Поисковый запрос: (<.>S=харчові виробництва<.>) |
Общее количество найденных документов : 256
Показаны документы с 1 по 10 |
|
1.
| 6П8.6 Н 54
Неручев, М. В. Значение технической обработки,негодных для рынка, фруктов и основы правильного плодосушения [Текст] / М. В. Неручев. - Симферополь : Изд. Таврич. Губерн. Зем. Управы.Тип. Спиро, 1900. - 58 с. - Б. ц.РУБ 6П8.61 Рубрики: фрукти - переробка харчові виробництва
Экземпляры всего: 1 1 яр. (1) Свободны: 1 яр. (1) Найти похожие
|
2.
| Пв 228-19 36 Н 34
Наукові праці [Текст] : [збірник] / Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. и.], 1999 - . - Бібліогр. в кінці ст. Вип. 19 / голов. ред. М. Д. Захаров. - 1999. - 297 с., іл. - 8 грн.ББК 36я43+65.9(4УКР)306.7я43 Рубрики: харчові виробництва
Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) Найти похожие
|
3.
| Пв 228-21 36.82 Н 34
Наукові праці [Текст] : [збірник] / Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. и.], 1999 - . - Бібліогр. в кінці ст. Вип. 21 : Публікується за матеріалами ІІІ міжнар. наук.-практ. конф."Хлібопрдукти-2000" "Галузь хлібопродуктів на порозі ІІ тисячоліття" / Голов.ред.М.Д.Захаров. - 2001. - 371 с.: іл. - ISBN 966-571-063-Х : 8 грн.ББК 36.82я43+36.83я43 Рубрики: харчові виробництва
Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) Найти похожие
|
4.
| Пв 228-25 36 Н 34
Наукові праці [Текст] : [збірник] / Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. и.], 1999 - . - Бібліогр. в кінці ст. Вип. 25 / Голов.ред.Б.В.Єгоров. - 2003. - 258 с. : іл. - ISBN 966-571-063-Х : 8 грн 50к.ББК 36я43+65.9(4УКР)306.7я43 Рубрики: харчові виробництва
Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) Найти похожие
|
5.
| Пв 228-26 36 Н 34
Наукові праці [Текст] : [збірник] / Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. и.], 1999 - . - Бібліогр. в кінці ст. Вип. 26. - 2003. - 299 с. : іл. - ISBN 966-571-063-Х : 8 грн 50 к.ББК 36я43+65.9(4УКР)306.7я43 Рубрики: харчові виробництва
Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) Найти похожие
|
6.
| Б 56116 36 С 53
Снежкин, Юрий Федорович. Энергосберегающие технологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [Текст] / Ю.Ф.Снежкин,Лариса Антоновна Боряк,А.А.Хавин;НАН Украины,Ин-т техн.теплофизики. - К. : Наук.думка, 2004. - 226,[1] с. : ил. - Библиогр.: с.215-225. - ISBN 966-00-0158-4 : (в пер.): 32 грн 10к.ББК 36.819я9+36.97я9 Рубрики: харчові виробництва
Экземпляры всего: 1 х. (1) Свободны: х. (1) Найти похожие
|
7.
| Б 59274 36.8 З-14
Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах [Текст] : підруч.дя вищ.навч.закл. / Л.Л.Товажнянський,С.І.Бухкало,П.О.Капустенко,Є.І.Орлова;Нац.техн.ун-т "Харків.політех.ін-т". - К. : Центр навч.л-ри, 2005. - 495 с. : іл. - Бібліогр.: с.485-487. - ISBN 966-364-093-6 : (в опр.): 45 грн 5к.ББК 36.81я73 Рубрики: харчові виробництва
Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) Найти похожие
|
8.
| Б 62571 28.08 З-33
Запольський, Анатолій Кирилович. Екологізація харчових виробництв : підруч. для вищ. навч. закл. / Анатолій Кирилович Запольський, Анатолій Іванович Українець . - Киъв : Вища шк., 2005. - 422, [1] с. : іл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 966-642-294-8 : (в опр.) : 39 грн 70к.ББК 28.081я73+51.239я73 Рубрики: Харчові виробництва Екологізація виробництва Екологія--екологічна безпека
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Українець , Анатолій Іванович
ЗРФ Свободных экз. нет Найти похожие
|
9.
| Б 62444 65.30 М 12
Магомедов, Магомед Даниялович. Экономика отраслей пищевых производств [Текст] : учеб. пособие для вузов / Магомед Даниялович Магомедов, Алексей Витальевич Заздравных. - М. : Дашков и К, 2006. - 281 с. - Библиогр.: с. 281. - ISBN 5-94798-771-6 : (в пер.): 43 грн 56 к.ББК 65.306.75я73 Рубрики: Харчові виробництва
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Заздравных, Алексей Витальевич
т/о Свободных экз. нет Найти похожие
|
10.
| Б 73085 65.9(4УКР)3 І-46
Ільіна, С. Б. Контролінг процесів господарської діяльності в харчовій промисловості [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / С. Б. Ільіна, Т. С. Журба. - Київ : Професіонал, 2008. - 587 с. - Бібліогр.: с. 458-460. - ISBN 978-966-370-086-1 (в опр.) : 85 грн 70к.ББК 65.9(4УКР)306.7-2я73+65.306.7-2я73 Рубрики: Управління Харчові виробництва
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Журба, Т. С.
ВПНД Свободных экз. нет Найти похожие
|
|
|