Б 68694 65.9(4УКР)3 О-64 Організація і планування виробництва (на прикладах харчової промисловості) [Текст] : навч.посіб. / Авт.: В.К.Костюк,Н.В.Воінова,Л.Г.Цимбалюк та ін.;За заг.ред.Володимира Купріяновича Костюка. - К. : Ун-т "Україна", 2006. - 330 с. - ISBN 966-388-062-7 : 45 грн 90к. Рубрики: організація - виробництво Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова т/о Свободных экз. нет |
Б52178 65.9(4УКР)30 П 30 Петрович, Йосиф Михайлович. Організація виробництва [Текст] : підруч.для вищ.навч.закл. / Галина Миронівна Захарчин;Відп.за вип.В.М.Піча. - Львів : "Магнолія плюс", 2005. - 399 с. - (Вища освіта в Україні). - Бібліогр.: с.396-398. - ISBN 966-8340-19-1 : (в опр.): 47 грн 60к. Рубрики: організація - виробництво Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова т/о Свободных экз. нет |
6П7.5 П 42 Повышение эффективности сырьевого хозяйства на маслозаводах [Текст] / И. И. Белохвостиков . - Москва : Пищевая промышленность, 1978. - 152 с. - Библиогр.: с. 148-150. - 40 к. Рубрики: Техніка Техніка Олії--харчові Організація - виробництво Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Белохвостиков , И. И. ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.3 В 19 Васильева , Елена Владимировна. Основы экономики, организации и планирования кондитерского производства [Текст] : учеб. пособия для училищ / Елена Владимировна Васильева . - Москва : Пищевая промышленность, 1970. - 240 с. - Библиогр.: с. 238. - 29 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Кондитерське виробництво Організація - виробництво Планування Управління Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.9 Л 36 Левитский, Константин Иванович. Организация предприятий общественного питания [Текст] : учебник для техникумов / Константин Иванович Левитский , Борис Михайлович Скворцов . - Изд. 2-е, перераб. - Москва : Экономика, 1968. - 309 с. - Библиогр.: с. 305. - (В пер.) : 85 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Громадське харчування Підприємства Організація - виробництво Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Скворцов , Борис Михайлович ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.9 Т 23 Татарская, Лариса Львовна. Детская кулинария и организация производства детского питания [Текст] : учебник для училищ / Лариса Львовна Татарская, Нина Григорьевна Бутейкис. - Москва : Выс. шк., 1981. - 335 с. - (В пер.) : 70 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Дитяча кулінарія Організація - виробництво Дитяче харчування Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Бутейкис, Нина Григорьевна ДЕТ Свободных экз. нет |
6П9.3 А 78 Апыхтина, М. Н. Организация производства в отделочных цехах швейных предприятий [Текст] / М. Н. Апыхтина. - Москва : Легкая индустрия, 1980. - 176 с. - Библиогр.: с. 175. - 50 к. Рубрики: Техніка Швейне виробництво-швейна промисловість- технологія Організація - виробництво Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П9.2 З-72 Знаменский, А. К. Технический контроль в трикотажном производстве [Текст] / А. К. Знаменский, А. Г. Кузнецова. - Москва : Легкая индустрия, 1968. - 217 с. - Библиогр.: с. 213-214. - (В пер.) : 84 к. Рубрики: Трикотажне виробництво Технічний контроль Організація - виробництво Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Кузнецова, А. Г. ДЕТ Свободных экз. нет |