Б 100264 664 Н 73 Новікова, О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Новікова. - Вид. 2-ге, перероб. і допов. - Київ : [б. и.], 2017. - 540 с. - Бібліогр.: с.538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : (в опр.) : 264 грн.
Кондитерське виробництво Борошняні кондитерські вироби Навчальні видання для вищої школи Аннотация: У навчальному посібнику викладено комплексну технологію виробництва хлібобулоч- них і борошняних кондитерських виробів. Розглянуто основні та додаткові види сировини хлібобулочного та кондитерського виробництва. Наведено характеристику способів при- готування й оброблення тіста з пшеничного та житнього борошна та їхньої суміші. Роз- глянуто норми, методи визначення та контролю якості хліба, причини утворення дефек- тів. Описано технологію виготовлення й оздоблення борошняних кондитерських виробів. Представлено відомості про дієтичні вироби та вироби дитячого асортименту. Дано ха- рактеристику харчових інфекцій та отруєнь, показана необхідність дотримання умов ви- робництва і зберігання, термінів придатності виробів, досліджено систему стандартизації і сертифікації продукції, основні види контролю виробництва та якості готової продукції. Навчальний посібник розрахований на студентів напряму підготовки 6.051701 «Хар- чові технології та інженерія» для спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової про- дукції» та професій 7412 «Кондитер», 7412.2 «Пекар». Він буде такожкорисний працівни- кам кондитерської промисловості і системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням борошняних виробів. Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Экземпляры всего: 1 ДЕТ (1) Свободны: ДЕТ (1) |
6П8.3 В 42 Виданов , Константин Харитонович Мучные кондитерские изделия [Текст] / Константин Харитонович Виданов . - Москва : Пищепромиздат, 1962 - . Ч. 2 : Производство печенья, галет, крекеров, пряников и вафель. - 1962. - 234 с. - ). - Библиогр.: с. 227-232. - (В пер.) : 1 р. Рубрики: Техніка Кондитерські вироби--технології Борошняні вироби Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.2 Е 50 Елецкий, И. К. Микробиология хлеба и мучных кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие для училищ / И. К. Елецкий . - Москва : Пищевая промышленность, 1967. - 103 с. - (Учебное пособие для подготовки кадров массовых профессий). - Библиогр.: с. 100. - 14 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Хлібопекарське виробництво Кондитерські вироби--технології Хліб Мікробіологія Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.3 П 18 Парфененко, Валерия Васильевна. Производство кондитерских изделий с использованием нетрадиционного сырья [Текст] / Валерия Васильевна Парфененко, Михаил Беркович Эйнгор , Валентина Николаевна Никифорова. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 208 с. - Библиогр.: с. 203-206. - 70 к. Рубрики: Техніка Кондитерське виробництво Кондитерські вироби--технології Нетрадиційна сировина Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Эйнгор , Михаил Беркович; Никифорова, Валентина Николаевна ДЕТ Свободных экз. нет |