Б 79702 36.9 С 23 Сборник рецептур рыбных изделий и консервов [Текст] : учеб. пособ. / сост. М. В. Гольдин и др. - СПб. : Профи, 2009. - 206 с. - ISBN 978-5-903-039-44-9 : 98 грн 37 к. Рубрики: рибні консерви рибні продукти риби Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД Свободных экз. нет |
6П8.75 Б 48 Березин, Н. Т. Копчение рыбы [Текст] : учеб. пособие / Н. Т. Березин. - 2-е изд., перераб. - Москва : Пищепромиздат, 1947. - 91 с. : ил. - 5 р. Рубрики: Рибні продукти Рибні консерви Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ЗФ Свободных экз. нет |
Б 85996 36.94 В 20 Васюкова, Ганна Тимофіївна. Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Ганна Тимофіївна Васюкова, Л. П. Ющенко. - К. : Кондор, 2011. - 95 с. : ілюстр. - ISBN 978-966-351-346-1 : 36 грн., 22 грн. грн. Рубрики: риби рибні продукти рибні консерви Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Ющенко, Л. П. Экземпляры всего: 1 ВПНД (1), ДЕП Свободны: ВПНД (1) |
Б 80028. 36.9 В 20 Васюкова, Анна Тимофеевна. Переработка рыбы и морепродуктов [Текст] : учеб. пособие / Анна Тимофеевна Васюкова . - 2-е изд. - М. : Дашков и К, 2012. - 102 с. : ил. - ISBN 978-5-394-01713-1 : 80 грн. Рубрики: риби- переробка рибні продукти технологічні процеси рибні консерви навчальні видання для вищої школи Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Экземпляры всего: 1 ВПНД (1) Свободны: ВПНД (1) |
6П8.7 Б 24 Барбаянов , Константи Александрович. Производство рыбных консервов [Текст] : учеб. пособие для вузов / Константи Александрович Барбаянов , Константин Петрович Лемаринье . - Изд. 2-е, перераб. и доп. - Москва : Пищевая промышленность, 1967. - 340 с. - Библиогр.: с. 336-337. - (В пер.) : 1 р. Рубрики: Техніка Навчальні видання Харчові виробництва Рибні консерви Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Лемаринье , Константин Петрович ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.7 Р 13 Равич-Щербо, Юрий Антонович. Практическое руководство по микробиологии производства рыбных консервов и пресервов [Текст] / Юрий Антонович Равич-Щербо, Софья Ивановна Иванова. - Москва : Пищевая промышленность, 1967. - 86 с. - Библиогр.: с. 84-85. - 29 к. Рубрики: Техніка Рибна промисловість Рибні консерви Пресерви Мікробіологія-харчові продукти Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Иванова, Софья Ивановна ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.7 С 60 Солинек, В. А. Техно-химический и микробиологический контроль рыбоконсервного производства [Текст] / В. А. Солинек, Е. И. Оленьева. - Москва : Пищепромиздат, 1952. - 220 с. - Библиогр.: с. 218. - (В пер.) : 8 р. 95 к. Рубрики: Техніка Консервне виробництво Рибні консерви Мікробіологічний контроль Хімічний контроль Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Оленьева, Е. И. ДЕТ Свободных экз. нет |