Поисковый запрос: (<.>S=м'ясні продукти<.>) |
Общее количество найденных документов : 25
Показаны документы с 1 по 10 |
|
1.
| В 5503 36.92 С 40
Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : підруч.для вищ.навч.закл. / Іван Васильович Сирохман, Тетяна Михайлівна Раситюк ; М-во освіти і науки України. - К. : Центр навч.л-ри, 2004. - 382 с. - Бібліогр.: с.377-379. - ISBN 966-8365-70-4 : (в опр.): 61 грн 71к.ББК 36.92-9я73 Рубрики: М'ясні продукти
Доп.точки доступа: Раситюк, Тетяна Михайлівна; М-во освіти і науки України
Экземпляры всего: 1 т/о (1) Свободны: т/о (1) Найти похожие
|
2.
| Б 63473 36.92 К 71
Коснырева, Людмила Михайловна . Товароведение и экспертиза мяса и мясных товаров : учебник / Людмила Михайловна Коснырева, В. И. Криштафович, В. М. Позняковский. - М. : Академия, 2005. - 319,[1] с. - (Высшее профессиональное образование). - Библиогр.: с.316-317. - ISBN 5-7695-1653-4 : (в пер.): 64 грн 58к.ББК 36.92-9я73+48.17я73 Рубрики: м'ясні продукти
Доп.точки доступа: Криштафович, В.И.; Позняковский, Валерий Михайлович
т/о Свободных экз. нет Найти похожие
|
3.
| Б 75732 36.92 Я 66
Янчева, Марина Олександрівна. ФІзико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Л. В. Пещук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центр учб. л-ри, 2009. - 303 с. - Бібліогр.: с.303. - ISBN 978-966-364-765-4 (в опр.) : 69 грн.ББК 36.92-1я73 Рубрики: М'ясні продукти М'сне виробництво Технологія
Держатели документа: Миколаївська Обласнв Універсальна Наукова бібліотека ім. О.Гмирьова
Свободных экз. нет Найти похожие
|
4.
| Б 79365 36.92 Л 65
Лихачёва, Екатерина Ивановна. Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст] : учеб. пособ. / О.В. Юсова. - М. : Альфа-М : ИНФРА-М, 2009. - 301 с. : ил. - (ПРОФИль). - Библиогр.: с. 299-301. - ISBN 978-5-98281-166-0 (в пер.) : 122 грн 28 к.ББК 36.92-9я723 Рубрики: харчові продукти ковбаси м'ясо м'ясні продукти
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
ВПНД Свободных экз. нет Найти похожие
|
5.
| Б 79335 36.9 С 23
Сборник рецептур мясных изделий и колбас [Текст] : учеб. пособие / сост. А.В. Галянский и др. - СПб. : Профи, 2009. - 322 с. - ISBN 978-5-903-039-43-2 : 127 грн 88к.ББК 36.92я43 Рубрики: м'ясне виробництво ковбасне виробництво м'ясні продукти
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
ВПНД Свободных экз. нет Найти похожие
|
6.
| Б 58522 36.92 Х- 55
Хлебников, Владимир Иванович. Экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст] : учеб. пособие для вузов / И. А. Жебелева,В. И. Криштафович. - 4-е изд. - М. : Дашков и К., 2009. - 130 с. : ил. - Библиогр.: с. 130. - ISBN 978-5-394-00537-4 : 55 грн 9 к.ББК 36.92-6я73 + 48.17я73 + 48.17я73 Рубрики: м'ясні продукти харчові продукти
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
ВПНД Свободных экз. нет Найти похожие
|
7.
| Б 80495 36.92 Р 59
Рогожин, Василий Васильевич. Биохимия мышщ и мяса [Текст] : учеб. пособ. / Василий Васильевич Рогожин. - СПб. : ГИОРД, 2009. - 237 с. : ил. - Библиогр.: с. 233-237. - ISBN 5-98879-021-6 : (в пер.) : 330 грн 13 к.ББК 36.92-1я73 Рубрики: м'ясне виробництво м'ясні продукти біохімія
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
ДПСГ Свободных экз. нет Найти похожие
|
8.
| В 9136 36.99 П 78
Про мясо [Текст] / ред. А. Туровская. - Москва : Эксмо, 2009. - 255 с. : ил. - (Книга Гастронома). - ISBN 978-5-699-30167-6 : (в пер.) : 343 грн 52 к.ББК 36.992.3 Рубрики: Страви М'ясо М'ясні продукти М'ясні страви
Держатели документа: Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
ДПСГ Свободных экз. нет Найти похожие
|
9.
| Б 87577 36.9 Б 64
Бірта, Габріела Олександрівна. Товарознавча характеристика продукції свинарства [Текст] : навч.посіб. / Габріела Олександрівна Бірта ; Полтав.ун-т екон.і торг. - К. : Центр учб.л-ри, 2011. - 146 с. - Бібліогр.: с. 143-146. - ISBN 978-966-364-882-8 : 93 грн.ББК 36.92-9я73 Рубрики: м'ясні продукти м'ясо м'ясні копченості товарознавство
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Полтав.ун-т екон.і торг.
Экземпляры всего: 1 ВПНД (1) Свободны: ВПНД (1) Найти похожие
|
10.
| Б 87576 36.9 Б 64
Бірта , Габріелла. Товарознавство м'яса [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Габріелла Бірта , Ю. Г. Бургу ; Вищ. навч. закл. УКООПСПІЛКИ "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - К. : Центр учб. л-ри, 2011. - 163 с. : ілюстр. - Бібліогр.: с.162-163. - ISBN 978-611-01-0251-3 : 104 грн.ББК 36.92-9я73 Рубрики: тваринництво птахівництво м'ясні продукти свинарство вівчарство конярство скотарство навчальні видання для вищої школи
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Бургу, Ю. Г.; Вищ. навч. закл. УКООПСПІЛКИ "Полтав. ун-т економіки і торгівлі"
Экземпляры всего: 1 ВПНД (1) Свободны: ВПНД (1) Найти похожие
|
|
|