В 10283
   36.95
   Т 38


   
    Технология продуктов из вторичного молочного сырья [Текст] : чеб. пособие / Храмцов А. Г., С. В. Василисин, С. А. Рябцева, Т. С. Воротникова. - СПб. : ГИОРД, 2009. - 422 с. - Библиогр.: с. 357-358. - ISBN 978-5-98879-089-1 (в пер.) : 578 грн.
ББК 36.959я73
Рубрики: молоко
   молочні продукти-технологія

   молочне виробництво

   харчові виробництва


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Храмцов А. Г., С. В. Василисин, С. А. Рябцева, Т. С. Воротникова
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)