Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:БД бібліографічних описів статей з періодичних видань (16)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Хліб<.>)
Общее количество найденных документов : 21
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-21   21-21 
1.
Б 83974
   36.8
   А 76


    Апет, Тамара Константиновна.
    Сырье и материалы хлебопекарного и кондитерского производства [Текст] : учеб. пособие / Тамара Константиновна Апет, З. Н. Пашук. - Минск : Техноперспектива, 2009. - 364 с. - ISBN 978-985-6591-61-0 (в пер.) : 738 грн 8 к.
ББК 36.83-3я722+36.86-3я722
Рубрики: хлібопекарське виробництво
   хліб

   кондитерські вироби

   кондитерське виробництво


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Пашук, Зинаида Николаевна ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
   338т8
   Б 82


    Бориневич, А. С.
    Очерк хлебной тоговли в Одессе [Текст] : прил. к "Сб. Херсон. Земства" за 1890 г. ; № 3 / А. С. Бориневич. - Одесса : Изд. Херсон. Губерн. Зем. Управы. "Славян. тип." Н. Хрисогелоса, 1890. - 110 с., [4] л. табл. - С прил. объясн. зап. инж. Э. Г. Гарриса к проекту зем. элеваторов в Одессе. - Б. ц.
РУБ 338т8
Рубрики: торгівля
   хліб

   зерносховища

   Одеса

   Російська імперія


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ЗФ
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
Б 107379
   664
   Б 83


   
    Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба [Текст] : монографія / В. І. Дробот [и др.] ; за ред. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : ПрофКнига, 2018. - 188 с. - Бібліогр.: с. 181-183. - ISBN 978-966-97641-4-0 (в опр.) : 150 грн.
УДК
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво

   Борошно

   Зерноборошняні продукти

Аннотация: У монографії розглянуто хімічний склад і технологічні властивості борошна стародавніх пшениць полби, спельти та однозернянки, цільнозер-нового борошна з сучасних пшениць, пластівців круп’яних культур і шро-тів рослинної сировини. Наведено результати досліджень з визначення ефективності їх використання в технології хліба з оздоровчими властивос-тями, висвітлено інформацію щодо результатів дослідження впливу цієї сировини на перебіг процесів дозрівання тіста, фізико-хімічні та органоле-птичні показники якості хліба, його споживчі властивості та фізіологічну цінність.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І.; Михонік, Л. А.; Семенова, А. Б.; Лендиш, Н. О.; Дробот, В. І. \за ред.\; Нац. ун-т харч. технологій
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)
Найти похожие

4.
Б 84656
   36.83
   В 84


   
    Всё о домашнем хлебе : лучшие рецепты [Текст] / сост. И. А. Зайцева. - М. : РИПОЛ классик, 2010. - 255 с. : ил. - ISBN 978-5-386-02095-8 (в пер.) : 67 грн.
ББК 36.83
Рубрики: хліб
   хлібні вироби


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
Б 107409
   664
   Д 75


    Дробот, Віра Іванівна.
    Довідник з технології хлібопекарського виробництва [Текст] : навч. посіб. для закл. вищ. освіти / Віра Іванівна Дробот. - 2-ге вид., перероб. і допов. - Київ : ПрофКнига, 2019. - 580 с. - Бібліогр.: с. 572-573. - Присвяч. 135-річчю Нац. ун-ту харч. технологій . - ISBN 978-617-7762-01-9 (в опр.) : 400 грн.
УДК
Рубрики: Хліб
   Технологія

Аннотация: У довіднику розглянуто вимоги до якості сировини, висвітлено питання її взаємозаміни, підготовки до виробництва, викладено традиційні та прискорені способи виробництва, хлібобулочних і бубличних виробів, простих і здобних сухарів. Подано розрахунки виробничих рецептур, виходу виробів, технологічного плану виробництва. Наведено методи контролю сировини, технологічного процесу та якості готової продукції згідно з діючими нормативним документами. Представлено питання мікробіологічного забезпечення виробництва, санітарно-гігієнічні вимоги до нього. Довідник призначений для студентів вищих навчальних закладів відповідних спеціальностей і широкого кола інженерно-технічних працівників хлібопекарської промисловості.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)
Найти похожие

6.
   6П8.2
   Е 50


    Елецкий, И. К.
    Микробиология хлеба и мучных кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие для училищ / И. К. Елецкий . - Москва : Пищевая промышленность, 1967. - 103 с. - (Учебное пособие для подготовки кадров массовых профессий). - Библиогр.: с. 100. - 14 к.
РУБ 6П8.2
Рубрики: Техніка
   Навчальні видання

   Хлібопекарське виробництво

   Кондитерські вироби--технології

   Хліб

   Мікробіологія


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

7.
Б 98152
   36.9
   К 17


    Калугина, Лидия А.
    Готовим в хлебопечке [Текст] / Лидия А. Калугина. - Москва : Аделант, 2014. - 158, [1] с. - (Домашняя библиотека). - На пер. : Хлеб, булочки и караваи. Пироги, пирожки, пицца. Торты, куличи и вафли. Варенье и джемы. - ISBN 978-5-93642-361-1 : (в пер.) : 85 грн.
ББК 36.992.2
Рубрики: Борошняні вироби
   Хліб

   Хлібні вироби

   Борошняні кондитерські вироби

   Торти

   Борошняні кулінарні вироби


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

8.
   6П8.2
   К-24


    Кармазин, Виктор
    Наш хлеб [Текст] : документальное повествование о хлебе / Виктор Кармазин. - Москва : Правда, 1986. - 448 с. : ил. - 80 к.
РУБ 6П8.2
Рубрики: Хліб
   Історія


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

9.
В 12583
   664
   Л 12


    Лаврентьева, Галина.
    Выпекаем домашний хлеб, лепешки, лаваш, булочки : более 100 рецептов [Текст] / Галина Лаврентьева. - Харьков : [б. и.], 2015. - 208 с. - (Рекомендация "Все буде добре"). - ISBN 978-966-14-8750-4 : (в пер.) : 130 грн.
УДК
Рубрики: Хлібні вироби
   Хліб

   Домашня кулінарія

Аннотация: Хлеб пшеничный, ржаной, кукурузный, ореховый, луковый, с отрубями, сухофруктами, цукатами, маслинами, имбирем... С этой книгой вам гарантирован кулинарный успех! В нее вошли 120 проверенных рецептов хлебных изделий, которые вы можете без особых усилий испечь дома. И все это не только вкуснее, но и намного полезнее и дешевле магазинной продукции. Каждый рецепт снабжен подробным описанием приготовления и цветной иллюстрацией. Готовьте с удовольствием и удивляйте друзей и близких своими кулинарными талантами! Хлеб с орехами. Городская булка. Плетеный калач. Творожные булочки. Чиабатта. Армянский и грузинский лаваш. Рогалики с корицей и др.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

10.
Б 34683
   63.3(4Укр)
   Н 62


    Никитин, Василий Иванович.
    Николаевская хлебная биржа : прошлое и настоящее [Текст] / Василий Иванович Никитин. - Николаев : Жовтневая тип., 1993. - 120 с. - 1 800 крб., 27 крб.
УДК
ББК 63.3(4Укр-4Мик)кр
Рубрики: Біржі
   Хліб

   Торгівля - історія

   Підприємства миколаївські

   Історія міст--Миколаїв, місто (Мк)

   Миколаїв, місто (Мк)

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ДПК (1)
Свободны: ДПК (1)
Найти похожие

 1-10    11-21   21-21 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)