Поисковый запрос: (<.>S=Кондитерське виробництво<.>) |
Общее количество найденных документов : 70
Показаны документы с 1 по 10 |
|
1.
| Б 77473 36.86 С 40
Сирохман, Іван Васильович. Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст] : навч.посіб.для студ.вищ.навч.закл. / В.Т.Лебединець. - К. : Центр учб.л-ри, 2009. - 634 с. : іл. - Бібліогр.: с.633-634. - ISBN 978-966-364-899-6 : (в опр.): 127 грн 50 к.ББК 36.86я73 Рубрики: кондитерське виробництво харчові продукти
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
ВПНД Свободных экз. нет Найти похожие
|
2.
| Б 77489 36.86 Т 38
Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] : навч.посіб.для студ.вищ.навч.закл. / за заг.ред.Галини Михайлівни Лисюк. - Суми : ВТД Унів.кн., 2009. - 463 с.,[24] кольор.іл. : іл. - Бібліогр.: с.461-463. - ISBN 978-966-680-436-5 : (в опр.): 104 грн.ББК 36.865я73 Рубрики: кондитерське виробництво харчові продукти
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
ВПНД Свободных экз. нет Найти похожие
|
3.
| Б 79516 36.8 К 89
Кузнецова, Людмила Семеновна. Технология и организация производства кондитерских изделий [Текст] : учебник / М.Ю.Сиданова. - 2-е изд.,испр.и доп. - М. : Академия, 2009. - 479 с. : ил. - (Среднее профессиональное образование). - Библиогр.: с. 475. - ISBN 978-5-7695-6086-6 : (в пер.): 307 грн 58 к.ББК 36.86я723 Рубрики: кондитерське виробництво кондитерські вироби
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
ВПНД Свободных экз. нет Найти похожие
|
4.
| Б 80310 36.8 Т 38
Технология карамели [Текст] : учеб. пособие для вузов / Г.О. Магомедов, А.Я. Олейникова, И.В. Плотникова, А.Ф. Брехов. - СПб. : ГИОРД, 2008. - 209 с. : ил. - Библиогр.: с. 200-206. - ISBN 978-5-98879-049-5 : (в пер.): 359 грн 48к.ББК 36.862-64 Рубрики: кондитерські вироби кондитерське виробництво харчові виробництва
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
ВПНД Свободных экз. нет Найти похожие
|
5.
| Б 80599 36.8 П 58
Попова, Ольга Григорьевна. Разработка новых видов кондитерских изделий по критерию качества [Текст] / Ольга Григорьевна Попова. - М. : ДеЛи принт, 2009. - 102 с. - Библиогр.: с. 93-101. - ISBN 978-5-94343-176-0 : (в пер.): 271 грн 69 к.ББК 36.865 Рубрики: борошняні кондитерські вироби кондитерське виробництво
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
ВПНД Свободных экз. нет Найти похожие
|
6.
| Б 82735 36.8 М 12
Магомедов, Газибег Омарович. Технология мучных кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие для вузов / А. Я. Олейникова, Т. А. Шевякова. - М. : ДеЛи принт, 2009. - 295 с. : ил. - Библиогр.: с. 291-293. - ISBN 978-5-94343-196-8 : (в пер.) : 483 грн 96 к.ББК 36.865я73 Рубрики: борошняні кондитерські вироби харчові продукти кондитерське виробництво печиво
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
ДПСГ Свободных экз. нет Найти похожие
|
7.
| Б 83693 36.86 Ш 96
Шумилкина, Марина Николаевна. Кондитер [Текст] : учеб. пособие / Марина Николаевна Шумилкина. - Ростов н/Д : Феникс, 2010. - 313 с. : ил. - (Начальное профессиональное образование). - ISBN 978-5-222-15857-9 : (в пер.) : 80 грн 92 к.ББК 36.86 Рубрики: Кондитерські вироби Кондитерське виробництво Навчальні видання
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
ВПНД Свободных экз. нет Найти похожие
|
8.
| Б 83974 36.8 А 76
Апет, Тамара Константиновна. Сырье и материалы хлебопекарного и кондитерского производства [Текст] : учеб. пособие / Тамара Константиновна Апет, З. Н. Пашук. - Минск : Техноперспектива, 2009. - 364 с. - ISBN 978-985-6591-61-0 (в пер.) : 738 грн 8 к.ББК 36.83-3я722+36.86-3я722 Рубрики: хлібопекарське виробництво хліб кондитерські вироби кондитерське виробництво
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Пашук, Зинаида Николаевна
ВПНД Свободных экз. нет Найти похожие
|
9.
| Б 29059 36.99 Ц 58
Циганенко, Віктор Олексійович. Домашні кондитерські вироби [Текст] / Віктор Олексійович Циганенко, Антоніна Тарасівна Ратушенко. - Київ : Кондор, 2011. - 250 с. : іл. - ISBN 978-966-351-336-2 : (в опр.) : 77 грн.ББК 36.991 Рубрики: харчові продукти борошняні кондитерські вироби кондитерське виробництво
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Экземпляры всего: 1 ВПНД (1) Свободны: ВПНД (1) Найти похожие
|
10.
| Б 88397 36.86 Г 62
Голубенко, Ольга Александровна. Экспертиза качества и сертификация кондитерских товаров [Текст] : учеб.пособие для сред.проф.образования / Ольга Александровна Голубенко, Н. В. Коник. - М. : АЛЬФА-М : ИНФРА-М, 2011. - 237 с. - (ПРОФИль). - ISBN 978-5-98281-242-1 : (в пер.): 177 грн.ББК 36.86-9я723 Рубрики: кондитерські вироби харчові продукти кондитерське виробництво навчальні видання
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Коник, Н.В.
Экземпляры всего: 1 ВПНД (1) Свободны: ВПНД (1) Найти похожие
|
|
|