Б 69541 51.2 В 80 Вплив харчування на здоров'я людини [Текст] : підручник / Василь Павлович Пішак [та ін.]; за ред. М. М. Радька . - Чернівці : Книги-XXI, 2006. - 499 с. - Бібліогр. : с. 409-412. - ISBN 966-8653-45-9 : (в опр. ) : 64 грн. Рубрики: Раціональне харчування Харчування--діти Харчові отруєння Харчові продукти - хімічні властивості Лабораторні дослідження Забруднення продуктів харчування Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека х., ЗРФ Свободных экз. нет |
В 10901 24 С 44 Скоробогатий, Ярослав Петрович. Харчова хімія [Текст] : навч.посіб.для вузів / Ярослав Петрович Скоробогатий, А. В. Гузій, О. М. Заверуха. - Львів : Новий Світ-2000, 2012. - 513 с. - Бібліогр.: с. 508. - ISBN 978-966-418-203-1 : 136 грн.
Рубрики: харчові продукти - хімічні властивості харчування Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Гузій, А.В.; Заверуха, О.М. Экземпляры всего: 1 ВПНД (1) Свободны: ВПНД (1) |
6П8 К 89 Кузнецов, Дмитрий Иванович . Унифицированная система методов выделения и количественного определения липидов пищевых продуктов [Текст] / Дмитрий Иванович Кузнецов , Наталья Львовна Гришина. - Москва : Пищевая промышленность, 1977. - 72 с. - Библиогр.: с. 66-69. - 25 к. Рубрики: Техніка Харчові продукти - хімічні властивості Ліпіди Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Гришина, Наталья Львовна ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8 П 36 Пищевые продукты с промежуточной влажностью [Текст] / пер. англ. А. Н. Иваненко ; под ред. А. Ф. Наместникова. - Москва : Пищевая пром-сть, 1980. - 208 с. - Библиогр. в конце тем. . - 1 р 10 к. Рубрики: Техніка Харчові виробництва Харчові продукти - хімічні властивості Якість Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Иваненко, А. Н. \пер. англ.\; Наместников, А. Ф. \ред.\ ДЕТ Свободных экз. нет |