В 6784
   36.83
   Э 41


   
    Экспертиза хлеба и хлебобулочных изделий.Качество и безопасность [Текст] : учеб. пособие для вузов / Александр Сергеевич Романов и др.;Под общ.ред.В.М.Позняковского. - Новосибирск : Сиб. унив. изд-во, 2005. - 276 с., 4 л. цв. ил. : ил. - (Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырья). - Библиогр.: с. 251-252 . - ISBN 5-94087-310-3 : (в пер.): 144 грн.
ББК 36.83-6я73
Рубрики: хлібні вироби

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова т/о
Свободных экз. нет

Б 68055
   36.83
   Е 80


    Ершов, П. С.
    Сборник рецептур на хлеб и хлебобулочные изделия [Текст] / П. С. Ершов, И.А. Лубчик. - 10-е изд.,доп. - СПб. : ПРОФИКС, 2007. - 207 с. - ISBN 978-5-903039-23-4 : 84 грн 91к.
ББК 36.83
Рубрики: хлібні вироби

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова

Доп.точки доступа:
Лубчик, И. А. т/о
Свободных экз. нет

Б 80349
   36.83
   П 22


    Пашук, Зинаида Николаевна.
    Технология производства хлебобулочных изделий. Справочник [Текст] / Т.К.Апет, И.И.Апет. - СПб. : ГИОРД, 2009. - 396 с. : ил. - ISBN 978-5-98879-065-5 : (в пер.): 357 грн 72 к.
ББК 36.83-6я2
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   хлібні вироби


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 82715
   36.83
   С 23


   
    Сборник рецептур на хлеб и хлебобулочны изделия [Текст] / сост.П.С.Ершов. - Изд. 10-е. - СПб. : Профикс, 2008. - 207 с. : табл. - ISBN 978-5-903039-37-1 : 129 грн 85 к.
ББК 36.83я2
Рубрики: хліб
   хлібні вироби

   хлібопекарне виробництво


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 84656
   36.83
   В 84


   
    Всё о домашнем хлебе : лучшие рецепты [Текст] / сост. И. А. Зайцева. - М. : РИПОЛ классик, 2010. - 255 с. : ил. - ISBN 978-5-386-02095-8 (в пер.) : 67 грн.
ББК 36.83
Рубрики: хліб
   хлібні вироби


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

   6П8
   М 82


   
    Московские хлебопекарни в 1895 году [Текст] / сост. Стат. Отд. -нием Моск. Гор. Управы. - М. : Гор. тип., 1896. - 2, 72 с., 26 с. табл., ІІІ с. - Б. ц.
РУБ 6П8.21
Рубрики: Хлібопекарське виробництво - історія
   Хлібні вироби

   Хлібозаводи

   Москва


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ЗФ
Свободных экз. нет

Б 95249
   36.8
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Новікова. - Вид. 2-ге, переробл. та допов. - Київ : Ліра-К, 2014. - 538 с. : іл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 120 грн.
ББК 36.865-64я73
Рубрики: Хліб- технологія
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво

   Борошняні кондитерські вироби

   Навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ДЕП (1)
Свободны: ДЕП (1)

В 11932
   36.8
   Р 98


    Рябинина, Оксана.
    Домашний хлеб. Выпекаем в хлебопечке [Текст] : хлеб, кексы, бисквиты. / Оксана Рябинина. - Харьков ; Белгород : Клуб семейн. досуга, 2014. - 207 с. : цв. ил. - (Секреты домашней пекарни). - ISBN 978-966-14-6806-0 : (в пер.) : 143 грн.
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 2
ДЕТ (1), ЗРФ (1)
Свободны: ДЕТ (1), ЗРФ (1)

Б 97324
   36.8
   С 30


    Семенова, Светлана Владимировна.
    Ароматный хлеб. Готовим в мультиварке [Текст] : пшенич. хлеб, слад. и закусоч., аромат. фокачча и чиабатта, румяные булочки и караваи, вкуснейшие лепешки и лаваши / Светлана Владимировна Семенова. - Харьков ; Белгород : Клуб семейн. досуга, 2015. - 95 с. : ил. - (Всё будет очень вкусно !). - ISBN 978-966-14-9193-8 (в пер.) : 86 грн., 93 грн.
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво-технологія


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 2
ДЕТ (1), ЗРФ (1)
Свободны: ДЕТ (1), ЗРФ (1)

Б 98152
   36.9
   К 17


    Калугина, Лидия А.
    Готовим в хлебопечке [Текст] / Лидия А. Калугина. - Москва : Аделант, 2014. - 158, [1] с. - (Домашняя библиотека). - На пер. : Хлеб, булочки и караваи. Пироги, пирожки, пицца. Торты, куличи и вафли. Варенье и джемы. - ISBN 978-5-93642-361-1 : (в пер.) : 85 грн.
ББК 36.992.2
Рубрики: Борошняні вироби
   Хліб

   Хлібні вироби

   Борошняні кондитерські вироби

   Торти

   Борошняні кулінарні вироби


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

Б 95249.
   36.86
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Новікова. - Вид. 2-ге, перероб. та допов. - Київ : Ліра-К, 2016. - 539 с. - Бібліогр.: с.538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : (в опр.) : 160 грн.
УДК
ББК 36.865-64я73
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво-технологія

   Борошняні вироби

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: У навчальному посібнику викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Розглянуто основні та додаткові види сировини хлібобулочного та кондитерського виробництва. Наведено характеристику способів приготування й оброблення тіста з пшеничного та житнього борошна та їхньої суміші. Розглянуто норми, методи визначення та контролю якості хліба, причини утворення дефектів. Описано технологію виготовлення й оздоблення борошняних кондитерських виробів. Представлено відомості про дієтичні вироби та вироби дитячого асортименту. Дано характеристику харчових інфекцій та отруєнь, показана необхідність дотримання умов виробництва і зберігання, термінів придатності виробів, досліджено систему стандартизації і сертифікації продукції, основні види контролю виробництва та якості готової продукції. Навчальний посібник розрахований на студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» для спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції» та професій 7412 «Кондитер», 7412.2 «Пекар». Він буде такожкорисний працівникам кондитерської промисловості і системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням борошняних виробів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

В 12583
   664
   Л 12


    Лаврентьева, Галина.
    Выпекаем домашний хлеб, лепешки, лаваш, булочки : более 100 рецептов [Текст] / Галина Лаврентьева. - Харьков : [б. и.], 2015. - 208 с. - (Рекомендация "Все буде добре"). - ISBN 978-966-14-8750-4 : (в пер.) : 130 грн.
УДК
Рубрики: Хлібні вироби
   Хліб

   Домашня кулінарія

Аннотация: Хлеб пшеничный, ржаной, кукурузный, ореховый, луковый, с отрубями, сухофруктами, цукатами, маслинами, имбирем... С этой книгой вам гарантирован кулинарный успех! В нее вошли 120 проверенных рецептов хлебных изделий, которые вы можете без особых усилий испечь дома. И все это не только вкуснее, но и намного полезнее и дешевле магазинной продукции. Каждый рецепт снабжен подробным описанием приготовления и цветной иллюстрацией. Готовьте с удовольствием и удивляйте друзей и близких своими кулинарными талантами! Хлеб с орехами. Городская булка. Плетеный калач. Творожные булочки. Чиабатта. Армянский и грузинский лаваш. Рогалики с корицей и др.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

В 12829
   664
   Т 38


   
    Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Нац. унів. харч. технол. ; за ред. В. І. Дробот. - Київ : Кондор, 2015. - 971 с. : іл. - Бібліогр.: с. 930-950. - ISBN 978-617-7278-26-8 : (в опр.) : 576 грн.
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   Харчові виробництва

   Хлібні вироби

   Хлібозаводи

   Технічний контроль


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І. \ред.\; Нац. унів. харч. технол.
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

Б 100790
   664
   І-66


   
    Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів [Текст] : монографія / В. І. Дробот [та ін.]. - Київ : Кондор, 2016. - 241 с. : іл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-617-7278-75-6 : 156 грн.
УДК
Рубрики: Хлібні вироби
   Іновації

   Хлібопекарське виробництво


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І.
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

Б 84072.
   664
   Т 38


   
    Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві [Текст] : (задачник) : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Нац. унів. харч. технологій ; за ред. В. І. Дробот. - Київ : Кондор, 2016. - 439 с. - Бібліогр.: с. 377-379 та в підрядк. прим. - ISBN 978-966-351-319-5 : (в опр.) : 240 грн.
УДК
Рубрики: Харчові виробництва - розрахунки
   Хлібні вироби

   Хлібозаводи

   Навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І. \ред.\; Нац. унів. харч. технологій
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

Б 84072.
   664
   П 69


   
    Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві [Текст] : навч. посіб. / Нац. унів. харч. технологій ; за ред. В. І. Дробот. - Київ : Кондор, 2016. - 329 с. : іл. - Бібліогр.: с. 280-282. - ISBN 978-617-7278-70-1 : (в опр.) : 240 грн.
УДК
Рубрики: Харчові виробництва - розрахунки
   Хлібні вироби

   Хлібозаводи

   навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І. \ред.\; Нац. унів. харч. технологій
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

   6П8.2
   Д 18


    Данилова, Е. Н.
    Пищевая ценность хлебобулочных изделий [Текст] / Е. Н. Данилова, К. Е. Цуркова . - Москва : Пищевая пром-сть, 1973. - 80 с. - 13 к.
РУБ 6П8.21
Рубрики: Техніка
   Хлібопекарне виробництво

   Хлібні вироби

   Харчова цінність


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Цуркова , К. Е. ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8
   З-50


    Зельман, Галина Самойловна.
    Технология замораживания хлебобулочных и мучных кондитерских изделий [Текст] / Галина Самойловна Зельман , Татьяна Николаевна Ильинская . - Москва : Пищевая промышленность, 1969. - 212 с. - Библиогр.: с. 202-210. - 56 к.
РУБ 6П8
Рубрики: Техніка
   Хлібні вироби

   Кондитерські вироби

   Заморожування

   Зберігання

   Якість


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Ильинская , Татьяна Николаевна ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.2
   К 75


    Кочерга, А. И.
    Хлеб на обеденном столе [Текст] / А. И. Кочерга , Л. Я. Ковтуненко, Л. М. Подъяблонская . - Киев : Реклама, 1985. - 79 с. - 55 к.
РУБ 6П8.21 + 6П8.9
Рубрики: Техніка
   Хлібні вироби

   Рецепти


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Ковтуненко, Л. Я.; Подъяблонская , Л. М. ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.5
   Н 72


    Новаковская, Сарра Соломоновна.
    Справочник по производству хлебопекарных дрожжей [Текст] / Сарра Соломоновна Новаковская, Юлиан Иванович Шишацкий . - Изд. 2-е, перераб. и доп. - Москва : Пищевая промышленность, 1980. - 375 с. - Библиогр.: с. 355-359. - (В пер.) : 1 р. 60 к.
РУБ 6П8.51 (03)
Рубрики: Техніка
   Довідкові видання

   Виробництво

   Дріжджове виробництво

   Хлібні вироби


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Шишацкий , Юлиан Иванович ДЕТ
Свободных экз. нет