В 10283 36.95 Т 38 Технология продуктов из вторичного молочного сырья [Текст] : чеб. пособие / Храмцов А. Г., С. В. Василисин, С. А. Рябцева, Т. С. Воротникова. - СПб. : ГИОРД, 2009. - 422 с. - Библиогр.: с. 357-358. - ISBN 978-5-98879-089-1 (в пер.) : 578 грн. Рубрики: молоко молочні продукти-технологія молочне виробництво харчові виробництва Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Храмцов А. Г., С. В. Василисин, С. А. Рябцева, Т. С. Воротникова Экземпляры всего: 1 ВПНД (1) Свободны: ВПНД (1) |