Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>A=Черевко, О. І.$<.>)
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.

Вид документа :
Шифр издания : Б 82120
65.42/Ч-46
Автор(ы) : Черевко О. І.
Заглавие : Обладнання підприємств сфери торгівлі : навч. посібник
Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2010
Колич.характеристики :647 с
Примечания : Библиогр.: с. 642
ISBN, Цена 978-966-2174-10-6 (в пер.) : 136 грн.
ББК : 65.421-5я73+34.771я73 + 34.771я73
Предметные рубрики: торговельні підприємства
установки
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : Б 82120.
65.42/Ч-46
Автор(ы) : Черевко О. І., Новікова О. В., Потапов В. О.
Заглавие : Обладнання підприємств сфери торгівлі : навч. посіб. для вищ. навч. закл. . -Вид. 2-ге.
Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2014
Колич.характеристики :647 с.: іл
Примечания : Бібліогр.: с.642
ISBN, Цена 978-966-2174-10-6: (в опр.) : 170, 223, грн.
ББК : 65.421-5я73+34.771я73 + 34.771я73
Предметные рубрики: Торговельні підприємства
Харчове обладнання
Навчальні видання для вищої школи
Аннотация: В навчальному посібнику відображено сучасний ринок торгово-технічного обладнання. Комплексно розкрита роль науково-технічного прогресу та його вплив на розвиток торговельного обладнання. Розглянуто систему та обладнання для автоматичної ідентифікації товару, для реєстрації товарно-грошового обігу, системи безпеки торговельного підприємства. Приділено увагу сучасному обладнанню для доставки, зберігання, упаковки, обробки та демонстрації товару. Наведені його склад, структура та призначення. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів І-ІУ рівнів акредитації, котрі навчаються за спеціальностями напряму підготовки «Товарознавство і торговельне підприємництво» (0503), аспірантів, а також широкого кола читачів, які цікавляться даним питанням.
Экземпляры : всего : ДЕП(2), ДЕТ(1)
Свободны : ДЕП(2)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : Б 82120.
658/Ч-46
Автор(ы) : Черевко О. І., Новікова О. В., Потапов В. О.
Заглавие : Обладнання підприємств сфери торгівлі : навч. посіб. для вищ. навч. закл. . -Вид. 2-ге.
Выходные данные : Б.м., 2016
Колич.характеристики :648 с
Примечания : Бібліогр.: с.642.
ISBN, Цена 978-966-2174-10-6 : 297, 330, грн.
УДК : 658.822(075.8)
Предметные рубрики: Торговельні підприємтсва-- Обладнання
Навчальні видання для вищої школи
Аннотация: В навчальному посібнику відображено сучасний ринок торгово-технічного обладнання. Комплексно розкрита роль науково-технічного прогресу та його вплив на розвиток торговельного обладнання. Розгляну-то систему та обладнання для автоматичної ідентифікації товару, для реєстації товарно-грошового обігу, системи безпеки торговельного підприємства. Приділено увагу сучасному обладнанню для доставки, збері-гання, обробки та демонстрації товару. Наведені його склад, структура та призначення. Посібник призначений для студентів I-IV рівнев акредитації, що навчаються за спеціальностями напряму підготовки «Товарознавство і торгівельне підприємництво», аспірантів, а також широкому колу чи-тачів, які цікавляться даним питанням.
Экземпляры : всего : ДЕТ(2)
Свободны : ДЕТ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : Б 91064.
664/М 54
Автор(ы) : Черевко О. І., Крайнюк Л. М., Касілова [та ін.] Л. О.
Заглавие : Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб. для вищ. навч. закл.
Выходные данные : Б.м., 2017
Колич.характеристики :512 с
Коллективы : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, СНАУ
Примечания : Бібліогр.: с.500-505.
ISBN, Цена 978-966-680-583-9: 312 грн.
УДК : 664:658.562(075.8)
Предметные рубрики: Контроль якості
Продукти харчування
Продовольча безпека
Навчальні видання для вищої школи
Аннотация: У посібнику висвітлено загальні підходи та правову базу контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю. Для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямком підготовки “Харчова технологія та інженерія” спеціальностей 7.091711 “Технологія харчування”, 7.091707 “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”, 7.091709 “Технологія зберігання, консервування та переробки молока” і 7.130201 «Зооінженерія», аспірантів і викладачів вищої школи, а також фахівців підприємств ресторанного господарства, м’ясної і молочної промисловості.
Экземпляры :ДЕТ(1)
Свободны : ДЕТ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : Б 78695.
664/М 54
Автор(ы) : Черевко О. І., Крайнюк Л. М., Касілова [та ін.] Л. О.
Заглавие : Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : навч. посіб. для вищ. навч. закл. . -2-ге вид., перероб. і допов.
Выходные данные : Б.м., 2017
Колич.характеристики :299 с.: іл.
Примечания : Бібліогр. : с. 297-299
ISBN, Цена 978-966-680-404-7: 174 грн.
УДК : 664.012.1:658.562.4](075.8)
Предметные рубрики: Харчові продукти
Продовольчі товари
Сільськогосподарська продукція
Навчальні видання для вищої школи
Аннотация: Метою навчального посібника є ознайомлення студентів з методами оцінки якості продукції тваринного походження та рослинних жирів, що застосовуються в процесі її контролю. Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості. Розглянуто методологію добору проб харчової продукції під час контролю. Перше видання навчального посібника було здійснено у 2005 р. під назвою «Методи контролю якості харчової продукції». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямком «Харчова технологія та інженерія» зі спеціальностей 7.091711 «Технологія харчування», 7.091707 «Технологія зберігання, консервування і переробки м’яса», 7.091709 «Технологія зберігання, консервування і переробки молока» і 7.130201 «Зооінженерія», аспірантів і викладачів вищої школи, а також фахівців підприємств ресторанного господарства, м’ясної і молочної промисловості.
Экземпляры :ДЕТ(1)
Свободны : ДЕТ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)