В 4234
   36
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підруч.для екон.спец.торг.вищ.закл. / І.В.Сирохман,Іван Михайлович Задорожний,П.Х.Пономарьов. - К. : Лібра, 2002. - 366,[2] с. - ISBN 966-7035-19-0 : 30 грн.
ББК 36-9я73


Экземпляры всего: 1
т/о (1)
Свободны: т/о (1)

В 5503
   36.92
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : підруч.для вищ.навч.закл. / Іван Васильович Сирохман, Тетяна Михайлівна Раситюк ; М-во освіти і науки України. - К. : Центр навч.л-ри, 2004. - 382 с. - Бібліогр.: с.377-379. - ISBN 966-8365-70-4 : (в опр.): 61 грн 71к.
ББК 36.92-9я73
Рубрики: М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Раситюк, Тетяна Михайлівна; М-во освіти і науки України
Экземпляры всего: 1
т/о (1)
Свободны: т/о (1)

Б 65482
   36.8
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Якість і безпечність зерноборошняних продуктів : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Львів. комерц. акад. - Київ : Центр навч. л-ри, 2006. - 383,[1] с. - Библиогр.: с.363-381 . - ISBN 966-364-359-9 (в опр.) : 47 грн 85 к., (в опр.) : 51 грн. грн 85 к.
УДК
ББК 36.83-9я73
Рубрики: Зерноборошняні продукти
   Якість


Держатели документа:
Миколаівська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова

Доп.точки доступа:
Лозова, Т. М. , т/о, ОПСГ
Свободных экз. нет

Б 73594
   36
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Тетьяна Михайлівна Лозова; Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Центр учб. л-ри, 2008. - 612 с. - Библиогр.: с. 592-593. - ISBN 978-966-364-694-7 (в опр.) : 120 грн.
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: продовольчі товари

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О.Гмирьова

Доп.точки доступа:
Лозова, Тетьяна Михайлівна ВПНД
Свободных экз. нет

Б 77473
   36.86
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст] : навч.посіб.для студ.вищ.навч.закл. / В.Т.Лебединець. - К. : Центр учб.л-ри, 2009. - 634 с. : іл. - Бібліогр.: с.633-634. - ISBN 978-966-364-899-6 : (в опр.): 127 грн 50 к.
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: кондитерське виробництво
   харчові продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 59804.
   30.67
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [Текст] : підручник / Іван Васильович Сирохман, Валентина Михайлівна Завгородня. - 2-ге вид. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2009. - 610 с. : іл. - Бібліогр.: с. 605-610. - ISBN 978-966-364-800-2 (в опр.) : 126 грн
ББК 30.679-3я73
Рубрики: Техніка
   Навчальні видання

   Товарознавство

   Пакувальна тара--матеріали


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Валентина Михайлівна Завгородня ЗРФ
Свободных экз. нет

   36
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : навч. посіб. / Валентина Михайлівна Завгородня. - К. : Центр учб. літ., 2009. - 539 с. - Бібліогр.: с. 528-539. - ISBN 978-966-364-803-3 : (в опр.) 105 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: продовольчі товари
   харчування

   харчові виробництва


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 78829
   36.92
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : підруч.для студ.вищ.навч.закл. / Т.М.Лозова. - 2-ге вид.,переробл.та допов. - К. : Центр учб.л-ри, 2009. - 377 с. : іл. - Бібліогр.: с. 373-375. - ISBN 978-966-364-787-6 : (в опр.): 82 грн 50 к.
ББК 36.92-9я73
Рубрики: м'ясне виробництво - харчові продукти

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 99326
   36.92
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Іван Васильович Сирохман, Тетяна Михайлівна Лозова ; Львів. комерц. акад. - 2-ге вид. пероб. та допов. - Київ : ЦУЛ, 2016. - 378 с. - Бібліогр.: с.373-375. - ISBN 978-966-364-787-6 : 235 грн.
УДК
ББК 36.92-9я73
Рубрики: М'ясо
   М'ясні продукти

   Товари

   Продовольчі товари

Аннотация: Підручник розрахований для бакалаврів напряму підготовки „Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів", вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акредитації. У підручнику узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживних властивостей і асортименту м'ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності, використання засобів збереження якості товарів. Підручник включає новітні досягнення науки й техніки галузей виробництва м'ясних товарів, матеріал щодо визначення якості окремих груп м'ясних продуктів, ідентифікації видів, виявлення фальсифікації. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Лозова, Тетяна Михайлівна; Львів. комерц. акад.
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1), ЗРФ
Свободны: ДЕТ (1)

Б 59804.
   30.67
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Іван Васильович Сирохман, Валентина Михайліва Завгородня ; Львів. комерційна акад. - 2-ге вид. - Київ : ЦУЛ, 2016. - 614 с. - Бібліогр. : с. 605-510. - ISBN 978-966-364-800-2 : 243 грн.
УДК
ББК 30.679-3я73
Рубрики: Товари
   Тара

   Упакування

   Дерев'на тара

   Скляна тара

   Металева тара

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: Підручник розрахованій на підготовку бакалаврів, спеціалістів спеціальностей «Товарознавство і комерційна діяльність, «Експертиза товарів і послуг», «Товарознавство та експертиза в митній справі) з дисципліни «Товарознавство тари і пакувальних матеріалів», вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акредитації. У підручнику наведено товарознавчу характеристику основних і допоміжних пакувальних матеріалів. Особливе місце займають полімери комбіновані та багатошарові матеріали і тара на їх основі Розглянуто сучасні тенденції пакування відповідних груп продовольчих і деяких непродовольчих товарів Підручник включає новітні досягнення науки І техніки пакування, безпеки і якості пакувальних матеріалів і тари. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Завгородня, Валентина Михайліва; Львів. комерційна акад.
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

В 12707
   621.798
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [Текст] : підручник / Іван Васильович Сирохман, Валентина Михайлівна Завгородня, Віра Тарасівна Лебединець. - Київ : Знання, 2014. - 543 с. : іл. - Бібліогр. : с. 541-543. - ISBN 978-617-07-0174-9 : (в опр.) : 195 грн.
УДК
Рубрики: Тара
   Матеріали

   Упакування

Аннотация: Підручник розрахований на підготовку бакалаврів, спеціалістів спеціальностей "То варознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознав ство та експертиза в митній справі" з дисципліни "Товарознавство тари і пакувальних мате ріалів", вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акреди тації. У підручнику наведено товарознавчу характеристику основних і допоміжних пакувальних матеріалів. Особливе місце займають полімерні комбіновані та багато шарові матер іали і тара на їх основі. Розглянуто сучасні тенденції пакування відповідних груп продовольчих і деяких непродовольчих товарів. Підручник вклю чає новітні досягнення науки і техніки пакування, безпеки і якості пакувальних ма теріалів і тари. Частину м атеріалуможна адресувати і широкому колу читачів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Завгородня, Валентина Михайлівна; Лебединець, Віра Тарасівна ДЕТ
Свободных экз. нет

Б 106491
   658
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підручник / Іван Васильович Сирохман. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ Книг, 2019. - 713 с. - Бібліогр.: с.712. - ISBN 978-966-2678-40-6 (в опр.) : 500 грн.
УДК
Рубрики: Товари
   Харчові продукти

   Товарознавство --продовольчі товари

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: Підручник із загального товарознавства містить базові теоретичні матеріали та основні нормативні документи, пов'язані з класифікацією, вимогами до якості, пакуванням, маркуванням, зберіганням продовольчих товарів. Враховано також вимоги нових державних стандартів, технічних умов, підзаконних актів, змін в асортименті певних груп і видів товарів. Підручних розраховано на студентів навчальних закладів III і IV рівнів акредитації зі спеціальностей економічно-комерційного і управлінського спрямування, а також за спеціальностями «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології»...

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)