6П8.6 Н 54 Неручев, М. В. Значение технической обработки,негодных для рынка, фруктов и основы правильного плодосушения [Текст] / М. В. Неручев. - Симферополь : Изд. Таврич. Губерн. Зем. Управы.Тип. Спиро, 1900. - 58 с. - Б. ц. Рубрики: фрукти - переробка харчові виробництва Экземпляры всего: 1 1 яр. (1) Свободны: 1 яр. (1) |
Пв 228-19 36 Н 34 Наукові праці [Текст] : [збірник] / Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. и.], 1999 - . - Бібліогр. в кінці ст. Вип. 19 / голов. ред. М. Д. Захаров. - 1999. - 297 с., іл. - 8 грн. Рубрики: харчові виробництва Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) |
Пв 228-21 36.82 Н 34 Наукові праці [Текст] : [збірник] / Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. и.], 1999 - . - Бібліогр. в кінці ст. Вип. 21 : Публікується за матеріалами ІІІ міжнар. наук.-практ. конф."Хлібопрдукти-2000" "Галузь хлібопродуктів на порозі ІІ тисячоліття" / Голов.ред.М.Д.Захаров. - 2001. - 371 с.: іл. - ISBN 966-571-063-Х : 8 грн. Рубрики: харчові виробництва Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) |
Пв 228-25 36 Н 34 Наукові праці [Текст] : [збірник] / Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. и.], 1999 - . - Бібліогр. в кінці ст. Вип. 25 / Голов.ред.Б.В.Єгоров. - 2003. - 258 с. : іл. - ISBN 966-571-063-Х : 8 грн 50к. Рубрики: харчові виробництва Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) |
Пв 228-26 36 Н 34 Наукові праці [Текст] : [збірник] / Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. и.], 1999 - . - Бібліогр. в кінці ст. Вип. 26. - 2003. - 299 с. : іл. - ISBN 966-571-063-Х : 8 грн 50 к. Рубрики: харчові виробництва Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) |
Б 56116 36 С 53 Снежкин, Юрий Федорович. Энергосберегающие технологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [Текст] / Ю.Ф.Снежкин,Лариса Антоновна Боряк,А.А.Хавин;НАН Украины,Ин-т техн.теплофизики. - К. : Наук.думка, 2004. - 226,[1] с. : ил. - Библиогр.: с.215-225. - ISBN 966-00-0158-4 : (в пер.): 32 грн 10к. Рубрики: харчові виробництва Экземпляры всего: 1 х. (1) Свободны: х. (1) |
Б 59274 36.8 З-14 Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах [Текст] : підруч.дя вищ.навч.закл. / Л.Л.Товажнянський,С.І.Бухкало,П.О.Капустенко,Є.І.Орлова;Нац.техн.ун-т "Харків.політех.ін-т". - К. : Центр навч.л-ри, 2005. - 495 с. : іл. - Бібліогр.: с.485-487. - ISBN 966-364-093-6 : (в опр.): 45 грн 5к. Рубрики: харчові виробництва Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) |
Б 62571 28.08 З-33 Запольський, Анатолій Кирилович. Екологізація харчових виробництв : підруч. для вищ. навч. закл. / Анатолій Кирилович Запольський, Анатолій Іванович Українець . - Киъв : Вища шк., 2005. - 422, [1] с. : іл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 966-642-294-8 : (в опр.) : 39 грн 70к. Рубрики: Харчові виробництва Екологізація виробництва Екологія--екологічна безпека Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Українець , Анатолій Іванович ЗРФ Свободных экз. нет |
Б 62444 65.30 М 12 Магомедов, Магомед Даниялович. Экономика отраслей пищевых производств [Текст] : учеб. пособие для вузов / Магомед Даниялович Магомедов, Алексей Витальевич Заздравных. - М. : Дашков и К, 2006. - 281 с. - Библиогр.: с. 281. - ISBN 5-94798-771-6 : (в пер.): 43 грн 56 к. Рубрики: Харчові виробництва Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Заздравных, Алексей Витальевич т/о Свободных экз. нет |
Б 73085 65.9(4УКР)3 І-46 Ільіна, С. Б. Контролінг процесів господарської діяльності в харчовій промисловості [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / С. Б. Ільіна, Т. С. Журба. - Київ : Професіонал, 2008. - 587 с. - Бібліогр.: с. 458-460. - ISBN 978-966-370-086-1 (в опр.) : 85 грн 70к. Рубрики: Управління Харчові виробництва Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Журба, Т. С. ВПНД Свободных экз. нет |
Б 74175 65.30 М 12 Магомедов, М. Д. Экономика и организация производства. Пищевая промышленность [Текст] : учеб. пособие для вузов / М. Д. Магомедов, Е. Ю. Куломзина, И. И. Чайкина . - Санкт-Петербург : РАПП, 2008. - 311с. : ил. - Библиогр.: с. 309- 311. - ISBN 978-5-91541-001-4 (в пер.) : 152 грн 69 к. Рубрики: Харчова промисловість Харчові виробництва Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ВПНД Свободных экз. нет |
В 8657 36.99 С 79 Степанова, Ирина. Вкусный гороскоп. Фантазии из помидора, оливки, яблока [Текст] / Ирина Степанова. - Москва : Эксмо, 2007. - 64 с. : ил. - (Вкусные фантазии). - ISBN 5-699-19723-0 (в пер.) : 41 грн. Рубрики: Астрологічна кулінарія Харчові виробництва Кулінарія Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ДПСГ Свободных экз. нет |
36 С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : навч. посіб. / Валентина Михайлівна Завгородня. - К. : Центр учб. літ., 2009. - 539 с. - Бібліогр.: с. 528-539. - ISBN 978-966-364-803-3 : (в опр.) 105 грн
Рубрики: продовольчі товари харчування харчові виробництва Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 78884 36 Т 50 Товарознавство вторинної сировини [Текст] / А.А. Дубініна, З.П. Карпенко, С.О. Дубініна, Г.А. Селютіна. - К. : Професіонал, 2009. - 333 с. - Бібліогр.: с. 331-333. - ISBN 978-966-370-102-8 : (в опр.) : 103 грн 50к.
Рубрики: продовольчі товари харчові продукти харчові виробництва сільскогосподарська продукція Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 62981. 36.9 Ш 29 Шатун, Любовь Григорьевна. Технология приготовления пищи [Текст] : учебник / Любовь Григорьевна Шатун . - 3-е изд. - Москва : Дашков и К., 2009. - 463 с. - ISBN 978-5-394-00401-8 : (в опр.) 103 грн 32 к. Рубрики: Харчові продукти Харчові виробництва Харчування Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б51459 36.8 Ш 51 Шестакова, Татьяна Ивановна. Кондитер-профессионал [Текст] : учеб.пособие для профтех.училищ / Татьяна Ивановна Шестакова. - 4-е изд. - Москва : Дашков и К, 2009. - 399 с. - (Начальное профессиональное образование). - Библиогр.: с. 386. - ISBN 978-5-394-00123-9 : (в пер.) : 103 грн 16 к. Рубрики: Харчові виробництва Кондитерські вироби Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
В 9051 36.9 С 30 Семиряжко, Тамара Григорьевна. Кулинария. Контрольные материалы [Текст] : учеб. пособие / Тамара Григорьевна Семиряжко, М. Ю. Дерюгина. - 2-е изд., испр. - Москва : Академия, 2009. - 189 с. : ил. - (Начальное професcиональное образование). - Библиогр.: с. 188. - ISBN 978-5-7695-5843-6 (в пер.) : 177 грн 31к. Рубрики: Кулінарія Харчові виробництва Кухня Страви Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Дерюгина, М. Ю. ВПНД Свободных экз. нет |
Б 79852 36.99 К 31 Кащенко, Владимир Федорович. Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учеб. пособ. / Владимир Федорович Кащенко, Р. В. Кащенко. - М. : Альфа-М : Инфра-М, 2009. - 410 с. : ил. - (Профиль). - Библиогр.: с.403 . - ISBN 978-5-98281-114-1 : (в пер.) : 122 грн 28 к. Рубрики: харчове обладнання харчові виробництва Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Кащенко, Р. В. ВПНД Свободных экз. нет |
Б 80030 36.9 П 42 Повар [Текст] : учеб. пособие для нач. проф. образования / авт.-сост. И. В. Мельников. - Ростов н/Д : Феникс, 2009. - 438 с. : ил. - (Профессиональное образование). - ISBN 978-5-222-15598-1 (в пер) : 79 грн 29 к. Рубрики: Кулінарія Харчові виробництва Страви Кухня Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 80037 36.99 П 42 Повар [Текст] / сост. В. А. Барановский. - Минск : Соврем. шк., 2009. - 438 с. : ил. - (Профессиональное образование). - ISBN 978-985-513-484-9 (в пер.) : 82 грн 63 к. Рубрики: Кулінарія Харчові виробництва Страви Сервіровка Кухня Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |