Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:БД бібліографічних описів статей з періодичних видань (16)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Хліб<.>)
Общее количество найденных документов : 21
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-21   21-21 
1.
   6Т4.3кр
   О-14


    Обзор хлебной торговли и деятельности Николаевского порта... [Текст] / Николаев. Бирж. Ком. - Николаев : Электро-печатня А. Г. Шнейдера.
   ...за 1911 год. - 1912. - 27 с.: табл. - Б. ц.
РУБ 6Т4.3кр+33М8кр
Рубрики: Порти
   Економіка

   Хліб

   Миколаїв

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ДПК (1)
Свободны: ДПК (1)
Найти похожие

2.
   6Т4.3кр
   О-14


    Обзор хлебной торговли и деятельности Николаевского порта... [Текст] / Николаев. Бирж. Ком. - Николаев : Тип. И. А. Фефербойма.
   ...за 1912 год. - 1913. - 34 с.: табл. - Б. ц.
РУБ 6Т4.3кр+33М8кр
Рубрики: Порти
   Економіка

   Хліб

   Миколаїв

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека , ДПК
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
Б 34683
   63.3(4Укр)
   Н 62


    Никитин, Василий Иванович.
    Николаевская хлебная биржа : прошлое и настоящее [Текст] / Василий Иванович Никитин. - Николаев : Жовтневая тип., 1993. - 120 с. - 1 800 крб., 27 крб.
УДК
ББК 63.3(4Укр-4Мик)кр
Рубрики: Біржі
   Хліб

   Торгівля - історія

   Підприємства миколаївські

   Історія міст--Миколаїв, місто (Мк)

   Миколаїв, місто (Мк)

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ДПК (1)
Свободны: ДПК (1)
Найти похожие

4.
   6П8.2
   Е 50


    Елецкий, И. К.
    Микробиология хлеба и мучных кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие для училищ / И. К. Елецкий . - Москва : Пищевая промышленность, 1967. - 103 с. - (Учебное пособие для подготовки кадров массовых профессий). - Библиогр.: с. 100. - 14 к.
РУБ 6П8.2
Рубрики: Техніка
   Навчальні видання

   Хлібопекарське виробництво

   Кондитерські вироби--технології

   Хліб

   Мікробіологія


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
Б 95249.
   36.86
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Новікова. - Вид. 2-ге, перероб. та допов. - Київ : Ліра-К, 2016. - 539 с. - Бібліогр.: с.538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : (в опр.) : 160 грн.
УДК
ББК 36.865-64я73
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво-технологія

   Борошняні вироби

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: У навчальному посібнику викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Розглянуто основні та додаткові види сировини хлібобулочного та кондитерського виробництва. Наведено характеристику способів приготування й оброблення тіста з пшеничного та житнього борошна та їхньої суміші. Розглянуто норми, методи визначення та контролю якості хліба, причини утворення дефектів. Описано технологію виготовлення й оздоблення борошняних кондитерських виробів. Представлено відомості про дієтичні вироби та вироби дитячого асортименту. Дано характеристику харчових інфекцій та отруєнь, показана необхідність дотримання умов виробництва і зберігання, термінів придатності виробів, досліджено систему стандартизації і сертифікації продукції, основні види контролю виробництва та якості готової продукції. Навчальний посібник розрахований на студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» для спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції» та професій 7412 «Кондитер», 7412.2 «Пекар». Він буде такожкорисний працівникам кондитерської промисловості і системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням борошняних виробів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

6.
В 12583
   664
   Л 12


    Лаврентьева, Галина.
    Выпекаем домашний хлеб, лепешки, лаваш, булочки : более 100 рецептов [Текст] / Галина Лаврентьева. - Харьков : [б. и.], 2015. - 208 с. - (Рекомендация "Все буде добре"). - ISBN 978-966-14-8750-4 : (в пер.) : 130 грн.
УДК
Рубрики: Хлібні вироби
   Хліб

   Домашня кулінарія

Аннотация: Хлеб пшеничный, ржаной, кукурузный, ореховый, луковый, с отрубями, сухофруктами, цукатами, маслинами, имбирем... С этой книгой вам гарантирован кулинарный успех! В нее вошли 120 проверенных рецептов хлебных изделий, которые вы можете без особых усилий испечь дома. И все это не только вкуснее, но и намного полезнее и дешевле магазинной продукции. Каждый рецепт снабжен подробным описанием приготовления и цветной иллюстрацией. Готовьте с удовольствием и удивляйте друзей и близких своими кулинарными талантами! Хлеб с орехами. Городская булка. Плетеный калач. Творожные булочки. Чиабатта. Армянский и грузинский лаваш. Рогалики с корицей и др.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

7.
   6П8.2
   К-24


    Кармазин, Виктор
    Наш хлеб [Текст] : документальное повествование о хлебе / Виктор Кармазин. - Москва : Правда, 1986. - 448 с. : ил. - 80 к.
РУБ 6П8.2
Рубрики: Хліб
   Історія


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

8.
Б 107409
   664
   Д 75


    Дробот, Віра Іванівна.
    Довідник з технології хлібопекарського виробництва [Текст] : навч. посіб. для закл. вищ. освіти / Віра Іванівна Дробот. - 2-ге вид., перероб. і допов. - Київ : ПрофКнига, 2019. - 580 с. - Бібліогр.: с. 572-573. - Присвяч. 135-річчю Нац. ун-ту харч. технологій . - ISBN 978-617-7762-01-9 (в опр.) : 400 грн.
УДК
Рубрики: Хліб
   Технологія

Аннотация: У довіднику розглянуто вимоги до якості сировини, висвітлено питання її взаємозаміни, підготовки до виробництва, викладено традиційні та прискорені способи виробництва, хлібобулочних і бубличних виробів, простих і здобних сухарів. Подано розрахунки виробничих рецептур, виходу виробів, технологічного плану виробництва. Наведено методи контролю сировини, технологічного процесу та якості готової продукції згідно з діючими нормативним документами. Представлено питання мікробіологічного забезпечення виробництва, санітарно-гігієнічні вимоги до нього. Довідник призначений для студентів вищих навчальних закладів відповідних спеціальностей і широкого кола інженерно-технічних працівників хлібопекарської промисловості.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)
Найти похожие

9.
Б 107379
   664
   Б 83


   
    Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба [Текст] : монографія / В. І. Дробот [и др.] ; за ред. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : ПрофКнига, 2018. - 188 с. - Бібліогр.: с. 181-183. - ISBN 978-966-97641-4-0 (в опр.) : 150 грн.
УДК
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво

   Борошно

   Зерноборошняні продукти

Аннотация: У монографії розглянуто хімічний склад і технологічні властивості борошна стародавніх пшениць полби, спельти та однозернянки, цільнозер-нового борошна з сучасних пшениць, пластівців круп’яних культур і шро-тів рослинної сировини. Наведено результати досліджень з визначення ефективності їх використання в технології хліба з оздоровчими властивос-тями, висвітлено інформацію щодо результатів дослідження впливу цієї сировини на перебіг процесів дозрівання тіста, фізико-хімічні та органоле-птичні показники якості хліба, його споживчі властивості та фізіологічну цінність.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І.; Михонік, Л. А.; Семенова, А. Б.; Лендиш, Н. О.; Дробот, В. І. \за ред.\; Нац. ун-т харч. технологій
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)
Найти похожие

10.
   6П8.2
   П 20


    Патт, В. А.
    Наш хлеб [Текст] / В. А. Патт. - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1984. - 57 с. - 15 к.
РУБ 6П8.21
Рубрики: Техніка
   Хліб

   Хлібні вироби


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

 1-10    11-21   21-21 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)