Б 100264
   664
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Новікова. - Вид. 2-ге, перероб. і допов. - Київ : [б. и.], 2017. - 540 с. - Бібліогр.: с.538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : (в опр.) : 264 грн.
УДК
Рубрики: Кондитерські вироби--технології
   Кондитерське виробництво

   Борошняні кондитерські вироби

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: У навчальному посібнику викладено комплексну технологію виробництва хлібобулоч- них і борошняних кондитерських виробів. Розглянуто основні та додаткові види сировини хлібобулочного та кондитерського виробництва. Наведено характеристику способів при- готування й оброблення тіста з пшеничного та житнього борошна та їхньої суміші. Роз- глянуто норми, методи визначення та контролю якості хліба, причини утворення дефек- тів. Описано технологію виготовлення й оздоблення борошняних кондитерських виробів. Представлено відомості про дієтичні вироби та вироби дитячого асортименту. Дано ха- рактеристику харчових інфекцій та отруєнь, показана необхідність дотримання умов ви- робництва і зберігання, термінів придатності виробів, досліджено систему стандартизації і сертифікації продукції, основні види контролю виробництва та якості готової продукції. Навчальний посібник розрахований на студентів напряму підготовки 6.051701 «Хар- чові технології та інженерія» для спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової про- дукції» та професій 7412 «Кондитер», 7412.2 «Пекар». Він буде такожкорисний працівни- кам кондитерської промисловості і системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням борошняних виробів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)

   6П8.3
   В 42


   Виданов , Константин Харитонович

    Мучные кондитерские изделия [Текст] / Константин Харитонович Виданов . - Москва : Пищепромиздат, 1962 - .
   Ч. 2 : Производство печенья, галет, крекеров, пряников и вафель. - 1962. - 234 с. - ). - Библиогр.: с. 227-232. - (В пер.) : 1 р.
РУБ 6П8.3
Рубрики: Техніка
   Кондитерські вироби--технології

   Борошняні вироби


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.2
   Е 50


    Елецкий, И. К.
    Микробиология хлеба и мучных кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие для училищ / И. К. Елецкий . - Москва : Пищевая промышленность, 1967. - 103 с. - (Учебное пособие для подготовки кадров массовых профессий). - Библиогр.: с. 100. - 14 к.
РУБ 6П8.2
Рубрики: Техніка
   Навчальні видання

   Хлібопекарське виробництво

   Кондитерські вироби--технології

   Хліб

   Мікробіологія


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.3
   П 18


    Парфененко, Валерия Васильевна.
    Производство кондитерских изделий с использованием нетрадиционного сырья [Текст] / Валерия Васильевна Парфененко, Михаил Беркович Эйнгор , Валентина Николаевна Никифорова. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 208 с. - Библиогр.: с. 203-206. - 70 к.
РУБ 6П8.33
Рубрики: Техніка
   Кондитерське виробництво

   Кондитерські вироби--технології

   Нетрадиційна сировина


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Эйнгор , Михаил Беркович; Никифорова, Валентина Николаевна ДЕТ
Свободных экз. нет