Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:БД бібліографічних описів статей з періодичних видань (4)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Харчова промисловість<.>)
Общее количество найденных документов : 115
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
   6П8
   Я 93


    Яцкевич, Валентин Петрович.
    Автоматизация проектирования предприятий пищевой промышленности [Текст] / Валентин Петрович Яцкевич, Михаил Александрович Самошкин. - Москва : Пищевая промышленность, 1978. - 150 с. - Библиогр.: с. 149. - 50 к.
РУБ 6П8
Рубрики: Техніка
   Автоматизація

   Харчова промисловість

   Підприємства

   Проектування


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Самошкин, Михаил Александрович ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
   6П8
   Э 94


    Эфендиев, О. Ф.
    Электроочистка жидкостей в пищевой промышленности [Текст] / О. Ф. Эфендиев, В. И. Чижиков. - Москва : Пищевая промышленность, 1977. - 150 с. - Библиогр.: с. 146-148. - 50 к.
РУБ 6П8
Рубрики: Техніка
   Харчова промисловість

   Очищення

   Рідина

   Електричне поле


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Чижиков, В. И. ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
   6П8
   Ч-59


    Чижов, Александр Алексеевич.
    Автоматическое регулирование и регуляторы в пищевой промышленности [Текст] : учебник для техникумов / Александр Алексеевич Чижов, Леонид Михайлович Федоровский , Владимир Дмитриевич Чернецкий. - Изд. 2-е, перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1984. - 239 с. - Библиогр.: с. 235. - (В пер.) : 65 к.
РУБ 6П8 (075)
Рубрики: Техніка
   Навчальні видання

   Харчова промисловість

   Автоматичні системи регулювання


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Федоровский , Леонид Михайлович; Чернецкий, Владимир Дмитриевич ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
Б 10405
   31.3
   Ч 45


    Червяков, Сергей Сергеевич.
    Основы холодильного дела [Текст] : учеб. пособие для ср. проф.-техн. училищ / Сергей Сергеевич Червяков, Александр Исакович Кулаковский. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Высшая школа, 1988. - 144 с. : ил. - ISBN 5-06-001311-1 : 20 к.
ББК 31.392я722
Рубрики: Морозильні камери
   Охолодження

   Харчова промисловість


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Кулаковский, Александр Исакович ЗРФ
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
Б 107398
   664
   Х-22


   
    Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посіб. / О. В. Самохвалова [та ін.] ; за ред. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2019. - 284 с. - Бібліогр.: с. 276-277. - ISBN 978-617-7738-55-7 (в опр.) : 250 грн.
УДК
Рубрики: Харчові виробництва
   Харчова промисловість

   Хіміко-технологічні процеси

   Хлібопекарське виробництво

   Кондитерське виробництво

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: У навчальному посібнику викладено інформацію про виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Наведено загальну характеристику виробництва, класифікацію, асортимент продукції, охарактеризовано сировину, наведено технологічні схеми, описано якість готової продукції, умови і терміни її зберігання, відходи та їх переробку. Рекомендовано для студентів спеціальностей "Харчові технології", "Готельно-ресторанна справа", "Галузеве машинобудування", а також студентів споріднених спеціальностей, викладачів, аспірантів, інженерно-технічних працівників, які зайняті в галузі виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Самохвалова, О. В.; Самохвалової, О. В. \за ред.\; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)
Найти похожие

6.
Б 99371
   36.81
   Х-22


   
    Харчові технології у прикладах і задачах [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Леонід Леонідович Товажнянський, Світлана Іванівна Бухкало, Петро Олексійович Капустенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т ". - Київ : ЦУЛ, 2016. - 576 с. - Бібліогр. : с. 564-566. - ISBN 978-966-364-602-2 : 194 грн.
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва
   Хіміко-технологічні процеси

   Харчова промисловість

   Харчове обладнання

   Харчові продукти

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типи сучасних пластинчастих теплообмінників та їх конструкції, представлено метод енергозбереження – пінч-аналіз. Велику увагу приділено прикладним аспектам застосування теплообмінників у харчовій промисловості. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв’язання прикладів і контрольних задач.Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Товажнянський, Леонід Леонідович; Бухкало, Світлана Іванівна; Капустенко, Петро Олексійович; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т "
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

7.
   6П8
   Ф 34


    Федоткин, Игорь Михайлович.
    Физико-технические основы влагометрии в пищевой промышленности [Текст] / Игорь Михайлович Федоткин, Владимир Петрович Клочков. - Киев : Техніка, 1974. - 308 с. - Библиогр.: с. 303-306. - (В пер.) : 1 р. 45 к.
РУБ 6П8
Рубрики: Техніка
   Харчова промисловість

   Вологість

   Вимірювальні пристрої


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Клочков, Владимир Петрович ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

8.
   6П8
   Ф 34


    Федоткин, Игорь Михайлович.
    Методы расчета реакторов пищевой технологии [Текст] / Игорь Михайлович Федоткин. - Киев : Вища шк. , 1978. - 200 с. - Библиогр.: с. 197-200. - (В пер.) : 2 р. 25 к.
РУБ 6П8
Рубрики: Техніка
   Харчова промисловість

   Реактори

   Методи розрахунку


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

9.
   6П8
   Ф 33


    Федоров, Владимир Гаврилович.
    Теплометрия в пищевой промышленности [Текст] / Владимир Гаврилович Федоров. - Москва : Пищевая промышленность, 1974. - 176 с. - Библиогр.: с. 172-175. - 61 к.
РУБ 6П8
Рубрики: Техніка
   Харчова промисловість

   Теплові потоки

   Вимірювання

   Апарати


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

10.
   6П8
   Т 66


    Трегуб, Виктор Григорьевич.
    Автоматизация периодических процессов в пищевой промышленности [Текст] / Виктор Григорьевич Трегуб. - Киев : Техніка, 1982. - 160 с. - Библиогр.: с. 156-158. - (В пер.) : 1 р. 20 к.
РУБ 6П8
Рубрики: Техніка
   Харчова промисловість

   Автоматизація

   Технологічні процеси


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)