Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Поисковый запрос: (<.>U=640.43:641.54(075.8)<.>)
Общее количество найденных документов : 1
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : Б 100849
640/Д 71
Автор(ы) : Доценко В. Ф., Губеня В. О.
Заглавие : Устаткування закладів ресторанного господарства : підручник
Выходные данные : Б.м., 2017
Колич.характеристики :635 с
Коллективы : Нац. ун-т харч. технологій
Примечания : Бібліогр.: с.634-635.
ISBN, Цена 978-617-7458-03-5: (в опр.) : 408 грн.
УДК : 640.43:641.54(075.8)
Предметные рубрики: Ресторанне господарство
Кухонний інвентар
Холодильне обладнання
Навчальні видання для вищої школи
Аннотация: Розглянуто будову та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування закладів ресторанного господарства. Наведено наукові основи механічного, теплового та холодильного оброблення харчової сировини. Надано рекомендації щодо технічного оснащення закладів ресторанного господарства. Підручник містить приклади технологічних розрахунків механічного та холодильного устаткування. Підручник корисний для студенів та викладачів, діяльність яких пов'язана з технологією продукції ресторанного господарства, організацією виробництва та проектування підприємств ресторанного бізнесу.
Экземпляры :ДЕТ(1)
Свободны : ДЕТ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)