Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:БД бібліографічних описів статей з періодичних видань (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=м'ясні продукти<.>)
Общее количество найденных документов : 25
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-25 
1.
В 5503
   36.92
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : підруч.для вищ.навч.закл. / Іван Васильович Сирохман, Тетяна Михайлівна Раситюк ; М-во освіти і науки України. - К. : Центр навч.л-ри, 2004. - 382 с. - Бібліогр.: с.377-379. - ISBN 966-8365-70-4 : (в опр.): 61 грн 71к.
ББК 36.92-9я73
Рубрики: М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Раситюк, Тетяна Михайлівна; М-во освіти і науки України
Экземпляры всего: 1
т/о (1)
Свободны: т/о (1)
Найти похожие

2.
Б 63473
   36.92
   К 71


    Коснырева, Людмила Михайловна .
    Товароведение и экспертиза мяса и мясных товаров : учебник / Людмила Михайловна Коснырева, В. И. Криштафович, В. М. Позняковский. - М. : Академия, 2005. - 319,[1] с. - (Высшее профессиональное образование). - Библиогр.: с.316-317. - ISBN 5-7695-1653-4 : (в пер.): 64 грн 58к.
ББК 36.92-9я73+48.17я73
Рубрики: м'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Криштафович, В.И.; Позняковский, Валерий Михайлович т/о
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
Б 75732
   36.92
   Я 66


    Янчева, Марина Олександрівна.
    ФІзико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Л. В. Пещук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центр учб. л-ри, 2009. - 303 с. - Бібліогр.: с.303. - ISBN 978-966-364-765-4 (в опр.) : 69 грн.
ББК 36.92-1я73
Рубрики: М'ясні продукти
   М'сне виробництво

   Технологія


Держатели документа:
Миколаївська Обласнв Універсальна Наукова бібліотека ім. О.Гмирьова
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
Б 79365
   36.92
   Л 65


    Лихачёва, Екатерина Ивановна.
    Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст] : учеб. пособ. / О.В. Юсова. - М. : Альфа-М : ИНФРА-М, 2009. - 301 с. : ил. - (ПРОФИль). - Библиогр.: с. 299-301. - ISBN 978-5-98281-166-0 (в пер.) : 122 грн 28 к.
ББК 36.92-9я723
Рубрики: харчові продукти
   ковбаси

   м'ясо

   м'ясні продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
Б 79335
   36.9
   С 23


   
    Сборник рецептур мясных изделий и колбас [Текст] : учеб. пособие / сост. А.В. Галянский и др. - СПб. : Профи, 2009. - 322 с. - ISBN 978-5-903-039-43-2 : 127 грн 88к.
ББК 36.92я43
Рубрики: м'ясне виробництво
   ковбасне виробництво

   м'ясні продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

6.
Б 58522
   36.92
   Х- 55


    Хлебников, Владимир Иванович.
    Экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст] : учеб. пособие для вузов / И. А. Жебелева,В. И. Криштафович. - 4-е изд. - М. : Дашков и К., 2009. - 130 с. : ил. - Библиогр.: с. 130. - ISBN 978-5-394-00537-4 : 55 грн 9 к.
ББК 36.92-6я73 + 48.17я73 + 48.17я73
Рубрики: м'ясні продукти
   харчові продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

7.
Б 80495
   36.92
   Р 59


    Рогожин, Василий Васильевич.
    Биохимия мышщ и мяса [Текст] : учеб. пособ. / Василий Васильевич Рогожин. - СПб. : ГИОРД, 2009. - 237 с. : ил. - Библиогр.: с. 233-237. - ISBN 5-98879-021-6 : (в пер.) : 330 грн 13 к.
ББК 36.92-1я73
Рубрики: м'ясне виробництво
   м'ясні продукти

   біохімія


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ДПСГ
Свободных экз. нет
Найти похожие

8.
В 9136
   36.99
   П 78


   
    Про мясо [Текст] / ред. А. Туровская. - Москва : Эксмо, 2009. - 255 с. : ил. - (Книга Гастронома). - ISBN 978-5-699-30167-6 : (в пер.) : 343 грн 52 к.
ББК 36.992.3
Рубрики: Страви
   М'ясо

   М'ясні продукти

   М'ясні страви


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ДПСГ
Свободных экз. нет
Найти похожие

9.
Б 87577
   36.9
   Б 64


    Бірта, Габріела Олександрівна.
    Товарознавча характеристика продукції свинарства [Текст] : навч.посіб. / Габріела Олександрівна Бірта ; Полтав.ун-т екон.і торг. - К. : Центр учб.л-ри, 2011. - 146 с. - Бібліогр.: с. 143-146. - ISBN 978-966-364-882-8 : 93 грн.
ББК 36.92-9я73
Рубрики: м'ясні продукти
   м'ясо

   м'ясні копченості

   товарознавство


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Полтав.ун-т екон.і торг.
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)
Найти похожие

10.
Б 87576
   36.9
   Б 64


    Бірта , Габріелла.
    Товарознавство м'яса [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Габріелла Бірта , Ю. Г. Бургу ; Вищ. навч. закл. УКООПСПІЛКИ "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - К. : Центр учб. л-ри, 2011. - 163 с. : ілюстр. - Бібліогр.: с.162-163. - ISBN 978-611-01-0251-3 : 104 грн.
ББК 36.92-9я73
Рубрики: тваринництво
   птахівництво

   м'ясні продукти

   свинарство

   вівчарство

   конярство

   скотарство

   навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Бургу, Ю. Г.; Вищ. навч. закл. УКООПСПІЛКИ "Полтав. ун-т економіки і торгівлі"
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-25 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)