338т8кр
   Я 65


    Янсон, Ю. Э.
    Статистическое исследование о хлебной торговле в Одесском районе [Текст] / Ю. Э. Янсон. - СПб. : Тип. Безобразова и комп., 1870. - II, IV, 414 c., [110] с. прил. : табл. - Б. ц.
РУБ 338т8кр
Рубрики: Дослідження
   Статистика

   Торгівля

   Хліб


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ДПК (1)
Свободны: ДПК (1)

   6Т4.3кр
   О-14


    Обзор хлебной торговли и деятельности Николаевского порта... [Текст] / Николаев. Бирж. Ком. - Николаев : Электро-печатня А. Г. Шнейдера.
   ...за 1911 год. - 1912. - 27 с.: табл. - Б. ц.
РУБ 6Т4.3кр+33М8кр
Рубрики: Порти
   Економіка

   Хліб

   Миколаїв

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ДПК (1)
Свободны: ДПК (1)

Б 82715
   36.83
   С 23


   
    Сборник рецептур на хлеб и хлебобулочны изделия [Текст] / сост.П.С.Ершов. - Изд. 10-е. - СПб. : Профикс, 2008. - 207 с. : табл. - ISBN 978-5-903039-37-1 : 129 грн 85 к.
ББК 36.83я2
Рубрики: хліб
   хлібні вироби

   хлібопекарне виробництво


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 83974
   36.8
   А 76


    Апет, Тамара Константиновна.
    Сырье и материалы хлебопекарного и кондитерского производства [Текст] : учеб. пособие / Тамара Константиновна Апет, З. Н. Пашук. - Минск : Техноперспектива, 2009. - 364 с. - ISBN 978-985-6591-61-0 (в пер.) : 738 грн 8 к.
ББК 36.83-3я722+36.86-3я722
Рубрики: хлібопекарське виробництво
   хліб

   кондитерські вироби

   кондитерське виробництво


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Пашук, Зинаида Николаевна ВПНД
Свободных экз. нет

Б 84656
   36.83
   В 84


   
    Всё о домашнем хлебе : лучшие рецепты [Текст] / сост. И. А. Зайцева. - М. : РИПОЛ классик, 2010. - 255 с. : ил. - ISBN 978-5-386-02095-8 (в пер.) : 67 грн.
ББК 36.83
Рубрики: хліб
   хлібні вироби


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 85847
   84(4УКР)6кр
   Ч -59


    Чижова, Людмила Яківна.
    Сонце на столі [Текст] : для дітей дошк. віку / Людмила Яківна Чижова . - Миколаїв : Вид-во Ірини Гудим, 2011. - 37 с. - 18.00 грн.
УДК
ББК 84(4УКР)6-5кр
Рубрики: поезія українська
   вірші

   хліб


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ДПК (1)
Свободны: ДПК (1)

   338т8
   Б 82


    Бориневич, А. С.
    Очерк хлебной тоговли в Одессе [Текст] : прил. к "Сб. Херсон. Земства" за 1890 г. ; № 3 / А. С. Бориневич. - Одесса : Изд. Херсон. Губерн. Зем. Управы. "Славян. тип." Н. Хрисогелоса, 1890. - 110 с., [4] л. табл. - С прил. объясн. зап. инж. Э. Г. Гарриса к проекту зем. элеваторов в Одессе. - Б. ц.
РУБ 338т8
Рубрики: торгівля
   хліб

   зерносховища

   Одеса

   Російська імперія


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ЗФ
Свободных экз. нет

В 11217
   63.5
   Я 77


    Ярош, Вікторія А..
    Золотий колос Дажбога. Хліб в українських легендах та віруваннях [Текст] / Вікторія А. Ярош ; передм. А. А. Ковтун. - Вид. 1-ше. - Київ : Успіх і кар'єра, 2013. - 111 с. : ілюстр. - Бібліогр. : с. 111. - ISBN 978-966-2082-15-9 : (в опр.) : 48 грн. 53 к.
ББК 63.52(4УКР)-73
Рубрики: Духовна культура
   Фольклор український

   Хліб

   Землеробські звичаї і обряди

   Звичаї і обряди

   Етнографія


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
передм. А. А. Ковтун
Экземпляры всего: 1
ЗРФ (1)
Свободны: ЗРФ (1)

В 11932
   36.8
   Р 98


    Рябинина, Оксана.
    Домашний хлеб. Выпекаем в хлебопечке [Текст] : хлеб, кексы, бисквиты. / Оксана Рябинина. - Харьков ; Белгород : Клуб семейн. досуга, 2014. - 207 с. : цв. ил. - (Секреты домашней пекарни). - ISBN 978-966-14-6806-0 : (в пер.) : 143 грн.
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 2
ДЕТ (1), ЗРФ (1)
Свободны: ДЕТ (1), ЗРФ (1)

Б 97324
   36.8
   С 30


    Семенова, Светлана Владимировна.
    Ароматный хлеб. Готовим в мультиварке [Текст] : пшенич. хлеб, слад. и закусоч., аромат. фокачча и чиабатта, румяные булочки и караваи, вкуснейшие лепешки и лаваши / Светлана Владимировна Семенова. - Харьков ; Белгород : Клуб семейн. досуга, 2015. - 95 с. : ил. - (Всё будет очень вкусно !). - ISBN 978-966-14-9193-8 (в пер.) : 86 грн., 93 грн.
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво-технологія


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 2
ДЕТ (1), ЗРФ (1)
Свободны: ДЕТ (1), ЗРФ (1)

Б 98152
   36.9
   К 17


    Калугина, Лидия А.
    Готовим в хлебопечке [Текст] / Лидия А. Калугина. - Москва : Аделант, 2014. - 158, [1] с. - (Домашняя библиотека). - На пер. : Хлеб, булочки и караваи. Пироги, пирожки, пицца. Торты, куличи и вафли. Варенье и джемы. - ISBN 978-5-93642-361-1 : (в пер.) : 85 грн.
ББК 36.992.2
Рубрики: Борошняні вироби
   Хліб

   Хлібні вироби

   Борошняні кондитерські вироби

   Торти

   Борошняні кулінарні вироби


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

Б 95249.
   36.86
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Новікова. - Вид. 2-ге, перероб. та допов. - Київ : Ліра-К, 2016. - 539 с. - Бібліогр.: с.538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : (в опр.) : 160 грн.
УДК
ББК 36.865-64я73
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво-технологія

   Борошняні вироби

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: У навчальному посібнику викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Розглянуто основні та додаткові види сировини хлібобулочного та кондитерського виробництва. Наведено характеристику способів приготування й оброблення тіста з пшеничного та житнього борошна та їхньої суміші. Розглянуто норми, методи визначення та контролю якості хліба, причини утворення дефектів. Описано технологію виготовлення й оздоблення борошняних кондитерських виробів. Представлено відомості про дієтичні вироби та вироби дитячого асортименту. Дано характеристику харчових інфекцій та отруєнь, показана необхідність дотримання умов виробництва і зберігання, термінів придатності виробів, досліджено систему стандартизації і сертифікації продукції, основні види контролю виробництва та якості готової продукції. Навчальний посібник розрахований на студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» для спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції» та професій 7412 «Кондитер», 7412.2 «Пекар». Він буде такожкорисний працівникам кондитерської промисловості і системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням борошняних виробів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

В 12583
   664
   Л 12


    Лаврентьева, Галина.
    Выпекаем домашний хлеб, лепешки, лаваш, булочки : более 100 рецептов [Текст] / Галина Лаврентьева. - Харьков : [б. и.], 2015. - 208 с. - (Рекомендация "Все буде добре"). - ISBN 978-966-14-8750-4 : (в пер.) : 130 грн.
УДК
Рубрики: Хлібні вироби
   Хліб

   Домашня кулінарія

Аннотация: Хлеб пшеничный, ржаной, кукурузный, ореховый, луковый, с отрубями, сухофруктами, цукатами, маслинами, имбирем... С этой книгой вам гарантирован кулинарный успех! В нее вошли 120 проверенных рецептов хлебных изделий, которые вы можете без особых усилий испечь дома. И все это не только вкуснее, но и намного полезнее и дешевле магазинной продукции. Каждый рецепт снабжен подробным описанием приготовления и цветной иллюстрацией. Готовьте с удовольствием и удивляйте друзей и близких своими кулинарными талантами! Хлеб с орехами. Городская булка. Плетеный калач. Творожные булочки. Чиабатта. Армянский и грузинский лаваш. Рогалики с корицей и др.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

Б 34683
   63.3(4Укр)
   Н 62


    Никитин, Василий Иванович.
    Николаевская хлебная биржа : прошлое и настоящее [Текст] / Василий Иванович Никитин. - Николаев : Жовтневая тип., 1993. - 120 с. - 1 800 крб., 27 крб.
УДК
ББК 63.3(4Укр-4Мик)кр
Рубрики: Біржі
   Хліб

   Торгівля - історія

   Підприємства миколаївські

   Історія міст--Миколаїв, місто (Мк)

   Миколаїв, місто (Мк)

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ДПК (1)
Свободны: ДПК (1)

   6П8.2
   Е 50


    Елецкий, И. К.
    Микробиология хлеба и мучных кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие для училищ / И. К. Елецкий . - Москва : Пищевая промышленность, 1967. - 103 с. - (Учебное пособие для подготовки кадров массовых профессий). - Библиогр.: с. 100. - 14 к.
РУБ 6П8.2
Рубрики: Техніка
   Навчальні видання

   Хлібопекарське виробництво

   Кондитерські вироби--технології

   Хліб

   Мікробіологія


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.2
   К-24


    Кармазин, Виктор
    Наш хлеб [Текст] : документальное повествование о хлебе / Виктор Кармазин. - Москва : Правда, 1986. - 448 с. : ил. - 80 к.
РУБ 6П8.2
Рубрики: Хліб
   Історія


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.2
   П 20


    Патт, В. А.
    Наш хлеб [Текст] / В. А. Патт. - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1984. - 57 с. - 15 к.
РУБ 6П8.21
Рубрики: Техніка
   Хліб

   Хлібні вироби


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

Б 104712
   664
   С 27


   
    Сдобная выпечка [Текст] : хлеб, лепёшки, булочки / сост. Ирина Владимировна Романенко. - Харьков : Виват, 2018. - 47 с. : ил. - (Bon Appetit). - ISBN 978-617-690-501-1 : 25 грн 34 к.
УДК
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Борошняні вироби

Аннотация: Хотите разнообразить свое меню? Устали от постоянного поиска новых рецептов? Не отчаивайтесь! Вас выручат красочные кулинарные книги «Bon Appetit»! Собранные в них рецепты пригодятся не только новичку, но и опытному кулинару. Приготовленные блюда превратят ваш дом в настоящий рай для гурмана, наполненный ароматом свежей выпечки, манящий разнообразием мясных и рыбных блюд, удивляющий необыкновенно вкусными и оригинальными закусками и экзотическими десертами! Приятного аппетита!

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Романенко, Ирина Владимировна \сост.\
Экземпляры всего: 1
ОК/ДЕТ (1)
Свободны: ОК/ДЕТ (1)

Б 107409
   664
   Д 75


    Дробот, Віра Іванівна.
    Довідник з технології хлібопекарського виробництва [Текст] : навч. посіб. для закл. вищ. освіти / Віра Іванівна Дробот. - 2-ге вид., перероб. і допов. - Київ : ПрофКнига, 2019. - 580 с. - Бібліогр.: с. 572-573. - Присвяч. 135-річчю Нац. ун-ту харч. технологій . - ISBN 978-617-7762-01-9 (в опр.) : 400 грн.
УДК
Рубрики: Хліб
   Технологія

Аннотация: У довіднику розглянуто вимоги до якості сировини, висвітлено питання її взаємозаміни, підготовки до виробництва, викладено традиційні та прискорені способи виробництва, хлібобулочних і бубличних виробів, простих і здобних сухарів. Подано розрахунки виробничих рецептур, виходу виробів, технологічного плану виробництва. Наведено методи контролю сировини, технологічного процесу та якості готової продукції згідно з діючими нормативним документами. Представлено питання мікробіологічного забезпечення виробництва, санітарно-гігієнічні вимоги до нього. Довідник призначений для студентів вищих навчальних закладів відповідних спеціальностей і широкого кола інженерно-технічних працівників хлібопекарської промисловості.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)

Б 107379
   664
   Б 83


   
    Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба [Текст] : монографія / В. І. Дробот [и др.] ; за ред. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : ПрофКнига, 2018. - 188 с. - Бібліогр.: с. 181-183. - ISBN 978-966-97641-4-0 (в опр.) : 150 грн.
УДК
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво

   Борошно

   Зерноборошняні продукти

Аннотация: У монографії розглянуто хімічний склад і технологічні властивості борошна стародавніх пшениць полби, спельти та однозернянки, цільнозер-нового борошна з сучасних пшениць, пластівців круп’яних культур і шро-тів рослинної сировини. Наведено результати досліджень з визначення ефективності їх використання в технології хліба з оздоровчими властивос-тями, висвітлено інформацію щодо результатів дослідження впливу цієї сировини на перебіг процесів дозрівання тіста, фізико-хімічні та органоле-птичні показники якості хліба, його споживчі властивості та фізіологічну цінність.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І.; Михонік, Л. А.; Семенова, А. Б.; Лендиш, Н. О.; Дробот, В. І. \за ред.\; Нац. ун-т харч. технологій
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)