Б 95249 36.8 Н 73 Новікова, О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Новікова. - Вид. 2-ге, переробл. та допов. - Київ : Ліра-К, 2014. - 538 с. : іл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 120 грн. Рубрики: Хліб- технологія Хлібні вироби Хлібопекарське виробництво Борошняні кондитерські вироби Навчальні видання для вищої школи Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Экземпляры всего: 1 ДЕП (1) Свободны: ДЕП (1) |
6П8.2 Б 26 Барыкин , Константин Константинович. Хлеб, который мы едим [Текст] / Константин Константинович Барыкин . - Москва : Политиздат, 1982. - 127 с. - 25 к. Рубрики: Техніка Хліб- технологія Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |