6П7.3 М-93 Мчедлов-Петросян, О. П. Расширяющиеся составы на основе портландцемента [Текст] : химия и технология / О. П. Мчедлов-Петросян, Л. Г. Филатов. - Москва : Стройиздат, 1965. - 140 с. : ил. - Библиогр.: с. 123-137. - 49 к. Рубрики: Складові--розширювальні Технології виготовлення Будівництво Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Филатов, Л. Г. ДЕТ Свободных экз. нет |
6П7.4 С 79 Стекольщиков , Михаил Никифорович. Углеводородные растворители : свойства, производство, применение [Текст] : справочник / Михаил Никифорович Стекольщиков . - Москва : Химия, 1986. - 120 с. - Библиогр.: с. 116-118. - 45 к. Рубрики: Техніка Довідкові видання Розчинники Технології виготовлення Властивості Використання Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П7.3 Т 32 Темкин, Борис Семенович. Технология стекла и стеклоизделий [Текст] : учебник для техникумов / Борис Семенович Темкин. - Москва : Ростехиздат, 1962. - 459 с. - Библиогр.: с. 457. - (В пер.) : 1 р. 18 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Технології виготовлення Скло та скловироби Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.9 Б 24 Баранов , В. С. Технология производства продукции общественного питания [Текст] : учебник для вузов / В. С. Баранов . - Изд. 3-е, перераб. и доп. - Москва : Экономика, 1982. - 224 с. - Библиогр.: с. 221. - 40 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Харчові виробництва Технології виготовлення Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8 Б 91 Бурмакин , Алексей Германович. Справочник по производству замороженых продуктов [Текст] / Алексей Германович Бурмакин . - Москва : Пищевая промышленность, 1970. - 464 с. - Библиогр.: с. 453-457. - (В пер.) : 1 р. 47 к. Рубрики: Техніка Довідкові видання Харчові виробництва Заморожування Продукти Технології виготовлення Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.33 (075) Б 93 Бутенко, Лидия Александровна. Технология приготовления кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие для техникумов / Лидия Александровна Бутенко, Людмила Яковлевна Ковтуненко, Жанна Алексеевна Ховикова. - Киев : Вищ. шк., 1980. - 182 с. - (В пер.) : 55 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Харчові виробництва Кондитерське виробництво Технології виготовлення Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Ковтуненко, Людмила Яковлевна; Ховикова, Жанна Алексеевна ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.9 Д 44 Диетическое питание в столовых [Текст] : сборник рецептур и технология приготовления блюд. - Москва : Экономика , 1964. - 264 с. - (В пер.) : 1 р. 17 к. Рубрики: Техніка Дієтичне харчування Дієти Технології виготовлення Рецептупа Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.9 К 56 Ковалев, Николай Иванович. Технология приготовления пищи [Текст] : учебник для техникумов / Николай Иванович Ковалев , Петр Дмитриевич Гришин . - Изд. 4-е, перераб. - Москва : Экономика, 1967. - 367 с. - (В пер.) : 1 р. 04 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Кулінарія Технологія Технології виготовлення Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Гришин , Петр Дмитриевич ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8 Л 12 Лабораторный практикум по технологии ферментных препаратов [Текст] : учеб. пособие для вузов / И. М. Грачева [и др.]. - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1982. - 239 с. - Библиогр.: с. 236. - 45 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Лабораторний практикум Технології виготовлення Ферменти Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Грачева , И. М. ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.9 Л 68 Лобанов, Дмитрий Иванович. Технология приготовления пищи [Текст] : учебник для вузов / Дмитрий Иванович Лобанов . - Изд. 3-е, перераб. - Москва : Госторгиздат, 1960. - 344 с. - Библиогр.: с. 340. - (В пер.) : 8 р. 20 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Харчові виробництва Харчові продукти Технології виготовлення Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.9 П 12 Павлова, Людмила Васильевна. Практические занятия по технологии приготовления пищи [Текст] : учеб. пособие для техникумов / Людмила Васильевна Павлова, Вера Александровна Смирнова. - Москва : Экономика, 1983. - 200 с. - 40 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Харчові виробництва Кулінарія Страви Кухня Технології виготовлення Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Смирнова, Вера Александровна ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.9 П 18 Парпура , А. Б. Основы товароведения пищевых продуктов и технологии приготовления пищи [Текст] : учебник для техникумов / А. Б. Парпура , Е. Н. Печникова, О. Н. Здешнева. - Москва : Экономика, 1985. - 240 с. - (В пер.) : 76 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Харчові продукти Технології виготовлення Товарознавство Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Печникова, Е. Н.; Здешнева, О. Н. ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.3 П 76 Принципы технологии сахара [Текст] / под ред. Г. С. Бенина ; пер. с англ. Р. Г. Жижиной [и др.]. - Москва : Пищевая промышленность, 1965. - 516 с. - Библиогр. в конце глав. - (В пер.) : 2 р. 34 к. Рубрики: Техніка Цукрове виробництво Технології виготовлення Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Бенин , Г. С. \ред.\; Жижина, Р. Г. \пер. с англ.\ ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.3 С 74 Справочник кондитера [Текст]. - Москва : Пищевая промышленность, 1966 - . Ч. 1 : Сырье и технология кондитерского производства / ред. Е. И. Журавлева. - Изд. 2-е, перераб. и доп. - 1966. - 712 с. - ). - (В пер.) : 2 р. 60 к. Рубрики: Техніка Довідкові видання Кондитерське виробництво Сировина Технології виготовлення Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Журавлева, Е. И. \ред.\ ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.33 С 74 Справочник кондитера [Текст]. - Москва : Пищевая промышленность, 1970 - . Ч. II : Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности. - Изд. 2-е, перераб. и доп. - 1970. - 816 с. - (В пер.) : 2 р. 66 к. Рубрики: Техніка Довідкові видання Кондитерське виробництво Підприємства Обладнання Технології виготовлення Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П9.3 Г 61 Головніна, Марта Василівна. Сучасне оздоблення одягу [Текст] / Марта Василівна Головніна. - Київ : Техніка, 1975. - 144 с. : іл. - (В опр.) : 64 к. Рубрики: Одяг Оздоблення Технології виготовлення Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Михайлець, Валентина Максимівна; Ямпольська, Ангеліна Миколаївна ДЕТ Свободных экз. нет |