Б 63727 36.82 Н 66 Нилова, Людмила Павловна. Товароведение и эвспертиза зерномучных товаров : учеб.для вузов / Людмила Павловна Нилова. - СПб. : ГИОРД, 2005. - 410,[1] с. : ил. - Библиогр.: с.410-411. - ISBN 5-901065-88-3 : (в пер.): 111 грн 89к. Рубрики: зерноборошняні продукти Держатели документа: ОУНБ ім.О.Гмирьова т/о Свободных экз. нет |
Б 65482 36.8 С 40 Сирохман, Іван Васильович. Якість і безпечність зерноборошняних продуктів : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Львів. комерц. акад. - Київ : Центр навч. л-ри, 2006. - 383,[1] с. - Библиогр.: с.363-381 . - ISBN 966-364-359-9 (в опр.) : 47 грн 85 к., (в опр.) : 51 грн. грн 85 к.
Рубрики: Зерноборошняні продукти Якість Держатели документа: Миколаівська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова Доп.точки доступа: Лозова, Т. М. , т/о, ОПСГ Свободных экз. нет |
Б 79513 36.82 М 59 Микулович, Лариса Сергеевна. Товароведение и экспертиза зерномучных товаров [Текст] : учеб. пособие для вузов / Лариса Сергеевна Микулович, Д. П. Лисовская. - Минск : Вышэйшая шк., 2009. - 480 с. : ил. - (ВУЗ). - Библиогр.: с. 478. - ISBN 978-985-06-1699-9 : (в пер.): 358 грн 8к.
Рубрики: зерноборошняні продукти товарознавство харчові продукти зерно макаронні вироби Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Лисовская, Д.П. ВПНД Свободных экз. нет |
6П8 Б 87 Братухин, А. М. Технология переработки зерна [Текст] / С.И. Щербаков. - М. : Заготиздат, 1945. - 209 с. - 25 р. Рубрики: зерноборошняні продукти переробка зернові культури Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ЗФ Свободных экз. нет |
В 9374. 658 Т 50 Товарознавство. Продовольчі товари [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / О. Г. Бровко [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Київ : Кондор, 2018. - 729 с. : іл. - Бібліогр.: с. 726-729. - ISBN 978-966-351-302-7 (в опр.) : 600 грн.
Товари Овочі Харчові продукти М'ясні продукти Зерноборошняні продукти Кондитерські вироби Смакові продукти Навчальні видання для вищої школи Аннотация: Навчальний посібник є курсом з товарознавства усіх груп продовольчих товарів. В ньому наведено відомості про класифікацію різних товарних груп, основи виробництва, асортимент і умови зберігання. Також подано питання для контролю знань, тести та ситуації до розділів. Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Бровко, О. Г.; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського Экземпляры всего: 1 ДЕТ (1) Свободны: ДЕТ (1) |
6П9.8 Т 50 Товароведение сельскохозяйственных продуктов [Текст] : учеб. пособие для вузов / Л. Н. Любарский [и др.]. - Москва : Колос, 1980. - 367 с. - Библиогр.: с. 362-363. - (В пер.) : 1 р. 20 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Товарознавство Сільськогосподарські продукти Зерноборошняні продукти Овочі та фрукти Товари продуктів тваринництва Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Любарский , Л. Н. ЗРФ Свободных экз. нет |
Б 107379 664 Б 83 Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба [Текст] : монографія / В. І. Дробот [и др.] ; за ред. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : ПрофКнига, 2018. - 188 с. - Бібліогр.: с. 181-183. - ISBN 978-966-97641-4-0 (в опр.) : 150 грн.
Хлібні вироби Хлібопекарське виробництво Борошно Зерноборошняні продукти Аннотация: У монографії розглянуто хімічний склад і технологічні властивості борошна стародавніх пшениць полби, спельти та однозернянки, цільнозер-нового борошна з сучасних пшениць, пластівців круп’яних культур і шро-тів рослинної сировини. Наведено результати досліджень з визначення ефективності їх використання в технології хліба з оздоровчими властивос-тями, висвітлено інформацію щодо результатів дослідження впливу цієї сировини на перебіг процесів дозрівання тіста, фізико-хімічні та органоле-птичні показники якості хліба, його споживчі властивості та фізіологічну цінність. Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Дробот, В. І.; Михонік, Л. А.; Семенова, А. Б.; Лендиш, Н. О.; Дробот, В. І. \за ред.\; Нац. ун-т харч. технологій Экземпляры всего: 1 ОК (1) Свободны: ОК (1) |