Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:БД бібліографічних описів статей з періодичних видань (4)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Харчові продукти<.>)
Общее количество найденных документов : 212
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
   6П8
   А 21


    Авраменко, Виктор Николаевич.
    Инфракрасные спектры пищевых продуктов [Текст] / Виктор Николаевич Авраменко, Михаил Павлович Есельсон , Андрей Андреевич Заика ; под ред. В. Д. Попова. - Москва : Пищевая промышленность, 1974. - 176 с. - Библиогр.: с. 172. - 97 к.
РУБ 6П8
Рубрики: Техніка
   Харчові продукти

   Теоретичні основи

   Розшифровка

   Спектр


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Есельсон , Михаил Павлович; Заика , Андрей Андреевич; Попов, В. Д. \ред.\ ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
Б 94301
   67.3
   А 23


    Агешкина, Наталия Александровна.
    Что мы едим: права потребителя [Текст] / Наталия Александровна Агешкина, Белла Константиновна Пузакова, Ольга Валерьевна Рожканова. - М. : Эксмо, 2012. - 447 с. - (Умный знает). - ISBN 978-5-699-57074-4 : 83 грн.
ББК 67.304.06
Рубрики: цивільне право
   харчові продукти

   правовий захист

   раціональне харчування


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Пузакова, Белла Константиновна; Рожканова, Ольга Валерьевна
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)
Найти похожие

3.
   6П8
   А 35


    Азаров , Виктор Николаевич.
    Основы микробиологии и санитарии [Текст] : учебник для техникумов / Виктор Николаевич Азаров . - Изд. 2-е, перераб. - Москва : Экономика, 1986. - 207 с. - 40 к.
РУБ 6П8 (075)
Рубрики: Техніка
   Навчальні видання

   Харчові продукти

   Мікробіологія

   Санітарія--виробнича


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
   6П8.4
   А 51


    Алмаши, Э.
    Быстрое замораживание пищевых продуктов [Текст] / Э. Алмаши, Л. Эрдели, Т. Шарой ; под ред. Э. Алмаши ; пер. с венгер. О. А. Воронова под ред. А. Ф. Наместникова. - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1981. - 408 с. - Библиогр.: с. 402-405. - (В пер.) : 2 р. 40 к.
РУБ 6П8.4
Рубрики: Техніка
   Харчові виробництва

   Харчові продукти

   Заморожування


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Эрдели, Л.; Шарой, Т.; Алмаши, Э. \ред.\; Воронов, О. А. \пер. с венгер.\ ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
Б 92535
   36
   Б 64


    Бірта, Габріела Олександрівна.
    Товарознавство продовольчих товарів (Спецкурс) [Текст] : навч.посіб.для вузів / Габріела Олександрівна Бірта, Ю. Г. Бургу ; Вищ.навч.заклад укоопспілки "Полтав.ун-т економіки і торгівлі". - К. : Центр учб.л-ри, 2012. - 219 с. - Бібліогр.: с. 219. - ISBN 978-617-673-001-9 : 87 грн., 90 грн. грн.
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: харчові продукти

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Бургу, Ю.Г.; Вищ.навч.заклад укоопспілки "Полтав.ун-т економіки і торгівлі"
Экземпляры всего: 1
ДПСГ (1), ВПНД
Свободны: ДПСГ (1)
Найти похожие

6.
Б 87576.
   36.9
   Б 64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавство м'яса [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Габріелла Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу ; Вищ. навч. закл. УКООПСПІЛКИ "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Київ : Центр учб. літ, 2016. - 163 с. : іл. - Бібліогр.: с.162-163. - ISBN 978-611-01-0251-3 : 114 грн.
УДК
ББК 36.92-9я73
Рубрики: Харчові продукти
   М'ясо

   М'ясні продукти

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: Навчальний посібник присвячений вивченню товарознавчої характеристики м’яса сільськогосподарських тварин, птиці та пернатої дичини. М’ясо – джерело повноцінних білків тваринного походження і необхідно для побудови тканин організму людини, синтезу і обміну речовин. Харчова цінність продуктів тваринництва визначається їх хімічним складом – вмістом білків, жирів, екстрактивних речовин, вітамінів, макро- і мікроелементів. Навчальний посібник розкриває значення основних видів сільськогосподарських тварин і птиці для виробництва м’ясних продуктів, з високими споживними властивостями і забезпечення населення м’ясною продукцією високою якістю.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Бургу, Юрій Георгійович; Вищ. навч. закл. УКООПСПІЛКИ "Полтав. ун-т економіки і торгівлі"
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1), ЗРФ
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

7.
Б 104685
   641.8
   Б 24


    Баранова, Алевтина Ивановна.
    Рецепты нашего детства [Текст] : полезное питание для всей семьи / Алевтина Ивановна Баранова. - Харьков : Виват, 2019. - 222 с. - (Полезная книга). - ISBN 978-617-7151-24-0 (в пер.) : 44 грн 69 к.
УДК
Рубрики: Кухня
   Кулінарія

   Страви

   Харчові продукти

Аннотация: Каждому из нас время от времени хочется вернуться в детство. Самый простой способ - это, конечно же, ощутить его на вкус. Вспомнить аромат бабушкиных пирогов и котлет, маминого "Наполеона" и орешков со сгущенкой. А чего стоили селедочка под шубой, печеночный паштет, заливной язык, холодец, фаршированная рыба...Все это было очень аппетитно, сытно и полезно. Эта книга - проводник в мир старой доброй домашней кулинарии. Готовьте с удовольствием, кормите своих родных, угощайте друзей. Приятного аппетита!

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ОК/ДЕТ (1)
Свободны: ОК/ДЕТ (1)
Найти похожие

8.
Б 72834.
   65.9(4УКР)32
   Б 48


    Березін, Олександр Вікторович.
    Продовольчий ринок України: теоретико-методологічні засади формування і розвитку [Текст] : монографія / Олександр Вікторович Березін ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Київ : ЦУЛ, 2016. - 184 с. - ISBN 978-96-364-582-7 : 157 грн.
ББК 65.9(4УКР)32+65.32-82я9
Рубрики: Харчові продукти
   Сільськогосподарська продукція

   Україна

Аннотация: У монографії розглядаються особливості сільськогосподарського виробництва, їх вплив на формування потоків продовольчих ресурсів, умови та чинники формування національного продовольчого ринку, соціально-економічна результативність його функціонування. Подається широкий аналіз структури та стану розвитку агропродовольчого ринку України, ефективності побудови організаційноекономічного механізму його насичення. Монографія розрахована на широке коло як науковців, так і практиків, усіх, кому не байдужі проблеми формування та ефективного функціонування національного продовольчого ринку, розвитку джерела його товарного забезпечення – агропродовольчого виробництва.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Полтав. ун-т спожив. кооперації України
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

9.
   6П8
   Б 63


   
    Биологически активные вещества пищевых продуктов [Текст] : справочник / В. В. Петрушевский [и др.]. - Киев : Техніка, 1985. - 128 с. - Библиогр.: с. 118-121. - (В пер.) : 1 р.
РУБ 6П8 (03) + 613.2
Рубрики: Техніка
   Довідкові видання

   Харчові продукти

   Хімічний склад

   Біологічні активні речовини


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Петрушевский , В. В. ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

10.
   6П8
   Б 68


    Благодарский, Владимир Аронович.
    Машины-автоматы для упаковки пищевых продуктов [Текст] : справочник / Владимир Аронович Благодарский, Николай Савельевич Колесник , Мина Семеновна Зиновьева . - Киев : Техніка, 1985. - 229 с. - (В пер.) : 1 р. 10 к.
РУБ 6П8 (03)
Рубрики: Техніка
   Довідкові видання

   Харчові продукти

   Упаковування

   Обладнання

   Технологічні процеси


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Колесник , Николай Савельевич; Зиновьева , Мина Семеновна ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)