Б 75358. 636 В 85 Вступ до спеціальності "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва" [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / В. І. Ладика, О. В. Крятов, Л. В. Бондарчук, Р. Є. Крятова ; за ред. О. В. Крятова. - 2-гевид., випр. і допов. - Суми : Унів. кн., 2017. - 255 с., [12] с. іл. : іл. - Бібліогр. : с. 253. - ISBN 978-966-680-420-7 : 150 грн.
Сільське господарство Навчальні видання для вищої школи Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Ладика, В. І.; Крятов, О. В.; Бондарчук, Л. В.; Крятова, О. В. \за ред.\ Экземпляры всего: 1 ДЕТ (1) Свободны: ДЕТ (1) |