6П8.6
   Н 54


    Неручев, М. В.
    Значение технической обработки,негодных для рынка, фруктов и основы правильного плодосушения [Текст] / М. В. Неручев. - Симферополь : Изд. Таврич. Губерн. Зем. Управы.Тип. Спиро, 1900. - 58 с. - Б. ц.
РУБ 6П8.61
Рубрики: фрукти - переробка
   харчові виробництва


Экземпляры всего: 1
1 яр. (1)
Свободны: 1 яр. (1)

Пв 228-19
   36
   Н 34


    Наукові праці [Текст] : [збірник] / Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. и.], 1999 - . - Бібліогр. в кінці ст.
   Вип. 19 / голов. ред. М. Д. Захаров. - 1999. - 297 с., іл. - 8 грн.
ББК 36я43+65.9(4УКР)306.7я43
Рубрики: харчові виробництва

Экземпляры всего: 1
т/о (1)
Свободны: т/о (1)

Пв 228-21
   36.82
   Н 34


    Наукові праці [Текст] : [збірник] / Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. и.], 1999 - . - Бібліогр. в кінці ст.
   Вип. 21 : Публікується за матеріалами ІІІ міжнар. наук.-практ. конф."Хлібопрдукти-2000" "Галузь хлібопродуктів на порозі ІІ тисячоліття" / Голов.ред.М.Д.Захаров. - 2001. - 371 с.: іл. - ISBN 966-571-063-Х : 8 грн.
ББК 36.82я43+36.83я43
Рубрики: харчові виробництва

Экземпляры всего: 1
т/о (1)
Свободны: т/о (1)

Пв 228-25
   36
   Н 34


    Наукові праці [Текст] : [збірник] / Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. и.], 1999 - . - Бібліогр. в кінці ст.
   Вип. 25 / Голов.ред.Б.В.Єгоров. - 2003. - 258 с. : іл. - ISBN 966-571-063-Х : 8 грн 50к.
ББК 36я43+65.9(4УКР)306.7я43
Рубрики: харчові виробництва

Экземпляры всего: 1
т/о (1)
Свободны: т/о (1)

Пв 228-26
   36
   Н 34


    Наукові праці [Текст] : [збірник] / Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. и.], 1999 - . - Бібліогр. в кінці ст.
   Вип. 26. - 2003. - 299 с. : іл. - ISBN 966-571-063-Х : 8 грн 50 к.
ББК 36я43+65.9(4УКР)306.7я43
Рубрики: харчові виробництва

Экземпляры всего: 1
т/о (1)
Свободны: т/о (1)

Б 56116
   36
   С 53


    Снежкин, Юрий Федорович.
    Энергосберегающие технологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [Текст] / Ю.Ф.Снежкин,Лариса Антоновна Боряк,А.А.Хавин;НАН Украины,Ин-т техн.теплофизики. - К. : Наук.думка, 2004. - 226,[1] с. : ил. - Библиогр.: с.215-225. - ISBN 966-00-0158-4 : (в пер.): 32 грн 10к.
ББК 36.819я9+36.97я9
Рубрики: харчові виробництва

Экземпляры всего: 1
х. (1)
Свободны: х. (1)

Б 59274
   36.8
   З-14


   
    Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах [Текст] : підруч.дя вищ.навч.закл. / Л.Л.Товажнянський,С.І.Бухкало,П.О.Капустенко,Є.І.Орлова;Нац.техн.ун-т "Харків.політех.ін-т". - К. : Центр навч.л-ри, 2005. - 495 с. : іл. - Бібліогр.: с.485-487. - ISBN 966-364-093-6 : (в опр.): 45 грн 5к.
ББК 36.81я73
Рубрики: харчові виробництва

Экземпляры всего: 1
т/о (1)
Свободны: т/о (1)

Б 62571
   28.08
   З-33


    Запольський, Анатолій Кирилович.
    Екологізація харчових виробництв : підруч. для вищ. навч. закл. / Анатолій Кирилович Запольський, Анатолій Іванович Українець . - Киъв : Вища шк., 2005. - 422, [1] с. : іл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 966-642-294-8 : (в опр.) : 39 грн 70к.
ББК 28.081я73+51.239я73
Рубрики: Харчові виробництва
   Екологізація виробництва

   Екологія--екологічна безпека


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Українець , Анатолій Іванович ЗРФ
Свободных экз. нет

Б 62444
   65.30
   М 12


    Магомедов, Магомед Даниялович.
    Экономика отраслей пищевых производств [Текст] : учеб. пособие для вузов / Магомед Даниялович Магомедов, Алексей Витальевич Заздравных. - М. : Дашков и К, 2006. - 281 с. - Библиогр.: с. 281. - ISBN 5-94798-771-6 : (в пер.): 43 грн 56 к.
ББК 65.306.75я73
Рубрики: Харчові виробництва

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Заздравных, Алексей Витальевич т/о
Свободных экз. нет

Б 73085
   65.9(4УКР)3
   І-46


    Ільіна, С. Б.
    Контролінг процесів господарської діяльності в харчовій промисловості [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / С. Б. Ільіна, Т. С. Журба. - Київ : Професіонал, 2008. - 587 с. - Бібліогр.: с. 458-460. - ISBN 978-966-370-086-1 (в опр.) : 85 грн 70к.
ББК 65.9(4УКР)306.7-2я73+65.306.7-2я73
Рубрики: Управління
   Харчові виробництва


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Журба, Т. С. ВПНД
Свободных экз. нет

Б 74175
   65.30
   М 12


    Магомедов, М. Д.
    Экономика и организация производства. Пищевая промышленность [Текст] : учеб. пособие для вузов / М. Д. Магомедов, Е. Ю. Куломзина, И. И. Чайкина . - Санкт-Петербург : РАПП, 2008. - 311с. : ил. - Библиогр.: с. 309- 311. - ISBN 978-5-91541-001-4 (в пер.) : 152 грн 69 к.
ББК 65.306.7-801я73
Рубрики: Харчова промисловість
   Харчові виробництва


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ВПНД
Свободных экз. нет

В 8657
   36.99
   С 79


    Степанова, Ирина.
    Вкусный гороскоп. Фантазии из помидора, оливки, яблока [Текст] / Ирина Степанова. - Москва : Эксмо, 2007. - 64 с. : ил. - (Вкусные фантазии). - ISBN 5-699-19723-0 (в пер.) : 41 грн.
ББК 36.992.1
Рубрики: Астрологічна кулінарія
   Харчові виробництва

   Кулінарія


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ДПСГ
Свободных экз. нет

   36
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : навч. посіб. / Валентина Михайлівна Завгородня. - К. : Центр учб. літ., 2009. - 539 с. - Бібліогр.: с. 528-539. - ISBN 978-966-364-803-3 : (в опр.) 105 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: продовольчі товари
   харчування

   харчові виробництва


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 78884
   36
   Т 50


   
    Товарознавство вторинної сировини [Текст] / А.А. Дубініна, З.П. Карпенко, С.О. Дубініна, Г.А. Селютіна. - К. : Професіонал, 2009. - 333 с. - Бібліогр.: с. 331-333. - ISBN 978-966-370-102-8 : (в опр.) : 103 грн 50к.
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: продовольчі товари
   харчові продукти

   харчові виробництва

   сільскогосподарська продукція


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 62981.
   36.9
   Ш 29


    Шатун, Любовь Григорьевна.
    Технология приготовления пищи [Текст] : учебник / Любовь Григорьевна Шатун . - 3-е изд. - Москва : Дашков и К., 2009. - 463 с. - ISBN 978-5-394-00401-8 : (в опр.) 103 грн 32 к.
ББК 36.99я73
Рубрики: Харчові продукти
   Харчові виробництва

   Харчування


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б51459
   36.8
   Ш 51


    Шестакова, Татьяна Ивановна.
    Кондитер-профессионал [Текст] : учеб.пособие для профтех.училищ / Татьяна Ивановна Шестакова. - 4-е изд. - Москва : Дашков и К, 2009. - 399 с. - (Начальное профессиональное образование). - Библиогр.: с. 386. - ISBN 978-5-394-00123-9 : (в пер.) : 103 грн 16 к.
ББК 36.86я722
Рубрики: Харчові виробництва
   Кондитерські вироби


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

В 9051
   36.9
   С 30


    Семиряжко, Тамара Григорьевна.
    Кулинария. Контрольные материалы [Текст] : учеб. пособие / Тамара Григорьевна Семиряжко, М. Ю. Дерюгина. - 2-е изд., испр. - Москва : Академия, 2009. - 189 с. : ил. - (Начальное професcиональное образование). - Библиогр.: с. 188. - ISBN 978-5-7695-5843-6 (в пер.) : 177 грн 31к.
ББК 36.992я722
Рубрики: Кулінарія
   Харчові виробництва

   Кухня

   Страви


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Дерюгина, М. Ю. ВПНД
Свободных экз. нет

Б 79852
   36.99
   К 31


    Кащенко, Владимир Федорович.
    Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учеб. пособ. / Владимир Федорович Кащенко, Р. В. Кащенко. - М. : Альфа-М : Инфра-М, 2009. - 410 с. : ил. - (Профиль). - Библиогр.: с.403 . - ISBN 978-5-98281-114-1 : (в пер.) : 122 грн 28 к.
ББК 36.99-5я723
Рубрики: харчове обладнання
   харчові виробництва


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Кащенко, Р. В. ВПНД
Свободных экз. нет

Б 80030
   36.9
   П 42


   
    Повар [Текст] : учеб. пособие для нач. проф. образования / авт.-сост. И. В. Мельников. - Ростов н/Д : Феникс, 2009. - 438 с. : ил. - (Профессиональное образование). - ISBN 978-5-222-15598-1 (в пер) : 79 грн 29 к.
ББК 36.99я722
Рубрики: Кулінарія
   Харчові виробництва

   Страви

   Кухня


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 80037
   36.99
   П 42


   
    Повар [Текст] / сост. В. А. Барановский. - Минск : Соврем. шк., 2009. - 438 с. : ил. - (Профессиональное образование). - ISBN 978-985-513-484-9 (в пер.) : 82 грн 63 к.
ББК 36.99я722
Рубрики: Кулінарія
   Харчові виробництва

   Страви

   Сервіровка

   Кухня


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет