В 4234 36 С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підруч.для екон.спец.торг.вищ.закл. / І.В.Сирохман,Іван Михайлович Задорожний,П.Х.Пономарьов. - К. : Лібра, 2002. - 366,[2] с. - ISBN 966-7035-19-0 : 30 грн. Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) |
В 5503 36.92 С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : підруч.для вищ.навч.закл. / Іван Васильович Сирохман, Тетяна Михайлівна Раситюк ; М-во освіти і науки України. - К. : Центр навч.л-ри, 2004. - 382 с. - Бібліогр.: с.377-379. - ISBN 966-8365-70-4 : (в опр.): 61 грн 71к. Рубрики: М'ясні продукти Доп.точки доступа: Раситюк, Тетяна Михайлівна; М-во освіти і науки України Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) |
Б 65482 36.8 С 40 Сирохман, Іван Васильович. Якість і безпечність зерноборошняних продуктів : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Львів. комерц. акад. - Київ : Центр навч. л-ри, 2006. - 383,[1] с. - Библиогр.: с.363-381 . - ISBN 966-364-359-9 (в опр.) : 47 грн 85 к., (в опр.) : 51 грн. грн 85 к.
Рубрики: Зерноборошняні продукти Якість Держатели документа: Миколаівська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова Доп.точки доступа: Лозова, Т. М. , т/о, ОПСГ Свободных экз. нет |
Б 73594 36 С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Тетьяна Михайлівна Лозова; Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Центр учб. л-ри, 2008. - 612 с. - Библиогр.: с. 592-593. - ISBN 978-966-364-694-7 (в опр.) : 120 грн.
Рубрики: продовольчі товари Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О.Гмирьова Доп.точки доступа: Лозова, Тетьяна Михайлівна ВПНД Свободных экз. нет |
Б 77473 36.86 С 40 Сирохман, Іван Васильович. Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст] : навч.посіб.для студ.вищ.навч.закл. / В.Т.Лебединець. - К. : Центр учб.л-ри, 2009. - 634 с. : іл. - Бібліогр.: с.633-634. - ISBN 978-966-364-899-6 : (в опр.): 127 грн 50 к.
Рубрики: кондитерське виробництво харчові продукти Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 59804. 30.67 С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [Текст] : підручник / Іван Васильович Сирохман, Валентина Михайлівна Завгородня. - 2-ге вид. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2009. - 610 с. : іл. - Бібліогр.: с. 605-610. - ISBN 978-966-364-800-2 (в опр.) : 126 грн Рубрики: Техніка Навчальні видання Товарознавство Пакувальна тара--матеріали Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Валентина Михайлівна Завгородня ЗРФ Свободных экз. нет |
36 С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : навч. посіб. / Валентина Михайлівна Завгородня. - К. : Центр учб. літ., 2009. - 539 с. - Бібліогр.: с. 528-539. - ISBN 978-966-364-803-3 : (в опр.) 105 грн
Рубрики: продовольчі товари харчування харчові виробництва Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 78829 36.92 С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : підруч.для студ.вищ.навч.закл. / Т.М.Лозова. - 2-ге вид.,переробл.та допов. - К. : Центр учб.л-ри, 2009. - 377 с. : іл. - Бібліогр.: с. 373-375. - ISBN 978-966-364-787-6 : (в опр.): 82 грн 50 к. Рубрики: м'ясне виробництво - харчові продукти Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 99326 36.92 С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Іван Васильович Сирохман, Тетяна Михайлівна Лозова ; Львів. комерц. акад. - 2-ге вид. пероб. та допов. - Київ : ЦУЛ, 2016. - 378 с. - Бібліогр.: с.373-375. - ISBN 978-966-364-787-6 : 235 грн.
Рубрики: М'ясо М'ясні продукти Товари Продовольчі товари Аннотация: Підручник розрахований для бакалаврів напряму підготовки „Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів", вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акредитації. У підручнику узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживних властивостей і асортименту м'ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності, використання засобів збереження якості товарів. Підручник включає новітні досягнення науки й техніки галузей виробництва м'ясних товарів, матеріал щодо визначення якості окремих груп м'ясних продуктів, ідентифікації видів, виявлення фальсифікації. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів. Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Лозова, Тетяна Михайлівна; Львів. комерц. акад. Экземпляры всего: 1 ДЕТ (1), ЗРФ Свободны: ДЕТ (1) |
Б 59804. 30.67 С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Іван Васильович Сирохман, Валентина Михайліва Завгородня ; Львів. комерційна акад. - 2-ге вид. - Київ : ЦУЛ, 2016. - 614 с. - Бібліогр. : с. 605-510. - ISBN 978-966-364-800-2 : 243 грн.
Рубрики: Товари Тара Упакування Дерев'на тара Скляна тара Металева тара Навчальні видання для вищої школи Аннотация: Підручник розрахованій на підготовку бакалаврів, спеціалістів спеціальностей «Товарознавство і комерційна діяльність, «Експертиза товарів і послуг», «Товарознавство та експертиза в митній справі) з дисципліни «Товарознавство тари і пакувальних матеріалів», вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акредитації. У підручнику наведено товарознавчу характеристику основних і допоміжних пакувальних матеріалів. Особливе місце займають полімери комбіновані та багатошарові матеріали і тара на їх основі Розглянуто сучасні тенденції пакування відповідних груп продовольчих і деяких непродовольчих товарів Підручник включає новітні досягнення науки І техніки пакування, безпеки і якості пакувальних матеріалів і тари. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Завгородня, Валентина Михайліва; Львів. комерційна акад. Экземпляры всего: 1 ДЕТ (1) Свободны: ДЕТ (1) |
В 12707 621.798 С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [Текст] : підручник / Іван Васильович Сирохман, Валентина Михайлівна Завгородня, Віра Тарасівна Лебединець. - Київ : Знання, 2014. - 543 с. : іл. - Бібліогр. : с. 541-543. - ISBN 978-617-07-0174-9 : (в опр.) : 195 грн.
Матеріали Упакування Аннотация: Підручник розрахований на підготовку бакалаврів, спеціалістів спеціальностей "То варознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознав ство та експертиза в митній справі" з дисципліни "Товарознавство тари і пакувальних мате ріалів", вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акреди тації. У підручнику наведено товарознавчу характеристику основних і допоміжних пакувальних матеріалів. Особливе місце займають полімерні комбіновані та багато шарові матер іали і тара на їх основі. Розглянуто сучасні тенденції пакування відповідних груп продовольчих і деяких непродовольчих товарів. Підручник вклю чає новітні досягнення науки і техніки пакування, безпеки і якості пакувальних ма теріалів і тари. Частину м атеріалуможна адресувати і широкому колу читачів. Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Завгородня, Валентина Михайлівна; Лебединець, Віра Тарасівна ДЕТ Свободных экз. нет |
Б 106491 658 С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підручник / Іван Васильович Сирохман. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ Книг, 2019. - 713 с. - Бібліогр.: с.712. - ISBN 978-966-2678-40-6 (в опр.) : 500 грн.
Харчові продукти Товарознавство --продовольчі товари Навчальні видання для вищої школи Аннотация: Підручник із загального товарознавства містить базові теоретичні матеріали та основні нормативні документи, пов'язані з класифікацією, вимогами до якості, пакуванням, маркуванням, зберіганням продовольчих товарів. Враховано також вимоги нових державних стандартів, технічних умов, підзаконних актів, змін в асортименті певних груп і видів товарів. Підручних розраховано на студентів навчальних закладів III і IV рівнів акредитації зі спеціальностей економічно-комерційного і управлінського спрямування, а також за спеціальностями «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології»... Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Экземпляры всего: 1 ОК (1) Свободны: ОК (1) |