Б 67881 36.8 П 84 Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] / Анатолій Микитович Поперечний,О.І.Черевко,В.Б.Гаркуша та ін.;За ред.А.М.Поперечного. - К. : Центр учб.л-ри, 2007. - 301 с. - Бібліогр.: с.301. - ISBN 966-364-413-3 : (в опр.): 39 грн 40к.
Рубрики: харчові виробництва - процеси Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова т/о Свободных экз. нет |
6П7.57 Г 85 Гринберг, Галина. Модифицированные жиры [Текст] / Галина Гринберг, Ганна Щепаньская ; пер. с польск. Н. Н. Ершова ; ред.: Н. В. Венгерова, Э. И. Горшкова, И. В. Михайлова. - Москва : Пищевая промышленность, 1973. - 105 с. - Библиогр.: с. 103-105. - 33 к. Рубрики: Техніка Харчові виробництва - процеси Модифіковані жири Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Щепаньская, Ганна; Ершова, Н. Н. \пер. с польск.\; Венгерова, Н. В. \ред.\; Горшкова, Э. И. \ред.\; Михайлова, И. В. \ред.\ ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8 Г 78 Грачев, Юрий Павлович. Моделирование и оптимизация тепло- и массообменных процессов пищевых производств [Текст] / Юрий Павлович Грачев , Анатолий Кузьмич Тубольцев , Виктор Кузьмич Тубольцев. - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1984. - 215 с. - Библиогр.: с. 208-213. - 2 р. 20 к. Рубрики: Техніка Харчові виробництва - процеси Теплообмін Математичні моделі Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Тубольцев , Анатолий Кузьмич; Тубольцев, Виктор Кузьмич ДЕТ Свободных экз. нет |