : справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности блюд и кулинарных изделий / под ред.: И. М. Скурихина, В. А. Шатерникова. - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1984. - 327 с. - Библиогр.: с. 320. - (В пер.) : 1 р. 60 к.РУБ 6П8 Рубрики: Техніка Довідкові видання Харчові продукти Хімічний склад
Утримувачі документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Дод.точки доступу: Скурихин, И. М. \ред.\; Шатерников, В. А. \ред.\
ДЕТ Вільних прим. немає Знайти схожі
|
6.
| 6П9.8 Д 40
Джафаров, Абдулла Фаталиевич. Товароведение плодов и овощей [Текст] : учебник для вузов / Абдулла Фаталиевич Джафаров. - Изд. 3-е, перераб. - Москва : Экономика, 1985. - 280 с. : ил., табл. - (В пер.) : 1 р.РУБ 6П9.8 Рубрики: Техніка Навчальні видання Плоди та овочі--переробка Хімічний склад Зберігання Товарознавство
Утримувачі документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
ДЕТ Вільних прим. немає Знайти схожі
|
7.
| Б 15524 22.3 К 43
Кировская, Ирина Алексеевна. Поверхностные свойства алмазоподобных полупроводников. Химический состав поверхности. Катализ [Текст] / Ирина Алексеевна Кировская. - Иркутск : Изд-во Иркутск. ун-та, 1988. - 169 с. - Библиогр.: с. 113-136. - 1 р. 70 к.ББК 22.3 Рубрики: Фізика Дослідження результати Хімічний склад Алмазоподібні напівпровідники Каталітичні властивості
Утримувачі документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
ЗРФ Вільних прим. немає Знайти схожі
|
8.
| 6С3.2 П 21
Паус, Карл Францевич. Химия и технология мела [Текст] / Карл Францевич Паус, Иван Спиридонович Евтушенко. - Москва : Стройиздат, 1977. - 138 с. - Библиогр.: с 133-136. - 50 к.РУБ 6С3.2 Рубрики: Техніка Крейда Хімічний склад Властивості
Утримувачі документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Дод.точки доступу: Евтушенко, Иван Спиридонович
ЗРФ Вільних прим. немає Знайти схожі
|
9.
| Б 20134 52.8 Г 18
Гаммерман, Адель Федоровна. Лекарственные растения [Текст] : растения-целители / Адель Федоровна Гаммерман, Геннадий Николаевич Кадаев, Андрей Алексеевич Яценко-Хмелевский. - Изд. 4-е, испр. и доп. - Москва : Высшая школа, 1990. - 544 с. - ISBN 5-06-000468-6 : (в пер. ) : 1 р. 70 к.ББК 52.8 Рубрики: Лікарські рослини Рецептура Морфологія (біолог.) Екологія--довкілля Рослини--мікроелементи Хімічний склад
Утримувачі документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Дод.точки доступу: Кадаев, Геннадий Николаевич; Яценко-Хмелевский, Андрей Алексеевич
ЗРФ Вільних прим. немає Знайти схожі
|
|