Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:БД бібліографічних описів статей з періодичних видань (4)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Харчові продукти<.>)
Общее количество найденных документов : 212
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
В 5413
   36
   О-92


   
    Охлажденные и замороженные продукты [Текст] / Пер.с англ.под науч.ред.Н.А.Уваровой;Под общ.ред.М.Стрингера и К.Деннис. - СПб. : Профессия, 2004. - 495 с. : ил. - (Научные основы и технологии). - Парал.тит.л.: англ. - ISBN 5-93913-048-8 : (в пер.): 445 грн 97к.
ББК 36-9+36.813.7
Рубрики: харчові продукти

Экземпляры всего: 1
т/о (1)
Свободны: т/о (1)
Найти похожие

2.
Б 58514
   36
   П 31


    Печенежская, Ирина Александровна .
    Товароведение плодово-овощных,зерномучных товаров [Текст] : практикум / Ирина Александровна Печенежская, Анатолий Федорович Шепелев, В. А. Бондаренко. - Ростов н/Д : ООО "Мини Тайп", 2004. - 50 с. - ISBN 5-7509-0176-9 : 8 грн 51к.
ББК 36-6я73
Рубрики: Харчові продукти

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Шепелев, Анатолий Федорович; Бондаренко, В.А.
Экземпляры всего: 1
т/о (1)
Свободны: т/о (1)
Найти похожие

3.
Б 59197
   36
   В 31


    Вербій, В. П.
    Сучасні методи обробки харчових продуктів [Текст] : навч.посіб. / В.П. Вербій; Київ.нац.торг.-екон.ун-т. - К. : КНТЕУ, 2004. - 134 с. : іл. - Бібліогр.: с.132-134. - ISBN 966-629-105-03 : 20 грн 20к.
ББК 36.81я73
Рубрики: харчові продукти

Экземпляры всего: 1
т/о (1)
Свободны: т/о (1)
Найти похожие

4.
Б 61213
   48
   П 63


    Посудін, Юрій Іванович.
    Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [Текст] : навч.посіб.для вищ.навч.закл. / Кабмін України;Нац.аграр.ун-т. - Київ : Арістей, 2005. - 407 с.,[8] с.іл. : іл. - Бібліогр.: с.378-396. - ISBN 966-8458-61-36 : (в опр.): 66 грн 20к.
ББК 48.17я73 + 51.23я73 + 36-9я73
Рубрики: харчові продукти
Аннотация: Завданнями навчального посібника є визначення основних понять неруйнівної технології та концепції неруйнівного тестування ; характеристика основних параметрів якості сільськогосподарських і харчових продуктів та факторів, що впливають на ці параметри; визначення безпеки продуктів, їх забруднення та фальсифікація, що провокують захворювання людини ; ознайомлення з принципом дії приладів та можливими застосуваннями сучасних методів для неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогоподарських і харчових продуктів; порівняльний аналіз переваг та недоліків інструментальних методів, що застосовуються у сільському господарстві і харчових технологіях, а саме : механічних, акустичних, оптичних та спектроскопічних, яядерного магнітного резонансу та побудови ядерно-магнітних, рентгенівських і комп'ютерних зображень.
с/х
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
Б 64473
   36
   Г 18


    Гамаюрова, Валентина Семеновна.
    Пищевая химия : лаборатор.практикум: Учеб.пособие для вузов / Валентина Семеновна Гамаюрова, Лариса Эдуардовна Ржечицкая. - СПб. : ГИОРД, 2006. - 132,[1] с. : ил. - Библиогр.: с.132-133 . - ISBN 5-98879-035-6 : 72 грн 22к.
ББК 36-1я73
Рубрики: харчові продукти

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова

Доп.точки доступа:
Ржечицкая, Лариса Эдуардовна т/о
Свободных экз. нет
Найти похожие

6.
Б 64696
   36
   Ш 48


    Шепелев, Анатолий Федорович.
    Товароведение и экспертиза вкусовых и кондитерских товаров [Текст] : учеб. пособие для вузов / Анатолий Федорович Шепелев, И. А. Печенежская. - Ростов н/Д : Феникс : ОАО "Моск. учебники", 2005. - 478 с. - (Высшее образование). - Библиогр.: с. 471-476. - ISBN 5-222-07959-7 : (в пер.): 52 грн 92 к.
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчові продукти
   Товарознавча експертиза


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О.Гмирьова

Доп.точки доступа:
Печенежская, Ирина Александровна ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

7.
36-9я73+51.231я73
Т 51


   
    Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення : підруч.для вищ.навч.закл. / А.А.Дубініна та ін. - 2007 : ВД "Професіонал", 2007. - 375 с. : іл. - Бібліогр.: с.371-375. - ISBN 978-966-370-054-0 : (в опр.): 58 грн 50к.
ББК 36-9я73+51.231я73
Рубрики: харчові продукти

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова с/х
Свободных экз. нет
Найти похожие

8.
Б 76560
   42.34
   Г 82


   
    Грибоводство [Текст] : учеб. пособие для вузов / О. Ю. Лобанкова, А. Н. Есаулко, В. В. Агеев и др. - М. : Колос ; Ставрополь : АГРУС, 2007. - 140 с. : 16 цв. ил. - ISBN 978-510-003988-4 : 68 грн. 21 к.
ББК 42.349 я73
Рубрики: їстівні гриби
   харчові продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ДПСГ
Свободных экз. нет
Найти похожие

9.
Б 77232
   28.04
   П 56


    Пономарьов, Петро Хомович.
    Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням [Текст] : навч. посіб. / Петро Хомович Пономарьов, Інна Вікторівна Донцова. - Київ : Центр учб. літ., 2009. - 124 с. - Бібліогр. : с. 114-116. - ISBN 978-966-364-856-9 : 39 грн.
ББК 28.04я73 + 51.231я73
Рубрики: Продовольчі товари
   Харчові продукти

   Генна інженерія

   Геномодифіковані організми


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Донцова, Інна Вікторівна ЗРФ
Свободных экз. нет
Найти похожие

10.
Б 74544
   36.94
   Г 83


    Григорьев, Александр Алексеевич.
    Введение в технологию отрасли. Технология рыбы и рыбных продуктов [Текст] : учеб. пособие / Александр Алексеевич Григорьев, Геннадий Иванович Касьянов. - М. : КолосС, 2008. - 112 с. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Библиогр.: с.110 . - ISBN 978-5-953-0604-4 (в пер.) : 99 грн.
ББК 36.94я73
Рубрики: Риби
   рибні продукти

   харчові продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Касьянов, Геннадий Иванович ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)