Б 65398
   36.8
   Ц 94


    Цыганова, Татьяна Борисовна.
    Технология и организация производства хлебобулочных изделий : учеб.для сред.проф.образования / Татьяна Борисовна Цыганова. - М. : ИЦ "Академия", 2006. - 446,[1] с. : ил. - (Среднее профессиональное образование). - Библиогр.: с.441-443 . - ISBN 5-7695-2355-7 : (в пер.): 104 грн 14к.
ББК 36.83-6я723
Рубрики: хлібопекарське виробництво-технологія

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова т/о
Свободных экз. нет

Б 95249.
   36.86
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Новікова. - Вид. 2-ге, перероб. та допов. - Київ : Ліра-К, 2016. - 539 с. - Бібліогр.: с.538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : (в опр.) : 160 грн.
УДК
ББК 36.865-64я73
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво-технологія

   Борошняні вироби

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: У навчальному посібнику викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Розглянуто основні та додаткові види сировини хлібобулочного та кондитерського виробництва. Наведено характеристику способів приготування й оброблення тіста з пшеничного та житнього борошна та їхньої суміші. Розглянуто норми, методи визначення та контролю якості хліба, причини утворення дефектів. Описано технологію виготовлення й оздоблення борошняних кондитерських виробів. Представлено відомості про дієтичні вироби та вироби дитячого асортименту. Дано характеристику харчових інфекцій та отруєнь, показана необхідність дотримання умов виробництва і зберігання, термінів придатності виробів, досліджено систему стандартизації і сертифікації продукції, основні види контролю виробництва та якості готової продукції. Навчальний посібник розрахований на студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» для спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції» та професій 7412 «Кондитер», 7412.2 «Пекар». Він буде такожкорисний працівникам кондитерської промисловості і системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням борошняних виробів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

   6П8.2
   Р 65


    Ройтер, Исаак Менашевич.
    Новые методы контроля хлебопекарного производства [Текст] / Исаак Менашевич Ройтер, Александра Петровна Демчук, Вера Ивановна Дробот. - Киев : Техніка, 1977. - 192 с. - Библиогр.: с. 185-189 . - (В пер.) : 72 к.
РУБ 6П8.21
Рубрики: Техніка
   Хлібопекарське виробництво-технологія

   Контроль якості


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Демчук, Александра Петровна; Дробот, Вера Ивановна ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.2
   С 30


    Семихатова, Наталья Михайловна.
    Хлебопекарные дрожжи [Текст] / Наталья Михайловна Семихатова. - Москва : Пищевая промышленность, 1980. - 199 с. - (Современная технология). - Библиогр.: с. 195-197. - 70 к.
РУБ 6П8.21
Рубрики: Техніка
   Дріжджове виробництво

   Хлібопекарське виробництво-технологія


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.2
   С 34


    Сигал, Марк Нисонович.
    Эксплуатация технологического оборудования хлебозаводов [Текст] / Марк Нисонович Сигал, Александр Викторович Володарский , Владимир Ильич Балаба . - Киев : Техніка, 1984. - 143 с. - (Библиотека рабочего). - 55 к.
РУБ 6П8.21
Рубрики: Техніка
   Хлібопекарське виробництво-технологія

   Технологічне обладнання


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Володарский , Александр Викторович; Балаба , Владимир Ильич ДЕТ
Свободных экз. нет