В 12829
   664
   Т 38


   
    Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Нац. унів. харч. технол. ; за ред. В. І. Дробот. - Київ : Кондор, 2015. - 971 с. : іл. - Бібліогр.: с. 930-950. - ISBN 978-617-7278-26-8 : (в опр.) : 576 грн.
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   Харчові виробництва

   Хлібні вироби

   Хлібозаводи

   Технічний контроль


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І. \ред.\; Нац. унів. харч. технол.
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)