В 5413
   36
   О-92


   
    Охлажденные и замороженные продукты [Текст] / Пер.с англ.под науч.ред.Н.А.Уваровой;Под общ.ред.М.Стрингера и К.Деннис. - СПб. : Профессия, 2004. - 495 с. : ил. - (Научные основы и технологии). - Парал.тит.л.: англ. - ISBN 5-93913-048-8 : (в пер.): 445 грн 97к.
ББК 36-9+36.813.7
Рубрики: харчові продукти

Экземпляры всего: 1
т/о (1)
Свободны: т/о (1)

Б 58514
   36
   П 31


    Печенежская, Ирина Александровна .
    Товароведение плодово-овощных,зерномучных товаров [Текст] : практикум / Ирина Александровна Печенежская, Анатолий Федорович Шепелев, В. А. Бондаренко. - Ростов н/Д : ООО "Мини Тайп", 2004. - 50 с. - ISBN 5-7509-0176-9 : 8 грн 51к.
ББК 36-6я73
Рубрики: Харчові продукти

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Шепелев, Анатолий Федорович; Бондаренко, В.А.
Экземпляры всего: 1
т/о (1)
Свободны: т/о (1)

Б 59197
   36
   В 31


    Вербій, В. П.
    Сучасні методи обробки харчових продуктів [Текст] : навч.посіб. / В.П. Вербій; Київ.нац.торг.-екон.ун-т. - К. : КНТЕУ, 2004. - 134 с. : іл. - Бібліогр.: с.132-134. - ISBN 966-629-105-03 : 20 грн 20к.
ББК 36.81я73
Рубрики: харчові продукти

Экземпляры всего: 1
т/о (1)
Свободны: т/о (1)

Б 61213
   48
   П 63


    Посудін, Юрій Іванович.
    Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [Текст] : навч.посіб.для вищ.навч.закл. / Кабмін України;Нац.аграр.ун-т. - Київ : Арістей, 2005. - 407 с.,[8] с.іл. : іл. - Бібліогр.: с.378-396. - ISBN 966-8458-61-36 : (в опр.): 66 грн 20к.
ББК 48.17я73 + 51.23я73 + 36-9я73
Рубрики: харчові продукти
Аннотация: Завданнями навчального посібника є визначення основних понять неруйнівної технології та концепції неруйнівного тестування ; характеристика основних параметрів якості сільськогосподарських і харчових продуктів та факторів, що впливають на ці параметри; визначення безпеки продуктів, їх забруднення та фальсифікація, що провокують захворювання людини ; ознайомлення з принципом дії приладів та можливими застосуваннями сучасних методів для неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогоподарських і харчових продуктів; порівняльний аналіз переваг та недоліків інструментальних методів, що застосовуються у сільському господарстві і харчових технологіях, а саме : механічних, акустичних, оптичних та спектроскопічних, яядерного магнітного резонансу та побудови ядерно-магнітних, рентгенівських і комп'ютерних зображень.
с/х
Свободных экз. нет

Б 64473
   36
   Г 18


    Гамаюрова, Валентина Семеновна.
    Пищевая химия : лаборатор.практикум: Учеб.пособие для вузов / Валентина Семеновна Гамаюрова, Лариса Эдуардовна Ржечицкая. - СПб. : ГИОРД, 2006. - 132,[1] с. : ил. - Библиогр.: с.132-133 . - ISBN 5-98879-035-6 : 72 грн 22к.
ББК 36-1я73
Рубрики: харчові продукти

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова

Доп.точки доступа:
Ржечицкая, Лариса Эдуардовна т/о
Свободных экз. нет

Б 64696
   36
   Ш 48


    Шепелев, Анатолий Федорович.
    Товароведение и экспертиза вкусовых и кондитерских товаров [Текст] : учеб. пособие для вузов / Анатолий Федорович Шепелев, И. А. Печенежская. - Ростов н/Д : Феникс : ОАО "Моск. учебники", 2005. - 478 с. - (Высшее образование). - Библиогр.: с. 471-476. - ISBN 5-222-07959-7 : (в пер.): 52 грн 92 к.
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчові продукти
   Товарознавча експертиза


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О.Гмирьова

Доп.точки доступа:
Печенежская, Ирина Александровна ВПНД
Свободных экз. нет

36-9я73+51.231я73
Т 51


   
    Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення : підруч.для вищ.навч.закл. / А.А.Дубініна та ін. - 2007 : ВД "Професіонал", 2007. - 375 с. : іл. - Бібліогр.: с.371-375. - ISBN 978-966-370-054-0 : (в опр.): 58 грн 50к.
ББК 36-9я73+51.231я73
Рубрики: харчові продукти

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова с/х
Свободных экз. нет

Б 76560
   42.34
   Г 82


   
    Грибоводство [Текст] : учеб. пособие для вузов / О. Ю. Лобанкова, А. Н. Есаулко, В. В. Агеев и др. - М. : Колос ; Ставрополь : АГРУС, 2007. - 140 с. : 16 цв. ил. - ISBN 978-510-003988-4 : 68 грн. 21 к.
ББК 42.349 я73
Рубрики: їстівні гриби
   харчові продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ДПСГ
Свободных экз. нет

Б 77232
   28.04
   П 56


    Пономарьов, Петро Хомович.
    Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням [Текст] : навч. посіб. / Петро Хомович Пономарьов, Інна Вікторівна Донцова. - Київ : Центр учб. літ., 2009. - 124 с. - Бібліогр. : с. 114-116. - ISBN 978-966-364-856-9 : 39 грн.
ББК 28.04я73 + 51.231я73
Рубрики: Продовольчі товари
   Харчові продукти

   Генна інженерія

   Геномодифіковані організми


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Донцова, Інна Вікторівна ЗРФ
Свободных экз. нет

Б 74544
   36.94
   Г 83


    Григорьев, Александр Алексеевич.
    Введение в технологию отрасли. Технология рыбы и рыбных продуктов [Текст] : учеб. пособие / Александр Алексеевич Григорьев, Геннадий Иванович Касьянов. - М. : КолосС, 2008. - 112 с. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Библиогр.: с.110 . - ISBN 978-5-953-0604-4 (в пер.) : 99 грн.
ББК 36.94я73
Рубрики: Риби
   рибні продукти

   харчові продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Касьянов, Геннадий Иванович ВПНД
Свободных экз. нет

Б 77473
   36.86
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст] : навч.посіб.для студ.вищ.навч.закл. / В.Т.Лебединець. - К. : Центр учб.л-ри, 2009. - 634 с. : іл. - Бібліогр.: с.633-634. - ISBN 978-966-364-899-6 : (в опр.): 127 грн 50 к.
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: кондитерське виробництво
   харчові продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 77489
   36.86
   Т 38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] : навч.посіб.для студ.вищ.навч.закл. / за заг.ред.Галини Михайлівни Лисюк. - Суми : ВТД Унів.кн., 2009. - 463 с.,[24] кольор.іл. : іл. - Бібліогр.: с.461-463. - ISBN 978-966-680-436-5 : (в опр.): 104 грн.
ББК 36.865я73
Рубрики: кондитерське виробництво
   харчові продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 78606
   36.9
   М 44


    Мезенова, Ольга Яковлевна.
    Технология, экология и оценка качества копчёных продуктов [Текст] : учеб. пособие для вузов / Ольга Яковлевна Мезенова, И. Н. Ким. - СПб. : ГИОРД, 2009. - 484 с. : ил. - Библиогр.: с. 468-480. - ISBN 978-5-98879-062-4 : (в пер.) : 390 грн 81к.
ББК 36.920.5я73+36.946я73
Рубрики: копченості
   харчові продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Ким, И.Н. ВПНД
Свободных экз. нет

Б 75171
   48.1
   В 39


   
    Ветеринарно-санитарная экспертиза пищевых продуктов на продовольственных рынках [Текст] : учеб. пособие для вузов. - СПб. : ГИОРД, 2008. - 471 с. - Библиогр.: с. 468-471. - Б. ц.
ББК 48.17я73
Рубрики: продовольчі товари
   харчові продукти

   ветеринарно-санітарна експертиза


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова ЗФ
Свободных экз. нет

Б 78884
   36
   Т 50


   
    Товарознавство вторинної сировини [Текст] / А.А. Дубініна, З.П. Карпенко, С.О. Дубініна, Г.А. Селютіна. - К. : Професіонал, 2009. - 333 с. - Бібліогр.: с. 331-333. - ISBN 978-966-370-102-8 : (в опр.) : 103 грн 50к.
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: продовольчі товари
   харчові продукти

   харчові виробництва

   сільскогосподарська продукція


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 63134
   36
   Т 50


   
    Товароведение и экспертиза потребительских товаров [Текст] : учеб.для вузов. - М. : ИНФРА-М, 2009. - 751 с. - (Высшее образование). - ISBN 978-5-16-003476-8 : (в пер.): 154 грн 54 к.
ББК 36-9я73
Рубрики: харчові продукти
   товарознавство

   продовольчі товари


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 79365
   36.92
   Л 65


    Лихачёва, Екатерина Ивановна.
    Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст] : учеб. пособ. / О.В. Юсова. - М. : Альфа-М : ИНФРА-М, 2009. - 301 с. : ил. - (ПРОФИль). - Библиогр.: с. 299-301. - ISBN 978-5-98281-166-0 (в пер.) : 122 грн 28 к.
ББК 36.92-9я723
Рубрики: харчові продукти
   ковбаси

   м'ясо

   м'ясні продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 67021
   36
   Г 77


    Гранаткина, Наталья Викторовна.
    Товароведение и организация торговли продовольственными товарами [Текст] : учеб. пособие / Наталья Викторовна Гранаткина. - 3-е изд., испр. и доп. - М. : Академия, 2009. - 240 с. - (Начальное професcиональное образование. Ускоренная форма подготовки). - Библиогр.: с. 236-237. - ISBN 978-5-7695-6077-4 : (в пер.): 189 грн 77к.
ББК 36-9я722+65.425я722 + 65.425я722
Рубрики: продовольчі товари
   торгівля

   харчові продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 79422
   36
   К 28


    Касторных, Мария Семеновна.
    Товароведение и экспертиза пищевых жиров, молока и молочных продуктов [Текст] : учеб. для вузов / В. А. Кузьмина, Ю. С. Пучкова. - М. : Дашков и К, 2009. - 327 с. - Библиогр.: с. 326. - ISBN 978-5-91131-826-0 (в пер.) : 123 грн 95 к.
ББК 36-9я73
Рубрики: харчові продукти
   продовольчі товари

   харчові жири

   молочні продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 79513
   36.82
   М 59


    Микулович, Лариса Сергеевна.
    Товароведение и экспертиза зерномучных товаров [Текст] : учеб. пособие для вузов / Лариса Сергеевна Микулович, Д. П. Лисовская. - Минск : Вышэйшая шк., 2009. - 480 с. : ил. - (ВУЗ). - Библиогр.: с. 478. - ISBN 978-985-06-1699-9 : (в пер.): 358 грн 8к.
УДК
ББК 36.82-9я73
Рубрики: зерноборошняні продукти
   товарознавство

   харчові продукти

   зерно

   макаронні вироби


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Лисовская, Д.П. ВПНД
Свободных экз. нет