Б 91064. 664 М 54 Методи контролю якості харчової продукції [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова [та ін.] ; за ред. Л. М. Крайнюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, СНАУ. - Суми : [б. и.], 2017. - 512 с. - Бібліогр.: с.500-505. - ISBN 978-966-680-583-9 : 312 грн.
Продукти харчування Продовольча безпека Навчальні видання для вищої школи Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Черевко, О. І.; Крайнюк, Л. М.; Касілова [та ін.], Л. О. ; Крайнюк, Л. М. \за ред.\; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, СНАУ Экземпляры всего: 1 ДЕТ (1) Свободны: ДЕТ (1) |