Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Массообмінні процеси<.>)
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : Б 44077
31.3/Т 34
Автор(ы) : Луканин В. Н., Шатров М. Г., Камфер Г. М., Нечаев С. Г.
Заглавие : Теплотехника : учебник для вузов . -2-е изд., перераб.
Выходные данные : Б.м., 2000
Колич.характеристики :671 с.: ил.
Примечания : Библиогр.: с. 670-671
ISBN, Цена 5-06-003958-7: 29 грн 88 к.
ББК : 31.3я73
Предметные рубрики: Техніка
Навчальні видання
Теплотехніка
Термодинаміка
Теплообмін
Массообмінні процеси
Экземпляры :ЗРФ(1)
Свободны : ЗРФ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : В 13934
631/С 91
Автор(ы) : Шаповаленко, Олег Іванович, Євтушенко, Олег Олександрович, Янюк, Тетяна Іванівна, Рибчинський, Родіон Станіславович
Заглавие : Сушіння та зберігання зерна : підручник
Выходные данные : Херсон: Олді-плюс, 2019
Колич.характеристики :394 с.: іл
Коллективы : Нац. ун-т харч. технологій
Примечания : Бібліогр.: с. 393-394
ISBN, Цена 978-966-289-318-2: 565 грн.
УДК : 631.563:664.724](075.8)
Предметные рубрики: Зерно (харч.)
Зернові культури-- зберігання
Зернобобові культури
Насіння
Массообмінні процеси
Сушарки
Навчальні видання для вищої школи
Аннотация: У підручнику викладені основні положення, що стосуються будови, хімічного складу та властивостей зерна. Наведено матеріал щодо основних процесів, які протікають в зерновій масі в післязбиральний період та при тривалому зберіганні, а також описано вплив різних складових зернової маси (домішки, мікроорганізми, шкідники хлібних запасів) на її стійкість. Особливу увагу приділено питанням сушіння зерна, методам та способам його проведення. Підручник призначений для здобувачів освіти вищих навчальних закладів, технікумів та коледжів зі спеціальності 181 «Харчові технології».
Экземпляры :ОК(1)
Свободны : ОК(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : Б 41127
31.3/Т 33
Автор(ы) : Исаев С. И., Кожинов И. А., Кофанов В. И., Леонтьев А. И.
Заглавие : Теория тепломассообмена : учебник для вузов . -Изд. 2-е, испр. и доп.
Выходные данные : Б.м., 1997
Колич.характеристики :683 с
Примечания : Библиогр.: с. 675-677
ISBN, Цена 5-7038-1265-8: 10 грн 20 к.
ББК : 31.312я73+35.113-1я73
Предметные рубрики: Техніка
Навчальні видання
Теплообмін
Массообмінні процеси
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)