В 7830 51.2 Д 75 Дроздова, Татьяна Михайловна. Физиология питания [Текст] : учеб. для вузов / Павел Евгеньевич Влощинский, В. М. Позняковский. - Новосибирск : Сиб. унив. изд-во, 2007. - 348, [2] с. : ил. - (Питание). - Библиогр.: с. 301-303. - ISBN 978-5-94087-693-9 (в пер.) : 118 грн 13к. Рубрики: Фізіологічні основи гігієни харчування Харчування Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ОПСГ Свободных экз. нет |
613 Б 90 Будагян, Ф. Е. Гигиена пищи и питания [Текст] : учеб. для студентов сан. фак. мед. ин-тов / Ф. Е. Будагян. - М. : МЕДГИЗ, 1945. - 339 с. : ил. - (В пер.) : 20 р 50 к. Рубрики: Раціональне харчування Фізіологічні основи гігієни харчування Харчування Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ЗФ Свободных экз. нет |
Б 94192 51.2 К 15 Кайрос, Наталия. Пробиотики и ферменты. Суперфуд XXI века [Текст] / Наталия Кайрос. - Санкт-Петербург [и др.] : Питер, 2013. - 213 с. - (Без таблеток. ru). - Библиогр. : с. 213. - ISBN 978-5-496-00141-0 : 32 грн. Содержание: Трофология - наука о питании . - С .20-59. Сфайротрофия . - С .61-81. Мозаика взглядров : [квинтэссенция, природа рака]. - С .82-93. Симбионт . - С .94-127. Враги? Союзники? : [ксенобиотики, паразиты]. - С .128-155. Ферментация и ферменты . - С .156-209. Рубрики: Пробіотики Раціональне харчування Фізіологічні основи гігієни харчування Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Экземпляры всего: 1 ЗРФ (1) Свободны: ЗРФ (1) |