Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
 Найдено в других БД:БД бібліографічних описів статей з періодичних видань (7)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Зерно (харч.)<.>)
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.
Б 100493
   633
   З-58


   
    Зерновые культуры : выращивание, уборка, хранение и использование [Текст] : учеб.-практ. рук. / под общ. ред. Дитера Шпаара. - 4-е изд., испр. - Киев : [б. и.], 2012. - 704 с. : ил. - Библиогр.: с.653-700. - ISBN 978-966-1560-05-4 (в пер.) : 200 грн.
УДК
Рубрики: Зернові культури
   Польові культури

   Зерно (харч.)

   Навчальні видання

Аннотация: Еще один прекрасный справочник, где собрана вся необходимая информация о возделывании пшеницы, ячменя, ржи, тритикале, овса и др. культур: биология растений, требования к почвенно-климатическим условиям, место в севообороте (с разными уровнями насыщенности), основная и предпосевная обработка почвы, сорта и посевной материал, использование удобрений, борьба с сорняками, болезнями и вредителями, орошение, уборка, хранение… Книга предназначена для руководителей и специалистов аграрных предприятий, фермеров, преподавателей, аспирантов и студентов.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Шпаара, Дитера \под общ. ред.\
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

2.
Пв 353(2017)
   631
   Н 31


   
    Насіння. Золотий фонд урожаю - 2017 [Текст] / ред. І. Корчагіна. - Київ : Аграр Медиен Україна, 2017. - 183 с. : іл. - Спецвип. журн. Agroexpert. - 150 грн.
УДК
Рубрики: Зерно (харч.)
   Насінництво

Аннотация: Спецвипуск "Насіння. Золотий фонд урожаю - 2017" містить підбірку технологічних матеріалів українських та вітчизняних практиків щодо сівби, догляду та контролю шкодочинних об'єктів у посівах пшениці, кукурудзи, ріпаку, сонішнику та сої. Спеціальний додаток "Зберігання" подає матеріали стосовно підготовки зерна та сховищ до сезону, контролювання вологості зернової маси тощо.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Корчагіна, І. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

3.
Пв 353(2016)
   631
   Н 31


   
    Насіння. Золотий фонд урожаю - 2016 [Текст] / ред. І. Корчагіна. - Київ : Аграр Медиен Україна, 2017. - 200 с. : іл. - Спецвип. журн. Agroexpert. - 165 грн.
УДК
Рубрики: Зерно (харч.)
   Насінництво

Аннотация: Спецвипуск "Насіння. Золотий фонд урожаю - 2016" подає сучасні технологічні рішення з вирощування та догляду за посівами високоприбуткових для українського сільського господарства культур, - озимої пшениці, кукурудзи, ріпаку, сої та соняшнику. Спеціальний додаток "Зберігання" включає практичні матеріали з сушіння, доробки та зберігання зерна у традиційний та альтернативні способи.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Корчагіна, І. \ред.\ ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
В 13934
   631
   С 91


   
    Сушіння та зберігання зерна [Текст] : підручник / Олег Іванович Шаповаленко, Олег Олександрович Євтушенко, Тетяна Іванівна Янюк, Родіон Станіславович Рибчинський ; Нац. ун-т харчових технологій. - Херсон : Олді-плюс, 2019. - 394 с. : іл. - Бібліогр.: с. 393-394. - ISBN 978-966-289-318-2 (в опр.) : 565 грн.
УДК
Рубрики: Зерно (харч.)
   Зернові культури--зберігання

   Зернобобові культури

   Насіння

   Массообмінні процеси

   Сушарки

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: У підручнику викладені основні положення, що стосуються будови, хімічного складу та властивостей зерна. Наведено матеріал щодо основних процесів, які протікають в зерновій масі в післязбиральний період та при тривалому зберіганні, а також описано вплив різних складових зернової маси (домішки, мікроорганізми, шкідники хлібних запасів) на її стійкість. Особливу увагу приділено питанням сушіння зерна, методам та способам його проведення. Підручник призначений для здобувачів освіти вищих навчальних закладів, технікумів та коледжів зі спеціальності 181 «Харчові технології».

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Янюк, Тетяна Іванівна; Рибчинський, Родіон Станіславович; Нац. ун-т харч. технологій
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)