Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:БД бібліографічних описів статей з періодичних видань (19)Корпоративний каталог районних ЦБ області (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Хлібопекарське виробництво<.>)
Общее количество найденных документов : 18
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-18 
1.
Б 66647
   36.83
   К 17


    Калачёв, Михаил Васильевич.
    Поточные линии и оборудование хлебобулочного и макаронного производства [Текст] : учеб.пособие для нач.профобразования / Михаил Васильевич Калачев. - М. : Дрофа, 2006. - 128 с. - (Начальное профессиональное образование). - Библиогр.: с. 126. - ISBN 5-358-01294-Х : (в пер.): 27 грн 09к.
ББК 36.83я722
Рубрики: хлібопекарське виробництво

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова т/о
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
В 8045
   36.8кр
   Т 36


    Теслер, Леонид Иосифович.
    А. Ишхнели : Мне доверено судьбой [Текст] / Леонид Иосифович Теслер, Иосиф Ильич Струк. - Николаев : ЧП Шамрай, 2008. - 192 с. : ил. - 40 грн.
ББК 36.83г (4УКР)кр
Рубрики: Хлібозаводи
   Хлібопекарське виробництво

   Діячі миколаївські

   Персоналії--підприємці

   Підприємства миколаївські

   Заводи миколаївські


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Струк, Иосиф Ильич; Ішхнелі, Анзор Шотович \о нем\
Экземпляры всего: 1
ДПК (1), ДЕТ
Свободны: ДПК (1)
Найти похожие

3.
Б 80349
   36.83
   П 22


    Пашук, Зинаида Николаевна.
    Технология производства хлебобулочных изделий. Справочник [Текст] / Т.К.Апет, И.И.Апет. - СПб. : ГИОРД, 2009. - 396 с. : ил. - ISBN 978-5-98879-065-5 : (в пер.): 357 грн 72 к.
ББК 36.83-6я2
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   хлібні вироби


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
Б 83974
   36.8
   А 76


    Апет, Тамара Константиновна.
    Сырье и материалы хлебопекарного и кондитерского производства [Текст] : учеб. пособие / Тамара Константиновна Апет, З. Н. Пашук. - Минск : Техноперспектива, 2009. - 364 с. - ISBN 978-985-6591-61-0 (в пер.) : 738 грн 8 к.
ББК 36.83-3я722+36.86-3я722
Рубрики: хлібопекарське виробництво
   хліб

   кондитерські вироби

   кондитерське виробництво


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Пашук, Зинаида Николаевна ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
Б 95249
   36.8
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Новікова. - Вид. 2-ге, переробл. та допов. - Київ : Ліра-К, 2014. - 538 с. : іл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 120 грн.
ББК 36.865-64я73
Рубрики: Хліб- технологія
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво

   Борошняні кондитерські вироби

   Навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ДЕП (1)
Свободны: ДЕП (1)
Найти похожие

6.
В 11932
   36.8
   Р 98


    Рябинина, Оксана.
    Домашний хлеб. Выпекаем в хлебопечке [Текст] : хлеб, кексы, бисквиты. / Оксана Рябинина. - Харьков ; Белгород : Клуб семейн. досуга, 2014. - 207 с. : цв. ил. - (Секреты домашней пекарни). - ISBN 978-966-14-6806-0 : (в пер.) : 143 грн.
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 2
ДЕТ (1), ЗРФ (1)
Свободны: ДЕТ (1), ЗРФ (1)
Найти похожие

7.
В 12829
   664
   Т 38


   
    Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Нац. унів. харч. технол. ; за ред. В. І. Дробот. - Київ : Кондор, 2015. - 971 с. : іл. - Бібліогр.: с. 930-950. - ISBN 978-617-7278-26-8 : (в опр.) : 576 грн.
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   Харчові виробництва

   Хлібні вироби

   Хлібозаводи

   Технічний контроль


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І. \ред.\; Нац. унів. харч. технол.
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

8.
Б 100790
   664
   І-66


   
    Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів [Текст] : монографія / В. І. Дробот [та ін.]. - Київ : Кондор, 2016. - 241 с. : іл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-617-7278-75-6 : 156 грн.
УДК
Рубрики: Хлібні вироби
   Іновації

   Хлібопекарське виробництво


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І.
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

9.
В 2837
   36.83
   М 59


   
    Миколаївський комбінат хлібопродуктів [Текст]. - Миколаїв : [б. и.], [1998]. - 16 с. : іл. - 80 к.
ББК 36.83кр
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   Харчові виробництва

   Підприємства миколаївські

   Миколаїв, місто (Мк)

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ДПК
Свободных экз. нет
Найти похожие

10.
Б 100264.
   664
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Новікова. - Вид. 2-ге, перероб. та допов. - Київ : Ліра-К, 2018. - 538 с. : іл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 (в опр.) : 330 грн.
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   Харчові виробництва

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: У навчальному посібнику викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Розглянуто основні та додаткові види сировини хлібобулочного та кондитерського виробництва. Наведено характеристику способів приготування й оброблення тіста з пшеничного та житнього борошна та їхньої суміші. Розглянуто норми, методи визначення та контролю якості хліба, причини утворення дефектів. Описано технологію виготовлення й оздоблення борошняних кондитерських виробів. Представлено відомості про дієтичні вироби та вироби дитячого асортименту. Дано характеристику харчових інфекцій та отруєнь, показана необхідність дотримання умов виробництва і зберігання, термінів придатності виробів, досліджено систему стандартизації і сертифікації продукції, основні види контролю виробництва та якості готової продукції. Навчальний посібник розрахований на студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» для спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції» та професій 7412 «Кондитер», 7412.2 «Пекар». Він буде такожкорисний працівникам кондитерської промисловості і системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням борошняних виробів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

 1-10    11-18 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)