Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>U=658.62:637.5](075.8)<.>)
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
Б 87576.
   36.9
   Б 64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавство м'яса [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Габріелла Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу ; Вищ. навч. закл. УКООПСПІЛКИ "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Київ : Центр учб. літ, 2016. - 163 с. : іл. - Бібліогр.: с.162-163. - ISBN 978-611-01-0251-3 : 114 грн.
УДК
ББК 36.92-9я73
Рубрики: Харчові продукти
   М'ясо

   М'ясні продукти

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: Навчальний посібник присвячений вивченню товарознавчої характеристики м’яса сільськогосподарських тварин, птиці та пернатої дичини. М’ясо – джерело повноцінних білків тваринного походження і необхідно для побудови тканин організму людини, синтезу і обміну речовин. Харчова цінність продуктів тваринництва визначається їх хімічним складом – вмістом білків, жирів, екстрактивних речовин, вітамінів, макро- і мікроелементів. Навчальний посібник розкриває значення основних видів сільськогосподарських тварин і птиці для виробництва м’ясних продуктів, з високими споживними властивостями і забезпечення населення м’ясною продукцією високою якістю.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Бургу, Юрій Георгійович; Вищ. навч. закл. УКООПСПІЛКИ "Полтав. ун-т економіки і торгівлі"
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1), ЗРФ
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

2.
Б 99326
   36.92
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Іван Васильович Сирохман, Тетяна Михайлівна Лозова ; Львів. комерц. акад. - 2-ге вид. пероб. та допов. - Київ : ЦУЛ, 2016. - 378 с. - Бібліогр.: с.373-375. - ISBN 978-966-364-787-6 : 235 грн.
УДК
ББК 36.92-9я73
Рубрики: М'ясо
   М'ясні продукти

   Товари

   Продовольчі товари

Аннотация: Підручник розрахований для бакалаврів напряму підготовки „Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів", вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акредитації. У підручнику узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживних властивостей і асортименту м'ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності, використання засобів збереження якості товарів. Підручник включає новітні досягнення науки й техніки галузей виробництва м'ясних товарів, матеріал щодо визначення якості окремих груп м'ясних продуктів, ідентифікації видів, виявлення фальсифікації. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Лозова, Тетяна Михайлівна; Львів. комерц. акад.
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1), ЗРФ
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)