В 12829 664 Т 38 Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Нац. унів. харч. технол. ; за ред. В. І. Дробот. - Київ : Кондор, 2015. - 971 с. : іл. - Бібліогр.: с. 930-950. - ISBN 978-617-7278-26-8 : (в опр.) : 576 грн.
Харчові виробництва Хлібні вироби Хлібозаводи Технічний контроль Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Дробот, В. І. \ред.\; Нац. унів. харч. технол. Экземпляры всего: 1 ДЕТ (1) Свободны: ДЕТ (1) |