Б 82783
   36.8
   Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О.В.Новікова. - Київ : Ліра-К, 2009. - 573 с. : табл. - Бібліогр.: с. 468. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : (в опр.): 120 грн.
УДК
ББК 36.865я73
Рубрики: борошняні вироби
   кондитерські вироби


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 100264
   664
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Новікова. - Вид. 2-ге, перероб. і допов. - Київ : [б. и.], 2017. - 540 с. - Бібліогр.: с.538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : (в опр.) : 264 грн.
УДК
Рубрики: Кондитерські вироби--технології
   Кондитерське виробництво

   Борошняні кондитерські вироби

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: У навчальному посібнику викладено комплексну технологію виробництва хлібобулоч- них і борошняних кондитерських виробів. Розглянуто основні та додаткові види сировини хлібобулочного та кондитерського виробництва. Наведено характеристику способів при- готування й оброблення тіста з пшеничного та житнього борошна та їхньої суміші. Роз- глянуто норми, методи визначення та контролю якості хліба, причини утворення дефек- тів. Описано технологію виготовлення й оздоблення борошняних кондитерських виробів. Представлено відомості про дієтичні вироби та вироби дитячого асортименту. Дано ха- рактеристику харчових інфекцій та отруєнь, показана необхідність дотримання умов ви- робництва і зберігання, термінів придатності виробів, досліджено систему стандартизації і сертифікації продукції, основні види контролю виробництва та якості готової продукції. Навчальний посібник розрахований на студентів напряму підготовки 6.051701 «Хар- чові технології та інженерія» для спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової про- дукції» та професій 7412 «Кондитер», 7412.2 «Пекар». Він буде такожкорисний працівни- кам кондитерської промисловості і системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням борошняних виробів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

Б 100264.
   664
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Новікова. - Вид. 2-ге, перероб. та допов. - Київ : Ліра-К, 2018. - 538 с. : іл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 (в опр.) : 330 грн.
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   Харчові виробництва

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: У навчальному посібнику викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Розглянуто основні та додаткові види сировини хлібобулочного та кондитерського виробництва. Наведено характеристику способів приготування й оброблення тіста з пшеничного та житнього борошна та їхньої суміші. Розглянуто норми, методи визначення та контролю якості хліба, причини утворення дефектів. Описано технологію виготовлення й оздоблення борошняних кондитерських виробів. Представлено відомості про дієтичні вироби та вироби дитячого асортименту. Дано характеристику харчових інфекцій та отруєнь, показана необхідність дотримання умов виробництва і зберігання, термінів придатності виробів, досліджено систему стандартизації і сертифікації продукції, основні види контролю виробництва та якості готової продукції. Навчальний посібник розрахований на студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» для спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції» та професій 7412 «Кондитер», 7412.2 «Пекар». Він буде такожкорисний працівникам кондитерської промисловості і системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням борошняних виробів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

Б 82783.
   664
   Р 78


    Ростовський, В. С.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] : абетка кондитер. мистецтва : навч. посіб. / В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва ; Полтав. ун-т економіки і торгівлі. - Київ : Кондор, 2018. - 496 с. : іл. - Бібліогр.: с. 485. - ISBN 978-617-7278-31-2 (в опр.) : 473 грн.
УДК
Рубрики: Борошняні вироби
   Кондитерські вироби

   Кондитерське виробництво

   Навчальні видання

Аннотация: У книзі наведена класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировини, напівфабрикатів, цукристих заготовок, особливості виготовлення різних видів тіста та виробів з них, тістечок, тортів. Описана технологія виготовлення і оздоблення борошняних кондитерських виробів, надана характеристика інвентарю. Дана характеристика умов виробництва і зберігання, термінів придатності виробів. Книга призначена для навчання в коледжах, технікумах, професійно-технічних училищах, що готують кондитерів, а також студентів технологічних факультетів вищих учбових закладів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Кукуєва, О. М.; Полтав. ун-т економіки і торгівлі
Экземпляры всего: 1
ОК/ДЕТ (1)
Свободны: ОК/ДЕТ (1)