Б 66647
   36.83
   К 17


    Калачёв, Михаил Васильевич.
    Поточные линии и оборудование хлебобулочного и макаронного производства [Текст] : учеб.пособие для нач.профобразования / Михаил Васильевич Калачев. - М. : Дрофа, 2006. - 128 с. - (Начальное профессиональное образование). - Библиогр.: с. 126. - ISBN 5-358-01294-Х : (в пер.): 27 грн 09к.
ББК 36.83я722
Рубрики: хлібопекарське виробництво

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова т/о
Свободных экз. нет

В 8045
   36.8кр
   Т 36


    Теслер, Леонид Иосифович.
    А. Ишхнели : Мне доверено судьбой [Текст] / Леонид Иосифович Теслер, Иосиф Ильич Струк. - Николаев : ЧП Шамрай, 2008. - 192 с. : ил. - 40 грн.
ББК 36.83г (4УКР)кр
Рубрики: Хлібозаводи
   Хлібопекарське виробництво

   Діячі миколаївські

   Персоналії--підприємці

   Підприємства миколаївські

   Заводи миколаївські


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Струк, Иосиф Ильич; Ішхнелі, Анзор Шотович \о нем\
Экземпляры всего: 1
ДПК (1), ДЕТ
Свободны: ДПК (1)

Б 80349
   36.83
   П 22


    Пашук, Зинаида Николаевна.
    Технология производства хлебобулочных изделий. Справочник [Текст] / Т.К.Апет, И.И.Апет. - СПб. : ГИОРД, 2009. - 396 с. : ил. - ISBN 978-5-98879-065-5 : (в пер.): 357 грн 72 к.
ББК 36.83-6я2
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   хлібні вироби


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 83974
   36.8
   А 76


    Апет, Тамара Константиновна.
    Сырье и материалы хлебопекарного и кондитерского производства [Текст] : учеб. пособие / Тамара Константиновна Апет, З. Н. Пашук. - Минск : Техноперспектива, 2009. - 364 с. - ISBN 978-985-6591-61-0 (в пер.) : 738 грн 8 к.
ББК 36.83-3я722+36.86-3я722
Рубрики: хлібопекарське виробництво
   хліб

   кондитерські вироби

   кондитерське виробництво


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Пашук, Зинаида Николаевна ВПНД
Свободных экз. нет

Б 95249
   36.8
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Новікова. - Вид. 2-ге, переробл. та допов. - Київ : Ліра-К, 2014. - 538 с. : іл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 120 грн.
ББК 36.865-64я73
Рубрики: Хліб- технологія
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво

   Борошняні кондитерські вироби

   Навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ДЕП (1)
Свободны: ДЕП (1)

В 11932
   36.8
   Р 98


    Рябинина, Оксана.
    Домашний хлеб. Выпекаем в хлебопечке [Текст] : хлеб, кексы, бисквиты. / Оксана Рябинина. - Харьков ; Белгород : Клуб семейн. досуга, 2014. - 207 с. : цв. ил. - (Секреты домашней пекарни). - ISBN 978-966-14-6806-0 : (в пер.) : 143 грн.
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 2
ДЕТ (1), ЗРФ (1)
Свободны: ДЕТ (1), ЗРФ (1)

В 12829
   664
   Т 38


   
    Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Нац. унів. харч. технол. ; за ред. В. І. Дробот. - Київ : Кондор, 2015. - 971 с. : іл. - Бібліогр.: с. 930-950. - ISBN 978-617-7278-26-8 : (в опр.) : 576 грн.
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   Харчові виробництва

   Хлібні вироби

   Хлібозаводи

   Технічний контроль


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І. \ред.\; Нац. унів. харч. технол.
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

Б 100790
   664
   І-66


   
    Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів [Текст] : монографія / В. І. Дробот [та ін.]. - Київ : Кондор, 2016. - 241 с. : іл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-617-7278-75-6 : 156 грн.
УДК
Рубрики: Хлібні вироби
   Іновації

   Хлібопекарське виробництво


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І.
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

В 2837
   36.83
   М 59


   
    Миколаївський комбінат хлібопродуктів [Текст]. - Миколаїв : [б. и.], [1998]. - 16 с. : іл. - 80 к.
ББК 36.83кр
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   Харчові виробництва

   Підприємства миколаївські

   Миколаїв, місто (Мк)

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ДПК
Свободных экз. нет

Б 100264.
   664
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Новікова. - Вид. 2-ге, перероб. та допов. - Київ : Ліра-К, 2018. - 538 с. : іл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 (в опр.) : 330 грн.
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   Харчові виробництва

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: У навчальному посібнику викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Розглянуто основні та додаткові види сировини хлібобулочного та кондитерського виробництва. Наведено характеристику способів приготування й оброблення тіста з пшеничного та житнього борошна та їхньої суміші. Розглянуто норми, методи визначення та контролю якості хліба, причини утворення дефектів. Описано технологію виготовлення й оздоблення борошняних кондитерських виробів. Представлено відомості про дієтичні вироби та вироби дитячого асортименту. Дано характеристику харчових інфекцій та отруєнь, показана необхідність дотримання умов виробництва і зберігання, термінів придатності виробів, досліджено систему стандартизації і сертифікації продукції, основні види контролю виробництва та якості готової продукції. Навчальний посібник розрахований на студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» для спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції» та професій 7412 «Кондитер», 7412.2 «Пекар». Він буде такожкорисний працівникам кондитерської промисловості і системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням борошняних виробів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

   6П8.2
   А 94


    Афанасьева , Ольга Вольдемаровна.
    Микробиологический контроль хлебопекарного производства [Текст] / Ольга Вольдемаровна Афанасьева . - Москва : Пищевая промышленность, 1976. - 144 с. - Библиогр.: с. 131-141. - 50 к.
РУБ 6П8.21
Рубрики: Техніка
   Хлібопекарське виробництво

   Мікробіологічний контроль

   Дріжджі


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.2
   Д 18


    Данилов, Николай Федорович.
    Экономика, организация и планирование хлебопекарного производства [Текст] : учеб. для техникумов / Николай Федорович Данилов, Алексей Иванович Мельников . - Москва : Пищевая пром-сть, 1975. - 365 с. - Библиогр.: с. 359. - (В пер.) : 77 к.
РУБ 6П8.21 (075)
Рубрики: Техніка
   Хлібопекарське виробництво

   Економіка

   Організація

   Планування


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Мельников , Алексей Иванович ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.2
   Е 50


    Елецкий, И. К.
    Микробиология хлеба и мучных кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие для училищ / И. К. Елецкий . - Москва : Пищевая промышленность, 1967. - 103 с. - (Учебное пособие для подготовки кадров массовых профессий). - Библиогр.: с. 100. - 14 к.
РУБ 6П8.2
Рубрики: Техніка
   Навчальні видання

   Хлібопекарське виробництво

   Кондитерські вироби--технології

   Хліб

   Мікробіологія


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.2
   З-43


    Зверева, Л. Ф.
    Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства [Текст] : учебник / Л. Ф. Зверева, З. С. Немцова, Н. П. Волкова. - Изд. 3-е. перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983. - 416 с. : ил. - Библиогр.: с. 412. - (В пер.) 95 к.
РУБ 6П8.2
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   Контроль--технохімічний

   Технології

   Навчальні видання


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Немцова, З. С.; Волкова, Н. П. ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8. 2
   М 69


    Михелев, Абрам Аронович.
    Справочник по эксплуатации технологического оборудования хлебопекарных предприятий [Текст] / Абрам Аронович Михелев, Марк Нисонович Сигал. - Москва : Пищевая промышленность, 1976. - 328 с. - Библиогр.: с. 323-324. - (В пер.) 1 р. 37 к.
РУБ 6П8. 2 (03)
Рубрики: Техніка
   Довідкові видання

   Хлібопекарське виробництво

   Підприємства

   Технологічне обладнання

   Експлуатація


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Сигал, Марк Нисонович ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.2
   Н 63


    Николаев, Борис Александрович.
    Структурно-механические свойства мучного теста [Текст] / Борис Александрович Николаев. - Москва : Пищевая промышленность, 1976. - 247 с. - Библиогр.: с. 238-241. - (В пер.) : 1 р. 82 к.
РУБ 6П8.2
Рубрики: Техніка
   Хлібопекарське виробництво

   Тісто

   Властивості

   Якість хліба


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

Б 107398
   664
   Х-22


   
    Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Самохвалова [та ін.] ; за ред. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2019. - 284 с. - Бібліогр.: с. 276-277. - ISBN 978-617-7738-55-7 (в опр.) : 250 грн.
УДК
Рубрики: Харчові виробництва
   Харчова промисловість

   Хіміко-технологічні процеси

   Хлібопекарське виробництво

   Кондитерське виробництво

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: У навчальному посібнику викладено інформацію про виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Наведено загальну характеристику виробництва, класифікацію, асортимент продукції, охарактеризовано сировину, наведено технологічні схеми, описано якість готової продукції, умови і терміни її зберігання, відходи та їх переробку. Рекомендовано для студентів спеціальностей "Харчові технології", "Готельно-ресторанна справа", "Галузеве машинобудування", а також студентів споріднених спеціальностей, викладачів, аспірантів, інженерно-технічних працівників, які зайняті в галузі виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Самохвалова, О. В.; Самохвалової, О. В. \за ред.\; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)

Б 107379
   664
   Б 83


   
    Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба [Текст] : монографія / В. І. Дробот [и др.] ; за ред. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : ПрофКнига, 2018. - 188 с. - Бібліогр.: с. 181-183. - ISBN 978-966-97641-4-0 (в опр.) : 150 грн.
УДК
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво

   Борошно

   Зерноборошняні продукти

Аннотация: У монографії розглянуто хімічний склад і технологічні властивості борошна стародавніх пшениць полби, спельти та однозернянки, цільнозер-нового борошна з сучасних пшениць, пластівців круп’яних культур і шро-тів рослинної сировини. Наведено результати досліджень з визначення ефективності їх використання в технології хліба з оздоровчими властивос-тями, висвітлено інформацію щодо результатів дослідження впливу цієї сировини на перебіг процесів дозрівання тіста, фізико-хімічні та органоле-птичні показники якості хліба, його споживчі властивості та фізіологічну цінність.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І.; Михонік, Л. А.; Семенова, А. Б.; Лендиш, Н. О.; Дробот, В. І. \за ред.\; Нац. ун-т харч. технологій
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)