Б 100849
   640
   Д 71


    Доценко, В. Ф.
    Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : підручник / В. Ф. Доценко, В. О. Губеня ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. и.], 2017. - 635 с. - Бібліогр.: с.634-635. - ISBN 978-617-7458-03-5 : (в опр.) : 408 грн.
УДК
Рубрики: Ресторанне господарство
   Кухонний інвентар

   Холодильне обладнання

   Навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Губеня, В. О.; Нац. ун-т харч. технологій
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)