В 8750 36 М 59 Микробиологическая порча пищевых продуктов [Текст] : пер. с англ. / под ред. Клива де В. Блекберна. - СПб. : Профессия, 2008. - 781 с. : ил. - Библиогр. в конце разд. - Парал. тит. л.: англ. . - ISBN 978-5-93913-146-9 : (в пер.) : 662 грн 63к. Рубрики: мікробіологія-харчові продукти Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ЗРФ Свободных экз. нет |
6П8.4 А 64 Анализ и оценка качества консервов по микробиологическим показателям [Текст] / Н. Н. Мазохина-Поршнякова [и др.]; под ред. Н. Н. Мазохиной-Поршняковой. - Москва : Пищевая промышленность, 1977. - 472 с. - Библиогр.: с. 456-467. - (В пер.) : 1 р. 50 к. Рубрики: Техніка Харчові виробництва Консервне виробництво Мікробіологія-харчові продукти Контроль - якість Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Мазохина-Поршнякова, Н. Н.; Мазохина-Поршнякова, Н. Н. \ред.\ ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.6 К 88 Кудряшева, Александра Андреевна. Микробиологические основы сохранения плодов и овощей [Текст] / Александра Андреевна Кудряшева . - Москва : Агропромиздат, 1986. - 191 с. - Библиогр.: с. 187-188. - (В пер.) : 1 р. 10 к. Рубрики: Техніка Овочі - зберігання Плоди --зберігання Мікробіологія-харчові продукти Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8 Л 49 Лерина, Ирма Валентиновна. Руководство к лабораторным занятиям по микробиологии [Текст] : учеб. пособие для вузов / Ирма Валентиновна Лерина , Анастасия Ивановна Педенко. - Москва : Экономика, 1980. - 152 с. - Библиогр.: с. 149. - 25 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Лабораторні роботи Мікробіологія-харчові продукти Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Педенко, Анастасия Ивановна ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.7 Р 13 Равич-Щербо, Юрий Антонович. Практическое руководство по микробиологии производства рыбных консервов и пресервов [Текст] / Юрий Антонович Равич-Щербо, Софья Ивановна Иванова. - Москва : Пищевая промышленность, 1967. - 86 с. - Библиогр.: с. 84-85. - 29 к. Рубрики: Техніка Рибна промисловість Рибні консерви Пресерви Мікробіологія-харчові продукти Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Иванова, Софья Ивановна ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8 Р 94 Рыкова, Людмила Ивановна. Основы микробиологического контроля консервного производства [Текст] : учеб. пособие для техникумов / Людмила Ивановна Рыкова, Мария Ивановна Ченряева. - Москва : Пищевая промышленность, 1967. - 404 с. - Библиогр.: с. 398-399. - (В пер.) : 99 к. Рубрики: Техніка Консервне виробництво Мікробіологія-харчові продукти Контроль - якість Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Ченряева, Мария Ивановна ДЕТ Свободных экз. нет |