Б 61213 48 П 63 Посудін, Юрій Іванович. Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [Текст] : навч.посіб.для вищ.навч.закл. / Кабмін України;Нац.аграр.ун-т. - Київ : Арістей, 2005. - 407 с.,[8] с.іл. : іл. - Бібліогр.: с.378-396. - ISBN 966-8458-61-36 : (в опр.): 66 грн 20к. Рубрики: харчові продукти Аннотация: Завданнями навчального посібника є визначення основних понять неруйнівної технології та концепції неруйнівного тестування ; характеристика основних параметрів якості сільськогосподарських і харчових продуктів та факторів, що впливають на ці параметри; визначення безпеки продуктів, їх забруднення та фальсифікація, що провокують захворювання людини ; ознайомлення з принципом дії приладів та можливими застосуваннями сучасних методів для неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогоподарських і харчових продуктів; порівняльний аналіз переваг та недоліків інструментальних методів, що застосовуються у сільському господарстві і харчових технологіях, а саме : механічних, акустичних, оптичних та спектроскопічних, яядерного магнітного резонансу та побудови ядерно-магнітних, рентгенівських і комп'ютерних зображень. с/х Свободных экз. нет |