6П8.1
   А 37


    Айзикович , Леонид Ефимович.
    Физико-технические основы технологии производства муки [Текст] / Леонид Ефимович Айзикович . - Москва : Колос, 1975. - 240 с. - Библиогр.: с. 234-236. - (В пер.) : 90 к.
РУБ 6П8.13
Рубрики: Техніка
   Харчові виробництва

   Технології виробництва

   Борошно

   Властивості


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.1
   Г 49


    Гинзбург , Абрам Соломонович.
    Теплофизические свойства зерна, муки и крупы [Текст] / Абрам Соломонович Гинзбург , Михаил Аркадьевич Громов. - Москва : Колос, 1984. - 304 с. - Библиогр.: с. 285-302. - (В пер.) : 1 р. 30 к.
РУБ 6П8.1
Рубрики: Техніка
   Харчові продукти

   Зерно

   Борошно

   Крупи

   Теплофізичні властивості


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Громов, Михаил Аркадьевич ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.1
   К 59


    Козинец, Александр Афанасьевич.
    Установки бестарного хранения и транспортирования муки на хлебзаводах [Текст] / Александр Афанасьевич Козинец . - Москва : Пищевая промышленность, 1973. - 104 с. - (Эксплуатация и наладка оборудования). - Библиогр.: с. 104. - 26 к.
РУБ 6П8.11
Рубрики: Техніка
   Борошномельно-круп'яні виробництва

   Борошно

   Зберігання

   Обладнання


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.1
   М 52


    Мерко, Иван Тимофеевич.
    Совершенствование технологических процессов сортового помола пшеницы [Текст] / Иван Тимофеевич Мерко . - Москва : Колос, 1979. - 191 с. - Библиогр.: с. 189-190. - (В пер.) : 1 р.
РУБ 6П8.13
Рубрики: Техніка
   Технологічні процеси

   Пшениця

   Переробка зерна

   Борошно


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.1
   М 92


    Мухин, Всеволод Васильевич.
    Бестарные склады муки открытого типа [Текст] / Всеволод Васильевич Мухин , Тамара Петровна Ейвина. - Москва : Пищевая промышленность, 1977. - 151 с. - (Новая техника в пищевой промышленности). - Библиогр.: с. 148-149. - 49 к.
РУБ 6П8.13
Рубрики: Техніка
   Борошно

   Склади


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Ейвина, Тамара Петровна ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П9.8
   А 18


    Авдусь, Павел Борисович.
    Определение качества зерна, муки и крупы [Текст] / Павел Борисович Авдусь, Александра Семеновна Сапожникова. - Изд. 3-е, перераб. и доп. - Москва : Колос, 1976. - 334 с. - Библиогр.: с. 331. - (В пер.) : 1 р. 03 к.
РУБ 6П9.83
Рубрики: Техніка
   Якість--продукція

   Вимоги

   Зерно

   Борошно

   Крупа


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Сапожникова, Александра Семеновна ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П9.8
   С 74



    Справочник товароведа продовольственных товаров [Текст]. - Москва : Экономика, 1980 - .
   Т. 1. - 1980. - 416 с. - ). - (В пер.) : 2 р. 50 к.
РУБ 6П9.85 (03)
Рубрики: Техніка
   Довідкові видання

   Товарознавство

   Продовольчі товари

   Товари--Крупи

   Борошно

   Плоди та овочі

   Гриби


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ЗРФ
Свободных экз. нет

Б 107379
   664
   Б 83


   
    Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба [Текст] : монографія / В. І. Дробот [и др.] ; за ред. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : ПрофКнига, 2018. - 188 с. - Бібліогр.: с. 181-183. - ISBN 978-966-97641-4-0 (в опр.) : 150 грн.
УДК
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво

   Борошно

   Зерноборошняні продукти

Аннотация: У монографії розглянуто хімічний склад і технологічні властивості борошна стародавніх пшениць полби, спельти та однозернянки, цільнозер-нового борошна з сучасних пшениць, пластівців круп’яних культур і шро-тів рослинної сировини. Наведено результати досліджень з визначення ефективності їх використання в технології хліба з оздоровчими властивос-тями, висвітлено інформацію щодо результатів дослідження впливу цієї сировини на перебіг процесів дозрівання тіста, фізико-хімічні та органоле-птичні показники якості хліба, його споживчі властивості та фізіологічну цінність.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І.; Михонік, Л. А.; Семенова, А. Б.; Лендиш, Н. О.; Дробот, В. І. \за ред.\; Нац. ун-т харч. технологій
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)