Б 80349 36.83 П 22 Пашук, Зинаида Николаевна. Технология производства хлебобулочных изделий. Справочник [Текст] / Т.К.Апет, И.И.Апет. - СПб. : ГИОРД, 2009. - 396 с. : ил. - ISBN 978-5-98879-065-5 : (в пер.): 357 грн 72 к. Рубрики: Хлібопекарське виробництво хлібні вироби Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
Б 83974 36.8 А 76 Апет, Тамара Константиновна. Сырье и материалы хлебопекарного и кондитерского производства [Текст] : учеб. пособие / Тамара Константиновна Апет, З. Н. Пашук. - Минск : Техноперспектива, 2009. - 364 с. - ISBN 978-985-6591-61-0 (в пер.) : 738 грн 8 к. Рубрики: хлібопекарське виробництво хліб кондитерські вироби кондитерське виробництво Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Пашук, Зинаида Николаевна ВПНД Свободных экз. нет |