Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
 Найдено в других БД:БД бібліографічних описів статей з періодичних видань (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>A=Кузнецов, В. М.$<.>)
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
   6П6.6
   К 89


    Кузнецов, В. М.
    Автоматизация установочных перемещений в деревообрабатывающих станках [Текст] / В. М. Кузнецов . - Москва : Лесная промышленность, 1981. - 184 с. - Библиогр.: с. 180-181. - 65 к.
РУБ 6П6.6 - 08
Рубрики: Техніка
   Автоматизація

   Деревообробне обладнання

   Станки


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
Б 106837
   657
   К 26


    Карпенко, Р. В.
    Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Р. В. Карпенко, В. М. Кузнецов, Н. Г. Салогуб ; М-во освіти і науки України. - Харків : Світ кн., 2019. - 287 с. : іл. - Бібліогр.: с. 260-261. - ISBN 978-966-2678-37-6 : 190 грн.
УДК
Рубрики: Облік
   Ресторани

   Ресторанно-готельний бізнес

   Господарський облік

   Бухгалтерський облік

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: Навчальний посібник з обліку, калькуляції та звітності створений відповідно до типової навчальної програми предмета «Облік, калькуляція і звітність» Державного стандарту професійно-технічної освіти з професій: «Кухар» код 5122, «Кондитер» код 7412, «Офіціант. Бармен» код 5123 (зміни внесені у межах дозволених норм). В навчальному посібнику висвітлені питання щодо організації діяльності ресторанного господарства, понять про господарський облік, матеріальну відповідальність, загальні принципи організації обліку, ціноутворення та калькуляції, облік касових операцій, проведення інвентаризації у закладах ресторанного господарства. При підготовці навчального посібника використані новітні матеріали бухгалтерського обліку для закладів ресторанного господарства. Навчальний посібник може бути використаний викладачами на теоретичних уроках з бухгалтерського обліку, учнями – при виконанні домашнього завдання та при підготовці до практичних робіт, майстрами виробничого навчання – для актуалізації знань на вступних інструктажах під час виробничого навчання.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Кузнецов, В. М.; Салогуб, Н. Г.; М-во освіти і науки України
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)