Б 80349
   36.83
   П 22


    Пашук, Зинаида Николаевна.
    Технология производства хлебобулочных изделий. Справочник [Текст] / Т.К.Апет, И.И.Апет. - СПб. : ГИОРД, 2009. - 396 с. : ил. - ISBN 978-5-98879-065-5 : (в пер.): 357 грн 72 к.
ББК 36.83-6я2
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   хлібні вироби


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 83974
   36.8
   А 76


    Апет, Тамара Константиновна.
    Сырье и материалы хлебопекарного и кондитерского производства [Текст] : учеб. пособие / Тамара Константиновна Апет, З. Н. Пашук. - Минск : Техноперспектива, 2009. - 364 с. - ISBN 978-985-6591-61-0 (в пер.) : 738 грн 8 к.
ББК 36.83-3я722+36.86-3я722
Рубрики: хлібопекарське виробництво
   хліб

   кондитерські вироби

   кондитерське виробництво


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Пашук, Зинаида Николаевна ВПНД
Свободных экз. нет