Б 100766 664.8 Ф 50 Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Анатолій Іванович Соколенко [та ін.]. - Київ : Кондор, 2015. - 324 с. : іл. - Бібліогр.: с. 322-324. - ISBN 978-617-7278-05-3 : 180 грн.
Обробка сировини Консервування Навчальні посібники для вищої школи Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Соколенко, Анатолій Іванович Экземпляры всего: 1 ДЕТ (1) Свободны: ДЕТ (1) |
Б 100766. 664.8 Ф 50 Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Анатолій Іванович Соколенко, Володимир Антонович Піддубний, Віталій Миколайович Гіджеліцький [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2018. - 324 с. : іл. - Бібліогр.: с. 322-324. - ISBN 978-617-7278-05-3 : 247 грн.
Обробка сировини Консервування Навчальні посібники для вищої школи Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Соколенко, Анатолій Іванович; Піддубний, Володимир Антонович; Гіджеліцький, Віталій Миколайович; Нац. ун-т харч. технологій Экземпляры всего: 1 ОК/ДЕТ (1) Свободны: ОК/ДЕТ (1) |
6П9.1 Ф 72 Флинк, Юрий Ефимович. Механизация кожевенного производства [Текст] / Юрий Ефимович Флинк, Георгий Августинович Пискорский, Виталий Васильевич Горбань. - Киев : Техніка, 1985. - 168 с. - (Библиотека передового опыта). - Библиогр.: с. 167. - 40 к. Рубрики: Техніка Шкіряне виробництво Механізація Обробка сировини Транспортування Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Пискорский, Георгий Августинович; Горбань, Виталий Васильевич ЗРФ Свободных экз. нет |