6П8.1 А 37 Айзикович , Леонид Ефимович. Физико-технические основы технологии производства муки [Текст] / Леонид Ефимович Айзикович . - Москва : Колос, 1975. - 240 с. - Библиогр.: с. 234-236. - (В пер.) : 90 к. Рубрики: Техніка Харчові виробництва Технології виробництва Борошно Властивості Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.1 Г 49 Гинзбург , Абрам Соломонович. Теплофизические свойства зерна, муки и крупы [Текст] / Абрам Соломонович Гинзбург , Михаил Аркадьевич Громов. - Москва : Колос, 1984. - 304 с. - Библиогр.: с. 285-302. - (В пер.) : 1 р. 30 к. Рубрики: Техніка Харчові продукти Зерно Борошно Крупи Теплофізичні властивості Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Громов, Михаил Аркадьевич ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.1 К 59 Козинец, Александр Афанасьевич. Установки бестарного хранения и транспортирования муки на хлебзаводах [Текст] / Александр Афанасьевич Козинец . - Москва : Пищевая промышленность, 1973. - 104 с. - (Эксплуатация и наладка оборудования). - Библиогр.: с. 104. - 26 к. Рубрики: Техніка Борошномельно-круп'яні виробництва Борошно Зберігання Обладнання Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.1 М 52 Мерко, Иван Тимофеевич. Совершенствование технологических процессов сортового помола пшеницы [Текст] / Иван Тимофеевич Мерко . - Москва : Колос, 1979. - 191 с. - Библиогр.: с. 189-190. - (В пер.) : 1 р. Рубрики: Техніка Технологічні процеси Пшениця Переробка зерна Борошно Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.1 М 92 Мухин, Всеволод Васильевич. Бестарные склады муки открытого типа [Текст] / Всеволод Васильевич Мухин , Тамара Петровна Ейвина. - Москва : Пищевая промышленность, 1977. - 151 с. - (Новая техника в пищевой промышленности). - Библиогр.: с. 148-149. - 49 к. Рубрики: Техніка Борошно Склади Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Ейвина, Тамара Петровна ДЕТ Свободных экз. нет |
6П9.8 А 18 Авдусь, Павел Борисович. Определение качества зерна, муки и крупы [Текст] / Павел Борисович Авдусь, Александра Семеновна Сапожникова. - Изд. 3-е, перераб. и доп. - Москва : Колос, 1976. - 334 с. - Библиогр.: с. 331. - (В пер.) : 1 р. 03 к. Рубрики: Техніка Якість--продукція Вимоги Зерно Борошно Крупа Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Сапожникова, Александра Семеновна ДЕТ Свободных экз. нет |
6П9.8 С 74 Справочник товароведа продовольственных товаров [Текст]. - Москва : Экономика, 1980 - . Т. 1. - 1980. - 416 с. - ). - (В пер.) : 2 р. 50 к. Рубрики: Техніка Довідкові видання Товарознавство Продовольчі товари Товари--Крупи Борошно Плоди та овочі Гриби Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ЗРФ Свободных экз. нет |
Б 107379 664 Б 83 Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба [Текст] : монографія / В. І. Дробот [и др.] ; за ред. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : ПрофКнига, 2018. - 188 с. - Бібліогр.: с. 181-183. - ISBN 978-966-97641-4-0 (в опр.) : 150 грн.
Хлібні вироби Хлібопекарське виробництво Борошно Зерноборошняні продукти Аннотация: У монографії розглянуто хімічний склад і технологічні властивості борошна стародавніх пшениць полби, спельти та однозернянки, цільнозер-нового борошна з сучасних пшениць, пластівців круп’яних культур і шро-тів рослинної сировини. Наведено результати досліджень з визначення ефективності їх використання в технології хліба з оздоровчими властивос-тями, висвітлено інформацію щодо результатів дослідження впливу цієї сировини на перебіг процесів дозрівання тіста, фізико-хімічні та органоле-птичні показники якості хліба, його споживчі властивості та фізіологічну цінність. Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Дробот, В. І.; Михонік, Л. А.; Семенова, А. Б.; Лендиш, Н. О.; Дробот, В. І. \за ред.\; Нац. ун-т харч. технологій Экземпляры всего: 1 ОК (1) Свободны: ОК (1) |