Б 75358.
   636
   В 85


   
    Вступ до спеціальності "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва" [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / В. І. Ладика, О. В. Крятов, Л. В. Бондарчук, Р. Є. Крятова ; за ред. О. В. Крятова. - 2-гевид., випр. і допов. - Суми : Унів. кн., 2017. - 255 с., [12] с. іл. : іл. - Бібліогр. : с. 253. - ISBN 978-966-680-420-7 : 150 грн.
УДК
Рубрики: Тваринництво
   Сільське господарство

   Навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Ладика, В. І.; Крятов, О. В.; Бондарчук, Л. В.; Крятова, О. В. \за ред.\
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)