Б 77473
   36.86
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст] : навч.посіб.для студ.вищ.навч.закл. / В.Т.Лебединець. - К. : Центр учб.л-ри, 2009. - 634 с. : іл. - Бібліогр.: с.633-634. - ISBN 978-966-364-899-6 : (в опр.): 127 грн 50 к.
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: кондитерське виробництво
   харчові продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 77489
   36.86
   Т 38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] : навч.посіб.для студ.вищ.навч.закл. / за заг.ред.Галини Михайлівни Лисюк. - Суми : ВТД Унів.кн., 2009. - 463 с.,[24] кольор.іл. : іл. - Бібліогр.: с.461-463. - ISBN 978-966-680-436-5 : (в опр.): 104 грн.
ББК 36.865я73
Рубрики: кондитерське виробництво
   харчові продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 79516
   36.8
   К 89


    Кузнецова, Людмила Семеновна.
    Технология и организация производства кондитерских изделий [Текст] : учебник / М.Ю.Сиданова. - 2-е изд.,испр.и доп. - М. : Академия, 2009. - 479 с. : ил. - (Среднее профессиональное образование). - Библиогр.: с. 475. - ISBN 978-5-7695-6086-6 : (в пер.): 307 грн 58 к.
ББК 36.86я723
Рубрики: кондитерське виробництво
   кондитерські вироби


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 80310
   36.8
   Т 38


   
    Технология карамели [Текст] : учеб. пособие для вузов / Г.О. Магомедов, А.Я. Олейникова, И.В. Плотникова, А.Ф. Брехов. - СПб. : ГИОРД, 2008. - 209 с. : ил. - Библиогр.: с. 200-206. - ISBN 978-5-98879-049-5 : (в пер.): 359 грн 48к.
ББК 36.862-64
Рубрики: кондитерські вироби
   кондитерське виробництво

   харчові виробництва


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 80599
   36.8
   П 58


    Попова, Ольга Григорьевна.
    Разработка новых видов кондитерских изделий по критерию качества [Текст] / Ольга Григорьевна Попова. - М. : ДеЛи принт, 2009. - 102 с. - Библиогр.: с. 93-101. - ISBN 978-5-94343-176-0 : (в пер.): 271 грн 69 к.
ББК 36.865
Рубрики: борошняні кондитерські вироби
   кондитерське виробництво


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 82735
   36.8
   М 12


    Магомедов, Газибег Омарович.
    Технология мучных кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие для вузов / А. Я. Олейникова, Т. А. Шевякова. - М. : ДеЛи принт, 2009. - 295 с. : ил. - Библиогр.: с. 291-293. - ISBN 978-5-94343-196-8 : (в пер.) : 483 грн 96 к.
ББК 36.865я73
Рубрики: борошняні кондитерські вироби
   харчові продукти

   кондитерське виробництво

   печиво


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ДПСГ
Свободных экз. нет

Б 83693
   36.86
   Ш 96


    Шумилкина, Марина Николаевна.
    Кондитер [Текст] : учеб. пособие / Марина Николаевна Шумилкина. - Ростов н/Д : Феникс, 2010. - 313 с. : ил. - (Начальное профессиональное образование). - ISBN 978-5-222-15857-9 : (в пер.) : 80 грн 92 к.
ББК 36.86
Рубрики: Кондитерські вироби
   Кондитерське виробництво

   Навчальні видання


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 83974
   36.8
   А 76


    Апет, Тамара Константиновна.
    Сырье и материалы хлебопекарного и кондитерского производства [Текст] : учеб. пособие / Тамара Константиновна Апет, З. Н. Пашук. - Минск : Техноперспектива, 2009. - 364 с. - ISBN 978-985-6591-61-0 (в пер.) : 738 грн 8 к.
ББК 36.83-3я722+36.86-3я722
Рубрики: хлібопекарське виробництво
   хліб

   кондитерські вироби

   кондитерське виробництво


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Пашук, Зинаида Николаевна ВПНД
Свободных экз. нет

Б 29059
   36.99
   Ц 58


    Циганенко, Віктор Олексійович.
    Домашні кондитерські вироби [Текст] / Віктор Олексійович Циганенко, Антоніна Тарасівна Ратушенко. - Київ : Кондор, 2011. - 250 с. : іл. - ISBN 978-966-351-336-2 : (в опр.) : 77 грн.
УДК
ББК 36.991
Рубрики: харчові продукти
   борошняні кондитерські вироби

   кондитерське виробництво


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)

Б 88397
   36.86
   Г 62


    Голубенко, Ольга Александровна.
    Экспертиза качества и сертификация кондитерских товаров [Текст] : учеб.пособие для сред.проф.образования / Ольга Александровна Голубенко, Н. В. Коник. - М. : АЛЬФА-М : ИНФРА-М, 2011. - 237 с. - (ПРОФИль). - ISBN 978-5-98281-242-1 : (в пер.): 177 грн.
ББК 36.86-9я723
Рубрики: кондитерські вироби
   харчові продукти

   кондитерське виробництво

   навчальні видання


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Коник, Н.В.
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)

Б 100264
   664
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Новікова. - Вид. 2-ге, перероб. і допов. - Київ : [б. и.], 2017. - 540 с. - Бібліогр.: с.538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : (в опр.) : 264 грн.
УДК
Рубрики: Кондитерські вироби--технології
   Кондитерське виробництво

   Борошняні кондитерські вироби

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: У навчальному посібнику викладено комплексну технологію виробництва хлібобулоч- них і борошняних кондитерських виробів. Розглянуто основні та додаткові види сировини хлібобулочного та кондитерського виробництва. Наведено характеристику способів при- готування й оброблення тіста з пшеничного та житнього борошна та їхньої суміші. Роз- глянуто норми, методи визначення та контролю якості хліба, причини утворення дефек- тів. Описано технологію виготовлення й оздоблення борошняних кондитерських виробів. Представлено відомості про дієтичні вироби та вироби дитячого асортименту. Дано ха- рактеристику харчових інфекцій та отруєнь, показана необхідність дотримання умов ви- робництва і зберігання, термінів придатності виробів, досліджено систему стандартизації і сертифікації продукції, основні види контролю виробництва та якості готової продукції. Навчальний посібник розрахований на студентів напряму підготовки 6.051701 «Хар- чові технології та інженерія» для спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової про- дукції» та професій 7412 «Кондитер», 7412.2 «Пекар». Він буде такожкорисний працівни- кам кондитерської промисловості і системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням борошняних виробів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

   6П8.9
   Б 44


    Беляев, Михаил Иванович.
    Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании [Текст] / Михаил Иванович Беляев. - Москва : Экономика, 1977. - 136 с. - Библиогр.: с. 133-134. - 36 к.
РУБ 6П8.9
Рубрики: Техніка
   Харчові виробництва

   Кондитерське виробництво

   Механізація

   Автоматизація

   Технологічні процеси


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.3
   Б 93


    Бутейкис, Нина Григорьевна.
    Пособие для кондитера [Текст] / Нина Григорьевна Бутейкис, Нина Федоровна Суркова. - Изд .2-е, перераб. и доп. - Москва : Экономика, 1981. - 136 с. - (В пер.) : 50 к.
РУБ 6П8.3
Рубрики: Техніка
   Харчові виробництва

   Кулінарія

   Технологія

   Кондитерське виробництво

   Обладнання

   Страви


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Суркова, Нина Федоровна ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.3
   Б 93


    Бутейкис, Нина Григорьевна.
    Приготовление мучных кондитерских изделий [Текст] / Нина Григорьевна Бутейкис, Роберт Петрович Кенгис . - Москва : Экономика, 1969. - 303 с. - Библиогр.: с. 302. - (В пер.) : 49 к.
РУБ 6П8.3
Рубрики: Техніка
   Харчові виробництва

   Кондитерське виробництво

   Борошняні вироби

   Рецепти


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Кенгис , Роберт Петрович ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.33 (075)
   Б 93


    Бутенко, Лидия Александровна.
    Технология приготовления кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие для техникумов / Лидия Александровна Бутенко, Людмила Яковлевна Ковтуненко, Жанна Алексеевна Ховикова. - Киев : Вищ. шк., 1980. - 182 с. - (В пер.) : 55 к.
РУБ 6П8.33 (075)
Рубрики: Техніка
   Навчальні видання

   Харчові виробництва

   Кондитерське виробництво

   Технології виготовлення


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Ковтуненко, Людмила Яковлевна; Ховикова, Жанна Алексеевна ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.3
   В 19


    Васильева , Елена Владимировна.
    Основы экономики, организации и планирования кондитерского производства [Текст] : учеб. пособия для училищ / Елена Владимировна Васильева . - Москва : Пищевая промышленность, 1970. - 240 с. - Библиогр.: с. 238. - 29 к.
РУБ 6П8.33
Рубрики: Техніка
   Навчальні видання

   Кондитерське виробництво

   Організація - виробництво

   Планування

   Управління


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8
   В 68


    Володарский , Александр Викторович.
    Промышленные печи пищевых производств [Текст] / Александр Викторович Володарский , Марк Нисонович Сигал, Иван Михайлович Ничиков. - Киев : Техніка, 1986. - 136 с. - Библиогр.: с. 135. - (В пер.) : 1 р.
РУБ 6П8
Рубрики: Техника
   Харчові виробництва

   Хлібопекарне виробництво

   Кондитерське виробництво

   Цукрова промисловість

   Обладнання

   Промислові печі


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Сигал, Марк Нисонович; Ничиков, Иван Михайлович ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.2
   В 75


    Воронин, Валерий Григорьевич.
    Оптимальное планирование выпуска продукции в кондитерской и хлебопекарской промышленности [Текст] / Валерий Григорьевич Воронин. - Москва : Пищевая промышленность, 1973. - 80 с. - 26 к.
РУБ 6П8.21 + 6П8.33
Рубрики: Техніка
   Харчові виробництва

   Кондитерське виробництво

   Хлібопекарне виробництво

   Продукція

   Планування


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.3
   Г 37


    Герасимова, Ирина Васильевна.
    Технология карамели [Текст] : учебник для училищ / Ирина Васильевна Герасимова. - Москва : Пищевая промышленность, 1978. - 97 с. - (Для кадров массовых профессий). - Библиогр.: с. 97. - 15 к.
РУБ 6П8.332 (075)
Рубрики: Техніка
   Навчальні видання

   Кондитерське виробництво

   Технологія

   Карамель


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.3
   Г 85


    Гриненко, А. А.
    Новаторы производства кондитерской фабрики "Красный Октябрь" [Текст] / А. А. Гриненко, А. Е. Федоровский . - Москва : Пищевая промышленность, 1976. - 48 с. - (Обмен передовым опытом). - 13 к.
РУБ 6П8.33
Рубрики: Техніка
   Кондитерське виробництво

   Технології

   Обладнання


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Федоровский , А. Е. ДЕТ
Свободных экз. нет