Б 107379 664 Б 83 Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба [Текст] : монографія / В. І. Дробот [и др.] ; за ред. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : ПрофКнига, 2018. - 188 с. - Бібліогр.: с. 181-183. - ISBN 978-966-97641-4-0 (в опр.) : 150 грн.
Хлібні вироби Хлібопекарське виробництво Борошно Зерноборошняні продукти Аннотация: У монографії розглянуто хімічний склад і технологічні властивості борошна стародавніх пшениць полби, спельти та однозернянки, цільнозер-нового борошна з сучасних пшениць, пластівців круп’яних культур і шро-тів рослинної сировини. Наведено результати досліджень з визначення ефективності їх використання в технології хліба з оздоровчими властивос-тями, висвітлено інформацію щодо результатів дослідження впливу цієї сировини на перебіг процесів дозрівання тіста, фізико-хімічні та органоле-птичні показники якості хліба, його споживчі властивості та фізіологічну цінність. Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Дробот, В. І.; Михонік, Л. А.; Семенова, А. Б.; Лендиш, Н. О.; Дробот, В. І. \за ред.\; Нац. ун-т харч. технологій Экземпляры всего: 1 ОК (1) Свободны: ОК (1) |