Поисковый запрос: (<.>S=Харчові продукти<.>) |
Общее количество найденных документов : 212
Показаны документы с 1 по 10 |
|
1.
| В 5413 36 О-92
Охлажденные и замороженные продукты [Текст] / Пер.с англ.под науч.ред.Н.А.Уваровой;Под общ.ред.М.Стрингера и К.Деннис. - СПб. : Профессия, 2004. - 495 с. : ил. - (Научные основы и технологии). - Парал.тит.л.: англ. - ISBN 5-93913-048-8 : (в пер.): 445 грн 97к.ББК 36-9+36.813.7 Рубрики: харчові продукти
Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) Найти похожие
|
2.
| Б 58514 36 П 31
Печенежская, Ирина Александровна . Товароведение плодово-овощных,зерномучных товаров [Текст] : практикум / Ирина Александровна Печенежская, Анатолий Федорович Шепелев, В. А. Бондаренко. - Ростов н/Д : ООО "Мини Тайп", 2004. - 50 с. - ISBN 5-7509-0176-9 : 8 грн 51к.ББК 36-6я73 Рубрики: Харчові продукти
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Шепелев, Анатолий Федорович; Бондаренко, В.А.
Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) Найти похожие
|
3.
| Б 59197 36 В 31
Вербій, В. П. Сучасні методи обробки харчових продуктів [Текст] : навч.посіб. / В.П. Вербій; Київ.нац.торг.-екон.ун-т. - К. : КНТЕУ, 2004. - 134 с. : іл. - Бібліогр.: с.132-134. - ISBN 966-629-105-03 : 20 грн 20к.ББК 36.81я73 Рубрики: харчові продукти
Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) Найти похожие
|
4.
| Б 61213 48 П 63
Посудін, Юрій Іванович. Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [Текст] : навч.посіб.для вищ.навч.закл. / Кабмін України;Нац.аграр.ун-т. - Київ : Арістей, 2005. - 407 с.,[8] с.іл. : іл. - Бібліогр.: с.378-396. - ISBN 966-8458-61-36 : (в опр.): 66 грн 20к.ББК 48.17я73 + 51.23я73 + 36-9я73 Рубрики: харчові продукти Аннотация: Завданнями навчального посібника є визначення основних понять неруйнівної технології та концепції неруйнівного тестування ; характеристика основних параметрів якості сільськогосподарських і харчових продуктів та факторів, що впливають на ці параметри; визначення безпеки продуктів, їх забруднення та фальсифікація, що провокують захворювання людини ; ознайомлення з принципом дії приладів та можливими застосуваннями сучасних методів для неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогоподарських і харчових продуктів; порівняльний аналіз переваг та недоліків інструментальних методів, що застосовуються у сільському господарстві і харчових технологіях, а саме : механічних, акустичних, оптичних та спектроскопічних, яядерного магнітного резонансу та побудови ядерно-магнітних, рентгенівських і комп'ютерних зображень.
с/х Свободных экз. нет Найти похожие
|
5.
| Б 64473 36 Г 18
Гамаюрова, Валентина Семеновна. Пищевая химия : лаборатор.практикум: Учеб.пособие для вузов / Валентина Семеновна Гамаюрова, Лариса Эдуардовна Ржечицкая. - СПб. : ГИОРД, 2006. - 132,[1] с. : ил. - Библиогр.: с.132-133 . - ISBN 5-98879-035-6 : 72 грн 22к.ББК 36-1я73 Рубрики: харчові продукти
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова Доп.точки доступа: Ржечицкая, Лариса Эдуардовна
т/о Свободных экз. нет Найти похожие
|
6.
| Б 64696 36 Ш 48
Шепелев, Анатолий Федорович. Товароведение и экспертиза вкусовых и кондитерских товаров [Текст] : учеб. пособие для вузов / Анатолий Федорович Шепелев, И. А. Печенежская. - Ростов н/Д : Феникс : ОАО "Моск. учебники", 2005. - 478 с. - (Высшее образование). - Библиогр.: с. 471-476. - ISBN 5-222-07959-7 : (в пер.): 52 грн 92 к.ББК 36-9я73 Рубрики: Харчові продукти Товарознавча експертиза
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О.Гмирьова Доп.точки доступа: Печенежская, Ирина Александровна
ВПНД Свободных экз. нет Найти похожие
|
7.
| 36-9я73+51.231я73 Т 51
Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення : підруч.для вищ.навч.закл. / А.А.Дубініна та ін. - 2007 : ВД "Професіонал", 2007. - 375 с. : іл. - Бібліогр.: с.371-375. - ISBN 978-966-370-054-0 : (в опр.): 58 грн 50к.ББК 36-9я73+51.231я73 Рубрики: харчові продукти
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова
с/х Свободных экз. нет Найти похожие
|
8.
| Б 76560 42.34 Г 82
Грибоводство [Текст] : учеб. пособие для вузов / О. Ю. Лобанкова, А. Н. Есаулко, В. В. Агеев и др. - М. : Колос ; Ставрополь : АГРУС, 2007. - 140 с. : 16 цв. ил. - ISBN 978-510-003988-4 : 68 грн. 21 к.ББК 42.349 я73 Рубрики: їстівні гриби харчові продукти
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
ДПСГ Свободных экз. нет Найти похожие
|
9.
| Б 77232 28.04 П 56
Пономарьов, Петро Хомович. Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням [Текст] : навч. посіб. / Петро Хомович Пономарьов, Інна Вікторівна Донцова. - Київ : Центр учб. літ., 2009. - 124 с. - Бібліогр. : с. 114-116. - ISBN 978-966-364-856-9 : 39 грн.ББК 28.04я73 + 51.231я73 Рубрики: Продовольчі товари Харчові продукти Генна інженерія Геномодифіковані організми
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека Доп.точки доступа: Донцова, Інна Вікторівна
ЗРФ Свободных экз. нет Найти похожие
|
10.
| Б 74544 36.94 Г 83
Григорьев, Александр Алексеевич. Введение в технологию отрасли. Технология рыбы и рыбных продуктов [Текст] : учеб. пособие / Александр Алексеевич Григорьев, Геннадий Иванович Касьянов. - М. : КолосС, 2008. - 112 с. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Библиогр.: с.110 . - ISBN 978-5-953-0604-4 (в пер.) : 99 грн.ББК 36.94я73 Рубрики: Риби рибні продукти харчові продукти
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Касьянов, Геннадий Иванович
ВПНД Свободных экз. нет Найти похожие
|
|
|