Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:БД бібліографічних описів статей з періодичних видань (6)БД "Краєзнавство" (13)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=харчові підприємства<.>)
Общее количество найденных документов : 21
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-21   21-21 
1.
В 10322-3
   36.81
   М 38


    Машины и аппараты пищевых производств [Текст] : учеб. для вузов : в 3 кн. / под ред. В. А. Панфилова. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : КолосС, 2009 - . - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений).
   Кн.3. - 2007 с. : ил. - Библиогр.: с.2006-2007. - ISBN 978-5-9532-0754-6 : (в пер.) : 929 грн.
ББК 36.81-5я73
Рубрики: харчове обладнання
   харчові виробництва

   харчові підприємства

   хіміко-технологічні процеси

   навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
В 10322-1
   36.81
   М 38


    Машины и аппараты пищевых производств [Текст] : учеб. для вузов : в 3 кн. / под ред. В. А. Панфилова. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : КолосС, 2009 - . - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений).
   Кн. 1. - 607 с. : ил. - ISBN 978-5-9532-0509-2 : (в пер.) : 929 грн.
ББК 36.81-5я73
Рубрики: харчове обладнання
   харчові виробництва

   харчові підприємства

   хіміко-технологічні процеси

   навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)
Найти похожие

3.
В 10322-2
   36.81
   М 38


    Машины и аппараты пищевых производств [Текст] : учеб. для вузов : в 3 кн. / под ред. В. А. Панфилова. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : КолосС, 2009 - . - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений).
   Кн.2. - 1454 с. : ил. - ISBN 978-5-9532-0510-8 : (в пер.) : 929 грн.
ББК 36.81-5я73
Рубрики: харчове обладнання
   харчові виробництва

   харчові підприємства

   хіміко-технологічні процеси

   навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
Б 92205
   36
   К 56


    Ковалёва, Ирина Павловна.
    Методы исследования свойств сырья и продуктов питания [Текст] : учеб .пособие для вузов / Ирина Павловна Ковалёва , И. М. Титова, О. П. Чернега. - СПб. : Проспект Науки, 2012. - 150 с. - Библиогр.: с. 134-136. - ISBN 978-5-903090-67-9 : 514 грн.
ББК 36-1я73
Рубрики: харчові підприємства
   методи дослідження


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Титова, И. М.; Чернега, О. П.
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)
Найти похожие

5.
Б 91558
   65.9(4УКР)
   Б 48


    Березін, Олександр Вікторович.
    Технічне забеспечення підприємства [Текст] : навч.посіб.для вузів / Олександр Вікторович Березін, С. Р. Вахтін, М. І. Дрогомирецька. - Суми : Унів. кн., 2012. - 335 с. : ілюстр. - Бібліогр.: с. 325-335. - ISBN 978-966-680-601-0 : (в опр.): 211 грн.
ББК 65.9(4УКР)41-571я73
Рубрики: заготівля
   переробка

   харчові підприємства

   Україна

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Вахтін, С.Р.; Дрогомирецька, М.І.
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)
Найти похожие

6.
   6п7.5кр
   Р 97


    Рюмин, Владимир Владимирович.
    Устройство небольшого завода для кустарной добычи растительных жирных масел [Текст] : практ. рук. для устройства маслобойного завода с указанием сметы на оборудование такового и производства в нем кустарной добычи растительных жирных масел / Владимир Владимирович Рюмин. - С. Петербург : Изд. книгоизд-ва "Друг Кустаря", 1910. - 27 с. - Б. ц.
РУБ 6п7.572кр
Рубрики: Харчові виробництва
   Харчові підприємства

   Харчові масла

   Олії


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ЗФ, ДПК
Свободных экз. нет
Найти похожие

7.
Б 105547
   005
   І-62


   
    Інжиніринг систем внутрішньоуправлінської інформації підприємтсв та об'єднань [Текст] : монографія / С. В. Поздняков [та ін.] ; Вищ. навч. закл. "Міжрегіонал. акад. упр. персоналом", Нац. ун-т харч. технологій, Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування. - Херсон : Олді-плюс, 2018. - 348 с. - Бібліогр.: с.338-347. - ISBN 978-966-289-183-6 (в опр.) : 235 грн.
УДК
Рубрики: Інформаційні системи
   Інформаційно-керуючі системи

   Харчові підприємства

   Україна
Аннотация: У монографії розглянуто теоретичні положення, методичні та практичні рекомендації щодо інжинірингу систем внутрішньоуправлінської інформації на вітчизняних підприємствах та їх об`єднаннях. В роботі розроблено та рекомендовано до впровадження концепцію інжинірингу (формування) системи внутрішньоуправлінської інформації підприємств та об`єднань у ринкових умовах, яку можуть використовувати фахівці підприємств для вироблення власної оптимальної моделі системи з метою забезпечення управлінських потреб. Обґрунтовано комплексний метод технології впровадження системи внутрішньоуправлінської інформації підприємства. Для вирішення завдання відбору програмного продукту у процесі автоматизації систем внутрішньоуправлінської інформації запропоновано використовувати розроблений критерій оцінки рівня якості. Розроблено модель системи внутрішньоуправлінської інформації з урахуванням специфіки діяльності виробничої корпорації харчової галузі.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Поздняков, С. В.; Кузьмін, О. В.; Кійко, В. В.; Акімова, Л. М.; Вищ. навч. закл. "Міжрегіонал. акад. упр. персоналом"; Нац. ун-т харч. технологій; Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування
Экземпляры всего: 1
ОК/ДЕТ (1)
Свободны: ОК/ДЕТ (1)
Найти похожие

8.
Б 106746
   579
   М 71


   
    Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Л. В. Капрельянц [та ін.]. - Стер. вид. - Херсон : Олді-плюс, 2020. - 478 с. - Бібліогр. в кінці тем. - ISBN 978-966-289-145-4 (в опр.) : 360 грн.
УДК
Рубрики: Харчові підприємства
   Мікроорганізми

   Харчова промисловість

   Санітарна мікробіологія

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: У навчальному посібнику викладений теоретичний і експериментальний матеріал із дисципліни "Мікробіологія харчових виробництв", яка є однією з базових для фахової підготовки бакалаврів із технологій харчових виробництв. Наведений у виданні матеріал спрямований на набуття студентами знань і практичних навичок у сфері управління технологіями та якістю харчових продуктів за мікробіологічними показниками. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 "Харчові технології", аспірантів та спеціалістів, які працюють у сфері мікробіології харчових виробництв.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Капрельянц [та ін.], Л. В.
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)
Найти похожие

9.
Б 105030
   331
   В 65


    Войналович, Олександр Володимирович.
    Охорона праці в галузі (харчові технології) [Текст] : підруч. для спец. "Харчові технології", спец. "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" / Олександр Володимирович Войналович, Євгенія Іванівна Марчишина ; Нац. ун-т біоресупсів і природокористування України. - Київ : ЦУЛ, 2018. - 581 с. : іл. - ISBN 978-611-01-1228-4 : 383 грн.
УДК
Рубрики: Охорона
   Харчові підприємства

   Рибні продукти

   Виробничий шум

Аннотация: У підручнику представлено вимоги до забезпечення нормативних умов праці на підприємствах з переробки риби та інших водних біоресурсів. Описано організаційні засади та документальне забезпечення функціонування системи управління охороною праці, вимоги безпеки на різноманітних технологічних процесах обробляння риби та інших водних біоресурсів, особливості забезпечення електро- і пожежної безпеки на підприємствах галузі. Підручник призначено студентам спеціальності «Харчові технології», а також для керівників та інших посадових осіб, які відповідають за безпеку виконання робіт на підприємствах з переробки риби та інших водних біоресурсів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Марчишина, Євгенія Іванівна; Нац. ун-т біоресупсів і природокористування України
Экземпляры всего: 1
ОК/ДЕТ (1)
Свободны: ОК/ДЕТ (1)
Найти похожие

10.
   6П8
   Ж 15


    Жадан, Виктор Захарьевич.
    Теплофизические основы хранения сочного растительного сырья на пищевых предприятиях [Текст] / Виктор Захарьевич Жадан . - Москва : Пищевая промышленность, 1976. - 240 с. - Библиогр.: с. 224-232. - (В пер.) : 1 р. 82 к.
РУБ 6П8
Рубрики: Техніка
   Харчові підприємства

   Зберігання

   Сировина


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

 1-10    11-21   21-21 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)