Б 68694
   65.9(4УКР)3
   О-64


   
    Організація і планування виробництва (на прикладах харчової промисловості) [Текст] : навч.посіб. / Авт.: В.К.Костюк,Н.В.Воінова,Л.Г.Цимбалюк та ін.;За заг.ред.Володимира Купріяновича Костюка. - К. : Ун-т "Україна", 2006. - 330 с. - ISBN 966-388-062-7 : 45 грн 90к.
ББК 65.9(4УКР)30-801я73+65.9(4УКР)231.6я73
Рубрики: організація - виробництво

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова т/о
Свободных экз. нет

Б52178
   65.9(4УКР)30
   П 30


    Петрович, Йосиф Михайлович.
    Організація виробництва [Текст] : підруч.для вищ.навч.закл. / Галина Миронівна Захарчин;Відп.за вип.В.М.Піча. - Львів : "Магнолія плюс", 2005. - 399 с. - (Вища освіта в Україні). - Бібліогр.: с.396-398. - ISBN 966-8340-19-1 : (в опр.): 47 грн 60к.
ББК 65.9(4УКР)30-801я73+65.30-801я73
Рубрики: організація - виробництво

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова т/о
Свободных экз. нет

   6П7.5
   П 42


   
    Повышение эффективности сырьевого хозяйства на маслозаводах [Текст] / И. И. Белохвостиков . - Москва : Пищевая промышленность, 1978. - 152 с. - Библиогр.: с. 148-150. - 40 к.
РУБ 6П7.572
Рубрики: Техніка
   Техніка

   Олії--харчові

   Організація - виробництво


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Белохвостиков , И. И. ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.3
   В 19


    Васильева , Елена Владимировна.
    Основы экономики, организации и планирования кондитерского производства [Текст] : учеб. пособия для училищ / Елена Владимировна Васильева . - Москва : Пищевая промышленность, 1970. - 240 с. - Библиогр.: с. 238. - 29 к.
РУБ 6П8.33
Рубрики: Техніка
   Навчальні видання

   Кондитерське виробництво

   Організація - виробництво

   Планування

   Управління


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.9
   Л 36


    Левитский, Константин Иванович.
    Организация предприятий общественного питания [Текст] : учебник для техникумов / Константин Иванович Левитский , Борис Михайлович Скворцов . - Изд. 2-е, перераб. - Москва : Экономика, 1968. - 309 с. - Библиогр.: с. 305. - (В пер.) : 85 к.
РУБ 6П8.9
Рубрики: Техніка
   Навчальні видання

   Громадське харчування

   Підприємства

   Організація - виробництво


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Скворцов , Борис Михайлович ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.9
   Т 23


    Татарская, Лариса Львовна.
    Детская кулинария и организация производства детского питания [Текст] : учебник для училищ / Лариса Львовна Татарская, Нина Григорьевна Бутейкис. - Москва : Выс. шк., 1981. - 335 с. - (В пер.) : 70 к.
РУБ 6П8.952
Рубрики: Техніка
   Навчальні видання

   Дитяча кулінарія

   Організація - виробництво

   Дитяче харчування


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Бутейкис, Нина Григорьевна ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П9.3
   А 78


    Апыхтина, М. Н.
    Организация производства в отделочных цехах швейных предприятий [Текст] / М. Н. Апыхтина. - Москва : Легкая индустрия, 1980. - 176 с. - Библиогр.: с. 175. - 50 к.
РУБ 6П9.3
Рубрики: Техніка
   Швейне виробництво-швейна промисловість- технологія

   Організація - виробництво


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П9.2
   З-72


    Знаменский, А. К.
    Технический контроль в трикотажном производстве [Текст] / А. К. Знаменский, А. Г. Кузнецова. - Москва : Легкая индустрия, 1968. - 217 с. - Библиогр.: с. 213-214. - (В пер.) : 84 к.
РУБ 6П9.2
Рубрики: Трикотажне виробництво
   Технічний контроль

   Організація - виробництво


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Кузнецова, А. Г. ДЕТ
Свободных экз. нет