Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Сушарки<.>)
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.
   6П7.3
   Б 27


    Баскаков , Серафим Васильевич.
    Сушка кирпича [Текст] / Серафим Васильевич Баскаков . - Москва : Стройиздат, 1966. - 176 с. - Библиогр.: с. 173. - (В пер.) : 73 к.
РУБ 6П7.322.2
Рубрики: Техніка
   Цегла

   Сушіння

   Сушарки

   Конструкції


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
   6П7.3
   П-31


   
    Печи и сушилки силикатной промышленности [Текст] : учебник / под ред. П. П. Будника. - Изд. 3-е, перероб. - Москва : Госстройиздат, 1963. - 344 с. : ил., табл. - Библиогр.: с. 338-341. - (В пер.) : 1 р. 06 к.
РУБ 6П7.3
Рубрики: Промисловість--силікатна
   Печі

   Сушарки

   Навчальні видання


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Будник, П. П. \ред.\ ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
В 13934
   631
   С 91


   
    Сушіння та зберігання зерна [Текст] : підручник / Олег Іванович Шаповаленко, Олег Олександрович Євтушенко, Тетяна Іванівна Янюк, Родіон Станіславович Рибчинський ; Нац. ун-т харчових технологій. - Херсон : Олді-плюс, 2019. - 394 с. : іл. - Бібліогр.: с. 393-394. - ISBN 978-966-289-318-2 (в опр.) : 565 грн.
УДК
Рубрики: Зерно (харч.)
   Зернові культури--зберігання

   Зернобобові культури

   Насіння

   Массообмінні процеси

   Сушарки

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: У підручнику викладені основні положення, що стосуються будови, хімічного складу та властивостей зерна. Наведено матеріал щодо основних процесів, які протікають в зерновій масі в післязбиральний період та при тривалому зберіганні, а також описано вплив різних складових зернової маси (домішки, мікроорганізми, шкідники хлібних запасів) на її стійкість. Особливу увагу приділено питанням сушіння зерна, методам та способам його проведення. Підручник призначений для здобувачів освіти вищих навчальних закладів, технікумів та коледжів зі спеціальності 181 «Харчові технології».

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Янюк, Тетяна Іванівна; Рибчинський, Родіон Станіславович; Нац. ун-т харч. технологій
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)