Б 79702
   36.9
   С 23


   
    Сборник рецептур рыбных изделий и консервов [Текст] : учеб. пособ. / сост. М. В. Гольдин и др. - СПб. : Профи, 2009. - 206 с. - ISBN 978-5-903-039-44-9 : 98 грн 37 к.
ББК 36.94я73
Рубрики: рибні консерви
   рибні продукти

   риби


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

   6П8.75
   Б 48


    Березин, Н. Т.
    Копчение рыбы [Текст] : учеб. пособие / Н. Т. Березин. - 2-е изд., перераб. - Москва : Пищепромиздат, 1947. - 91 с. : ил. - 5 р.
РУБ 6П8.75(075)
Рубрики: Рибні продукти
   Рибні консерви


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ЗФ
Свободных экз. нет

Б 85996
   36.94
   В 20


    Васюкова, Ганна Тимофіївна.
    Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Ганна Тимофіївна Васюкова, Л. П. Ющенко. - К. : Кондор, 2011. - 95 с. : ілюстр. - ISBN 978-966-351-346-1 : 36 грн., 22 грн. грн.
ББК 36.94я73
Рубрики: риби
   рибні продукти

   рибні консерви


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Ющенко, Л. П.
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1), ДЕП
Свободны: ВПНД (1)

Б 80028.
   36.9
   В 20


    Васюкова, Анна Тимофеевна.
    Переработка рыбы и морепродуктов [Текст] : учеб. пособие / Анна Тимофеевна Васюкова . - 2-е изд. - М. : Дашков и К, 2012. - 102 с. : ил. - ISBN 978-5-394-01713-1 : 80 грн.
ББК 36.94я73
Рубрики: риби- переробка
   рибні продукти

   технологічні процеси

   рибні консерви

   навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)

   6П8.7
   Б 24


    Барбаянов , Константи Александрович.
    Производство рыбных консервов [Текст] : учеб. пособие для вузов / Константи Александрович Барбаянов , Константин Петрович Лемаринье . - Изд. 2-е, перераб. и доп. - Москва : Пищевая промышленность, 1967. - 340 с. - Библиогр.: с. 336-337. - (В пер.) : 1 р.
РУБ 6П8.75
Рубрики: Техніка
   Навчальні видання

   Харчові виробництва

   Рибні консерви


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Лемаринье , Константин Петрович ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.7
   Р 13


    Равич-Щербо, Юрий Антонович.
    Практическое руководство по микробиологии производства рыбных консервов и пресервов [Текст] / Юрий Антонович Равич-Щербо, Софья Ивановна Иванова. - Москва : Пищевая промышленность, 1967. - 86 с. - Библиогр.: с. 84-85. - 29 к.
РУБ 6П8.75
Рубрики: Техніка
   Рибна промисловість

   Рибні консерви

   Пресерви

   Мікробіологія-харчові продукти


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Иванова, Софья Ивановна ДЕТ
Свободных экз. нет

   6П8.7
   С 60


    Солинек, В. А.
    Техно-химический и микробиологический контроль рыбоконсервного производства [Текст] / В. А. Солинек, Е. И. Оленьева. - Москва : Пищепромиздат, 1952. - 220 с. - Библиогр.: с. 218. - (В пер.) : 8 р. 95 к.
РУБ 6П8.75
Рубрики: Техніка
   Консервне виробництво

   Рибні консерви

   Мікробіологічний контроль

   Хімічний контроль


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Оленьева, Е. И. ДЕТ
Свободных экз. нет