В 5413 36 О-92 Охлажденные и замороженные продукты [Текст] / Пер.с англ.под науч.ред.Н.А.Уваровой;Под общ.ред.М.Стрингера и К.Деннис. - СПб. : Профессия, 2004. - 495 с. : ил. - (Научные основы и технологии). - Парал.тит.л.: англ. - ISBN 5-93913-048-8 : (в пер.): 445 грн 97к. Рубрики: харчові продукти Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) |
Б 58514 36 П 31 Печенежская, Ирина Александровна . Товароведение плодово-овощных,зерномучных товаров [Текст] : практикум / Ирина Александровна Печенежская, Анатолий Федорович Шепелев, В. А. Бондаренко. - Ростов н/Д : ООО "Мини Тайп", 2004. - 50 с. - ISBN 5-7509-0176-9 : 8 грн 51к. Рубрики: Харчові продукти Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Шепелев, Анатолий Федорович; Бондаренко, В.А. Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) |
Б 59197 36 В 31 Вербій, В. П. Сучасні методи обробки харчових продуктів [Текст] : навч.посіб. / В.П. Вербій; Київ.нац.торг.-екон.ун-т. - К. : КНТЕУ, 2004. - 134 с. : іл. - Бібліогр.: с.132-134. - ISBN 966-629-105-03 : 20 грн 20к. Рубрики: харчові продукти Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) |
Б 61213 48 П 63 Посудін, Юрій Іванович. Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [Текст] : навч.посіб.для вищ.навч.закл. / Кабмін України;Нац.аграр.ун-т. - Київ : Арістей, 2005. - 407 с.,[8] с.іл. : іл. - Бібліогр.: с.378-396. - ISBN 966-8458-61-36 : (в опр.): 66 грн 20к. Рубрики: харчові продукти Аннотация: Завданнями навчального посібника є визначення основних понять неруйнівної технології та концепції неруйнівного тестування ; характеристика основних параметрів якості сільськогосподарських і харчових продуктів та факторів, що впливають на ці параметри; визначення безпеки продуктів, їх забруднення та фальсифікація, що провокують захворювання людини ; ознайомлення з принципом дії приладів та можливими застосуваннями сучасних методів для неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогоподарських і харчових продуктів; порівняльний аналіз переваг та недоліків інструментальних методів, що застосовуються у сільському господарстві і харчових технологіях, а саме : механічних, акустичних, оптичних та спектроскопічних, яядерного магнітного резонансу та побудови ядерно-магнітних, рентгенівських і комп'ютерних зображень. с/х Свободных экз. нет |
Б 64473 36 Г 18 Гамаюрова, Валентина Семеновна. Пищевая химия : лаборатор.практикум: Учеб.пособие для вузов / Валентина Семеновна Гамаюрова, Лариса Эдуардовна Ржечицкая. - СПб. : ГИОРД, 2006. - 132,[1] с. : ил. - Библиогр.: с.132-133 . - ISBN 5-98879-035-6 : 72 грн 22к. Рубрики: харчові продукти Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова Доп.точки доступа: Ржечицкая, Лариса Эдуардовна т/о Свободных экз. нет |
Б 64696 36 Ш 48 Шепелев, Анатолий Федорович. Товароведение и экспертиза вкусовых и кондитерских товаров [Текст] : учеб. пособие для вузов / Анатолий Федорович Шепелев, И. А. Печенежская. - Ростов н/Д : Феникс : ОАО "Моск. учебники", 2005. - 478 с. - (Высшее образование). - Библиогр.: с. 471-476. - ISBN 5-222-07959-7 : (в пер.): 52 грн 92 к. Рубрики: Харчові продукти Товарознавча експертиза Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О.Гмирьова Доп.точки доступа: Печенежская, Ирина Александровна ВПНД Свободных экз. нет |
36-9я73+51.231я73 Т 51 Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення : підруч.для вищ.навч.закл. / А.А.Дубініна та ін. - 2007 : ВД "Професіонал", 2007. - 375 с. : іл. - Бібліогр.: с.371-375. - ISBN 978-966-370-054-0 : (в опр.): 58 грн 50к. Рубрики: харчові продукти Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова с/х Свободных экз. нет |
Б 76560 42.34 Г 82 Грибоводство [Текст] : учеб. пособие для вузов / О. Ю. Лобанкова, А. Н. Есаулко, В. В. Агеев и др. - М. : Колос ; Ставрополь : АГРУС, 2007. - 140 с. : 16 цв. ил. - ISBN 978-510-003988-4 : 68 грн. 21 к. Рубрики: їстівні гриби харчові продукти Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ДПСГ Свободных экз. нет |
Б 77232 28.04 П 56 Пономарьов, Петро Хомович. Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням [Текст] : навч. посіб. / Петро Хомович Пономарьов, Інна Вікторівна Донцова. - Київ : Центр учб. літ., 2009. - 124 с. - Бібліогр. : с. 114-116. - ISBN 978-966-364-856-9 : 39 грн. Рубрики: Продовольчі товари Харчові продукти Генна інженерія Геномодифіковані організми Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека Доп.точки доступа: Донцова, Інна Вікторівна ЗРФ Свободных экз. нет |
Б 74544 36.94 Г 83 Григорьев, Александр Алексеевич. Введение в технологию отрасли. Технология рыбы и рыбных продуктов [Текст] : учеб. пособие / Александр Алексеевич Григорьев, Геннадий Иванович Касьянов. - М. : КолосС, 2008. - 112 с. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Библиогр.: с.110 . - ISBN 978-5-953-0604-4 (в пер.) : 99 грн. Рубрики: Риби рибні продукти харчові продукти Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Касьянов, Геннадий Иванович ВПНД Свободных экз. нет |
Б 77473 36.86 С 40 Сирохман, Іван Васильович. Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст] : навч.посіб.для студ.вищ.навч.закл. / В.Т.Лебединець. - К. : Центр учб.л-ри, 2009. - 634 с. : іл. - Бібліогр.: с.633-634. - ISBN 978-966-364-899-6 : (в опр.): 127 грн 50 к.
Рубрики: кондитерське виробництво харчові продукти Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 77489 36.86 Т 38 Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] : навч.посіб.для студ.вищ.навч.закл. / за заг.ред.Галини Михайлівни Лисюк. - Суми : ВТД Унів.кн., 2009. - 463 с.,[24] кольор.іл. : іл. - Бібліогр.: с.461-463. - ISBN 978-966-680-436-5 : (в опр.): 104 грн. Рубрики: кондитерське виробництво харчові продукти Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 78606 36.9 М 44 Мезенова, Ольга Яковлевна. Технология, экология и оценка качества копчёных продуктов [Текст] : учеб. пособие для вузов / Ольга Яковлевна Мезенова, И. Н. Ким. - СПб. : ГИОРД, 2009. - 484 с. : ил. - Библиогр.: с. 468-480. - ISBN 978-5-98879-062-4 : (в пер.) : 390 грн 81к. Рубрики: копченості харчові продукти Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Ким, И.Н. ВПНД Свободных экз. нет |
Б 75171 48.1 В 39 Ветеринарно-санитарная экспертиза пищевых продуктов на продовольственных рынках [Текст] : учеб. пособие для вузов. - СПб. : ГИОРД, 2008. - 471 с. - Библиогр.: с. 468-471. - Б. ц. Рубрики: продовольчі товари харчові продукти ветеринарно-санітарна експертиза Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова ЗФ Свободных экз. нет |
Б 78884 36 Т 50 Товарознавство вторинної сировини [Текст] / А.А. Дубініна, З.П. Карпенко, С.О. Дубініна, Г.А. Селютіна. - К. : Професіонал, 2009. - 333 с. - Бібліогр.: с. 331-333. - ISBN 978-966-370-102-8 : (в опр.) : 103 грн 50к.
Рубрики: продовольчі товари харчові продукти харчові виробництва сільскогосподарська продукція Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 63134 36 Т 50 Товароведение и экспертиза потребительских товаров [Текст] : учеб.для вузов. - М. : ИНФРА-М, 2009. - 751 с. - (Высшее образование). - ISBN 978-5-16-003476-8 : (в пер.): 154 грн 54 к. Рубрики: харчові продукти товарознавство продовольчі товари Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 79365 36.92 Л 65 Лихачёва, Екатерина Ивановна. Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст] : учеб. пособ. / О.В. Юсова. - М. : Альфа-М : ИНФРА-М, 2009. - 301 с. : ил. - (ПРОФИль). - Библиогр.: с. 299-301. - ISBN 978-5-98281-166-0 (в пер.) : 122 грн 28 к. Рубрики: харчові продукти ковбаси м'ясо м'ясні продукти Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 67021 36 Г 77 Гранаткина, Наталья Викторовна. Товароведение и организация торговли продовольственными товарами [Текст] : учеб. пособие / Наталья Викторовна Гранаткина. - 3-е изд., испр. и доп. - М. : Академия, 2009. - 240 с. - (Начальное професcиональное образование. Ускоренная форма подготовки). - Библиогр.: с. 236-237. - ISBN 978-5-7695-6077-4 : (в пер.): 189 грн 77к. Рубрики: продовольчі товари торгівля харчові продукти Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 79422 36 К 28 Касторных, Мария Семеновна. Товароведение и экспертиза пищевых жиров, молока и молочных продуктов [Текст] : учеб. для вузов / В. А. Кузьмина, Ю. С. Пучкова. - М. : Дашков и К, 2009. - 327 с. - Библиогр.: с. 326. - ISBN 978-5-91131-826-0 (в пер.) : 123 грн 95 к. Рубрики: харчові продукти продовольчі товари харчові жири молочні продукти Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 79513 36.82 М 59 Микулович, Лариса Сергеевна. Товароведение и экспертиза зерномучных товаров [Текст] : учеб. пособие для вузов / Лариса Сергеевна Микулович, Д. П. Лисовская. - Минск : Вышэйшая шк., 2009. - 480 с. : ил. - (ВУЗ). - Библиогр.: с. 478. - ISBN 978-985-06-1699-9 : (в пер.): 358 грн 8к.
Рубрики: зерноборошняні продукти товарознавство харчові продукти зерно макаронні вироби Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Лисовская, Д.П. ВПНД Свободных экз. нет |