Б 77473 36.86 С 40 Сирохман, Іван Васильович. Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст] : навч.посіб.для студ.вищ.навч.закл. / В.Т.Лебединець. - К. : Центр учб.л-ри, 2009. - 634 с. : іл. - Бібліогр.: с.633-634. - ISBN 978-966-364-899-6 : (в опр.): 127 грн 50 к.
Рубрики: кондитерське виробництво харчові продукти Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 77489 36.86 Т 38 Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] : навч.посіб.для студ.вищ.навч.закл. / за заг.ред.Галини Михайлівни Лисюк. - Суми : ВТД Унів.кн., 2009. - 463 с.,[24] кольор.іл. : іл. - Бібліогр.: с.461-463. - ISBN 978-966-680-436-5 : (в опр.): 104 грн. Рубрики: кондитерське виробництво харчові продукти Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 79516 36.8 К 89 Кузнецова, Людмила Семеновна. Технология и организация производства кондитерских изделий [Текст] : учебник / М.Ю.Сиданова. - 2-е изд.,испр.и доп. - М. : Академия, 2009. - 479 с. : ил. - (Среднее профессиональное образование). - Библиогр.: с. 475. - ISBN 978-5-7695-6086-6 : (в пер.): 307 грн 58 к. Рубрики: кондитерське виробництво кондитерські вироби Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 80310 36.8 Т 38 Технология карамели [Текст] : учеб. пособие для вузов / Г.О. Магомедов, А.Я. Олейникова, И.В. Плотникова, А.Ф. Брехов. - СПб. : ГИОРД, 2008. - 209 с. : ил. - Библиогр.: с. 200-206. - ISBN 978-5-98879-049-5 : (в пер.): 359 грн 48к. Рубрики: кондитерські вироби кондитерське виробництво харчові виробництва Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 80599 36.8 П 58 Попова, Ольга Григорьевна. Разработка новых видов кондитерских изделий по критерию качества [Текст] / Ольга Григорьевна Попова. - М. : ДеЛи принт, 2009. - 102 с. - Библиогр.: с. 93-101. - ISBN 978-5-94343-176-0 : (в пер.): 271 грн 69 к. Рубрики: борошняні кондитерські вироби кондитерське виробництво Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 82735 36.8 М 12 Магомедов, Газибег Омарович. Технология мучных кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие для вузов / А. Я. Олейникова, Т. А. Шевякова. - М. : ДеЛи принт, 2009. - 295 с. : ил. - Библиогр.: с. 291-293. - ISBN 978-5-94343-196-8 : (в пер.) : 483 грн 96 к. Рубрики: борошняні кондитерські вироби харчові продукти кондитерське виробництво печиво Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ДПСГ Свободных экз. нет |
Б 83693 36.86 Ш 96 Шумилкина, Марина Николаевна. Кондитер [Текст] : учеб. пособие / Марина Николаевна Шумилкина. - Ростов н/Д : Феникс, 2010. - 313 с. : ил. - (Начальное профессиональное образование). - ISBN 978-5-222-15857-9 : (в пер.) : 80 грн 92 к. Рубрики: Кондитерські вироби Кондитерське виробництво Навчальні видання Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 83974 36.8 А 76 Апет, Тамара Константиновна. Сырье и материалы хлебопекарного и кондитерского производства [Текст] : учеб. пособие / Тамара Константиновна Апет, З. Н. Пашук. - Минск : Техноперспектива, 2009. - 364 с. - ISBN 978-985-6591-61-0 (в пер.) : 738 грн 8 к. Рубрики: хлібопекарське виробництво хліб кондитерські вироби кондитерське виробництво Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Пашук, Зинаида Николаевна ВПНД Свободных экз. нет |
Б 29059 36.99 Ц 58 Циганенко, Віктор Олексійович. Домашні кондитерські вироби [Текст] / Віктор Олексійович Циганенко, Антоніна Тарасівна Ратушенко. - Київ : Кондор, 2011. - 250 с. : іл. - ISBN 978-966-351-336-2 : (в опр.) : 77 грн.
Рубрики: харчові продукти борошняні кондитерські вироби кондитерське виробництво Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Ратушенко, Антоніна Тарасівна Экземпляры всего: 1 ВПНД (1) Свободны: ВПНД (1) |
Б 88397 36.86 Г 62 Голубенко, Ольга Александровна. Экспертиза качества и сертификация кондитерских товаров [Текст] : учеб.пособие для сред.проф.образования / Ольга Александровна Голубенко, Н. В. Коник. - М. : АЛЬФА-М : ИНФРА-М, 2011. - 237 с. - (ПРОФИль). - ISBN 978-5-98281-242-1 : (в пер.): 177 грн. Рубрики: кондитерські вироби харчові продукти кондитерське виробництво навчальні видання Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Коник, Н.В. Экземпляры всего: 1 ВПНД (1) Свободны: ВПНД (1) |
Б 100264 664 Н 76 Новікова, О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Новікова. - Вид. 2-ге, перероб. і допов. - Київ : [б. и.], 2017. - 540 с. - Бібліогр.: с.538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : (в опр.) : 264 грн.
Кондитерське виробництво Борошняні кондитерські вироби Навчальні видання для вищої школи Аннотация: У навчальному посібнику викладено комплексну технологію виробництва хлібобулоч- них і борошняних кондитерських виробів. Розглянуто основні та додаткові види сировини хлібобулочного та кондитерського виробництва. Наведено характеристику способів при- готування й оброблення тіста з пшеничного та житнього борошна та їхньої суміші. Роз- глянуто норми, методи визначення та контролю якості хліба, причини утворення дефек- тів. Описано технологію виготовлення й оздоблення борошняних кондитерських виробів. Представлено відомості про дієтичні вироби та вироби дитячого асортименту. Дано ха- рактеристику харчових інфекцій та отруєнь, показана необхідність дотримання умов ви- робництва і зберігання, термінів придатності виробів, досліджено систему стандартизації і сертифікації продукції, основні види контролю виробництва та якості готової продукції. Навчальний посібник розрахований на студентів напряму підготовки 6.051701 «Хар- чові технології та інженерія» для спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової про- дукції» та професій 7412 «Кондитер», 7412.2 «Пекар». Він буде такожкорисний працівни- кам кондитерської промисловості і системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням борошняних виробів. Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Экземпляры всего: 1 ДЕТ (1) Свободны: ДЕТ (1) |
6П8.9 Б 44 Беляев, Михаил Иванович. Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании [Текст] / Михаил Иванович Беляев. - Москва : Экономика, 1977. - 136 с. - Библиогр.: с. 133-134. - 36 к. Рубрики: Техніка Харчові виробництва Кондитерське виробництво Механізація Автоматизація Технологічні процеси Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.3 Б 93 Бутейкис, Нина Григорьевна. Пособие для кондитера [Текст] / Нина Григорьевна Бутейкис, Нина Федоровна Суркова. - Изд .2-е, перераб. и доп. - Москва : Экономика, 1981. - 136 с. - (В пер.) : 50 к. Рубрики: Техніка Харчові виробництва Кулінарія Технологія Кондитерське виробництво Обладнання Страви Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Суркова, Нина Федоровна ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.3 Б 93 Бутейкис, Нина Григорьевна. Приготовление мучных кондитерских изделий [Текст] / Нина Григорьевна Бутейкис, Роберт Петрович Кенгис . - Москва : Экономика, 1969. - 303 с. - Библиогр.: с. 302. - (В пер.) : 49 к. Рубрики: Техніка Харчові виробництва Кондитерське виробництво Борошняні вироби Рецепти Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Кенгис , Роберт Петрович ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.33 (075) Б 93 Бутенко, Лидия Александровна. Технология приготовления кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие для техникумов / Лидия Александровна Бутенко, Людмила Яковлевна Ковтуненко, Жанна Алексеевна Ховикова. - Киев : Вищ. шк., 1980. - 182 с. - (В пер.) : 55 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Харчові виробництва Кондитерське виробництво Технології виготовлення Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Ковтуненко, Людмила Яковлевна; Ховикова, Жанна Алексеевна ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.3 В 19 Васильева , Елена Владимировна. Основы экономики, организации и планирования кондитерского производства [Текст] : учеб. пособия для училищ / Елена Владимировна Васильева . - Москва : Пищевая промышленность, 1970. - 240 с. - Библиогр.: с. 238. - 29 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Кондитерське виробництво Організація - виробництво Планування Управління Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8 В 68 Володарский , Александр Викторович. Промышленные печи пищевых производств [Текст] / Александр Викторович Володарский , Марк Нисонович Сигал, Иван Михайлович Ничиков. - Киев : Техніка, 1986. - 136 с. - Библиогр.: с. 135. - (В пер.) : 1 р. Рубрики: Техника Харчові виробництва Хлібопекарне виробництво Кондитерське виробництво Цукрова промисловість Обладнання Промислові печі Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Сигал, Марк Нисонович; Ничиков, Иван Михайлович ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.2 В 75 Воронин, Валерий Григорьевич. Оптимальное планирование выпуска продукции в кондитерской и хлебопекарской промышленности [Текст] / Валерий Григорьевич Воронин. - Москва : Пищевая промышленность, 1973. - 80 с. - 26 к. Рубрики: Техніка Харчові виробництва Кондитерське виробництво Хлібопекарне виробництво Продукція Планування Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.3 Г 37 Герасимова, Ирина Васильевна. Технология карамели [Текст] : учебник для училищ / Ирина Васильевна Герасимова. - Москва : Пищевая промышленность, 1978. - 97 с. - (Для кадров массовых профессий). - Библиогр.: с. 97. - 15 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Кондитерське виробництво Технологія Карамель Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.3 Г 85 Гриненко, А. А. Новаторы производства кондитерской фабрики "Красный Октябрь" [Текст] / А. А. Гриненко, А. Е. Федоровский . - Москва : Пищевая промышленность, 1976. - 48 с. - (Обмен передовым опытом). - 13 к. Рубрики: Техніка Кондитерське виробництво Технології Обладнання Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Федоровский , А. Е. ДЕТ Свободных экз. нет |