6П8.2 З-43 Зверева, Л. Ф. Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства [Текст] : учебник / Л. Ф. Зверева, З. С. Немцова, Н. П. Волкова. - Изд. 3-е. перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983. - 416 с. : ил. - Библиогр.: с. 412. - (В пер.) 95 к. Рубрики: Хлібопекарське виробництво Контроль--технохімічний Технології Навчальні видання Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Немцова, З. С.; Волкова, Н. П. ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.3 К 30 Кафка, Борис Вячеславович. Технохимический контроль кондитерского производства [Текст] : учебник для техникумов / Борис Вячеславович Кафка , Иосиф Саулович Лурье. - Москва : Пищевая промышленность, 1967. - 283 с. - Библиогр.: с. 276-277. - (В пер.) : 68 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Кондитерське виробництво Контроль--технохімічний Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Лурье, Иосиф Саулович ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8 П-75 Приймак, В. М.. Технология и технохимконтроль сахарного производства [Текст] : учебник / В. М. Приймак. - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1981. - 240 с. : ил., табл. - Библиогр.: с. 237. - (В пер.) : 65 к. Рубрики: Цукрове виробництво Технології Контроль--технохімічний Навчальні видання Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |